• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    CUKI: Ty vole, z misantropie dělat rasismus může jenom idiot. Nemám problém s druhýma dvěma odstavcema a VŮBEC SE MI NELÍBÍ, co se děje v Gaze, jakkoliv zmrdi jsou na obou stranách, ale ty vole, ty jsi tak naivní, až to práská dveřma. Obhajuješ terorismus na sportu. A argument, že mlčení je tichá podpora? Cože?! Když v první větě napíšeš, že protestovat nikde nehodláš? Ty si do té tupé huby fakt nevidíš.
    CUKI
    CUKI --- ---
    HUGH_BOYLAN: Vidíš mě to třeba sere a protestovat nikde nehodlám. Ale ne každý je bezcharakterní rasista jako ty, co nesnáší lidi a prostě to někomu vadí. Jistě by se ti líbilo kdyby se k tobě někdo choval, jako Izraelci k Palestincům. Já se snažím k ostatním chovat tak, jak bych chtěl, aby se oni chovali ke mě. Mlčení je tichá podpora.

Já strávil ve Špáňu asi o dost dýl a troufám si o sobě tvrdit, že ani 95% Španělů nezná tu zemi líp než já. Zrovna tady na severu, kde se letos Vuelta jede je poměrně dost židovských komunit, lidé jsou většinově spíše pravicovější. Přesto zde protestují lidé (včetně židů) proti genocidě, která se odehrává pod taktovkou Bibiho. Oni protestují i sami Izraelci.

Kropit demonstranty gumovejma projektilama nikdy nikam nevedlo (CzechTek znáš? :-)). Jen by se to vyostřilo. Cyklistika nejsou kuželky, museli by pokrýt několik set kilometrů celé tratě. To je prostě nemožné.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    HUGH_BOYLAN: V klidu, tak to na me prosim nehazej.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ONDRAT: 2 roky strávené ve Španělsku mne naprosto opravňují říkat mu "vyhuleneckej cikánov" protože to naprosto koreluje s realitou. A ano, jsem rasista, nesnáším lidi.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    CUKI: Ať se kurva naloděj s Gretou na bárky a jedou tam dovýzt chleba. A neserou se do Vuelty čistě proto, že má sledovanost. Jim nejde o nic jinýho, než si mačkat pindíky nad tím, jak byli vidět. Je ten hladomor vůbec nesere, to jsou pokrytecký levičácký piče, kterejm maminka dává denně na žrádlo a utírá jim prdel a jenom si honěj trika. Lidi, který tohle trápí, to řeší jinak, než protestama.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    HUGH_BOYLAN: A jak je to v rozporu s tim co jsem psal? Ano, existuje nazor, ze pokud nelze zajistit bezpecnost sportovcu, zavod se ma zrusit. Ja podotykam, ze v plnem rozsahu toto zajistit nelze.
    Nemas krapet problemy s rasismes, potrebujes pomoct?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ONDRAT: Ty popisuješ svoji utkvělou představu o faktech, nikoliv fakta. Fakt je, že pokud stát, kde se koná takovejhle závod, není schopnej zajistit bezpečnost sportovců, kteří jej absolvují, si takovej závod nezaslouží, UCI měla hned po prvním incidentu celou Vueltu zrušit, dokud si v tom vyhuleneckym cikánově neudělaj trochu pořádek. A ne, že tak vzniká precedens, že tihle protestující budou takhle narušovat i další sportovní události kdekoliv, protože je vidět, že to těm dementům prochází. Nasrat.
    CUKI
    CUKI --- ---
    HUGH_BOYLAN: Ty máš názory. Nebyl by lepší rovnou granát? S nápisem smrt levici a Palestině?
    Pochop prostě, že pro někoho je nějakej závod méně, než desítky tisíc mrtvých miliony na pokraji hladomoru.
    Každej má tu svojí maslowovu pyramidu hozenou trochu jinak, no.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    HUGH_BOYLAN: O co ti jde? Ja jen popisuju fakta, jestli si potrebujes zanadavat, tak me z toho prosim vynech.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ONDRAT: Sbohem.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    CUKI: Ježiš, ty jsi takovej pičus, až to nemá obdoby.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    HUGH_BOYLAN: Ok, nazdar.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ONDRAT: Normálně ty levičácký bolševický kriply kropit gumovejma projektilama hned, jak se někde objevěj. I kdyby měl s ředitelskym autem jet ještě Humvee plnej vojclů. Nazdar.
    CUKI
    CUKI --- ---
    ROMI: Taky jsem doufal, že to třeba skoro srovná. 40sec je sice dost těsný, lae s tím co je ještě čeká je to strašně moc. Prostě ho musí na Navacerradě nějak drasticky odpárat. Jinde je to nemožný.

Ale jinak zase UAE 3 z 5ti.
    ROMI
    ROMI --- ---
    kdyby byla delsi mozna by almeida stahl vice
    CUKI
    CUKI --- ---
    JONAS3: Policie nemá co dělt podle toho jak se projevuje vláda! Ta má konat na základě předem daných zákonů. A drtivá většina protestujících žádný zákon neporušuje a může zakročit až v případě, že někdo ten zákon poruší. A to už může být pozdě. Nemá šanci to uhlídat a nemůže zaručovat bezpečnost. Když tam někdo vlítne je to kokot, ale to se bavíme o nějakém velkém extrému. To se nedá plošně paušalizovat na celou skupinu demonstrantů.

Prostě s tím nemůžou moc dělat.
    ROMI
    ROMI --- ---
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ONDRAT: No, policie má jednat, ale pokud se nějak projevuje vláda, tak i ta policie podle toho jedná.
    Kdyby vláda vyjádřila jasné stanovisko, že nemají narušovat a ohrožovat bezpečnost, tak i ta policie bude zákony vymáhat, řekněme striktněji. Takto to nechají plavat. Kdyby je při narušení a ohrožení, a schválně zdůrazňuji to ohrožení, myšleno tím spáchání tr. činu nebo přestupku (podezření na spáchání), zakročili razantně, a vymáhali právo (pokuty, vazba, případně stíhání...),tak to také bude vypadat jinak, a nemusí k tomu znova dojí, nebo nedojde. Protože si to spoustu lidí rozmyslí. Takto vidí beztrestnost a zkouší toho čím dál tím více...
    A vláda má vyjádřit jasné stanovisko, co se týká porušování předpisů a zákonů, bez ohledu na levici, pravici.

Také mi to nesedí do mého světonázoru, ale dokud tam na každém sloupu visely vlajky, tak jsem to respektoval jako vyjádření názoru. Stejně jako protestující u trati. Ale pokud začnou ohrožovat bezpečnost, policie má jednat, od toho je, vláda má přijmout jasné stanovisku a chránit právní stát. A to se neděje.
    Tím končím svoji politickou vsuvku zde a dále na to nehodlám reagovat (kdyžtak v poště...)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    ROMI: Co s tím navíc má co dělat vláda, to je přece otázka na policii ne?
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    ROMI: Tak pokud porušili zákon, budou vyšetřováni, pokud jsou nebezpeční měli by být zatčeni. Ale jako udělat tam zátah jako na Czektek by asi nespustilo moc dobrý věci, o tom nedoporučuju ani uvažovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam