• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Jinak je mi fakt jedno, jakého etnika, barvy pleti apod. někdo je. Když je někdo piča, tak je to piča, tečka.

Sorry za hejt, jsem nějakej emočně nevyrovnanej poslední týden.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    CUKI: Já to napsal ve smyslu, že má misantropie považuje za rasu člověka.

Ale dobrý, serme na to.

Já jsem prostě neskutečně vytočenej tím, že tyhle protestující likvidujou můj oblíbenej sport a prochází jim to.
    CUKI
    CUKI --- ---
    PAN_SPRCHA: Určitě to tam někoho z této sorty přitáhne, ale nebude to majorita. Nepamatuji se že by se něco takového dělo ve velkém na takových závodech, až letos. A myslím že si pořadatel nezaslouží kritiku k tomu jak to řešil. Ten team neměl jet, bez toho aniž by se veřejně distancovali vůči tomu co se tam děje (což je asi vzhledem k financování nemožné), ale vyřadit ho v půlce? To je také špatně. A to jakým způsobem upravil etapy je poměrně nadstandardní. Krom jednoho závodu, dokázali přesunout cíl jinam. To se často nepodaří ani na TdF, kde nahodí čas z posledního checkpointu.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    Prosím zklidněme to, já jsem si vědom, že jsem si též neodpustil komentář, ale teď toho lituju, držme se prosím tématu a emoční výpady nechme v poště.

Dále bych byl velmi rád, kdyby zde neměl místo hejt a rasismus a to ani ten, který si přispěvatel myslí, že je oprávněný. Ta situace na Vueltě je kontroverzní a určitě né jednoduchá, tím spíš se vyvarujme rychlých soudů a hodnocení, nadávek a zbytečných emocí. Vzájemně se tady banovat? To snad je pod úrověň dospělých.

díky
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CUKI: ale pointu v tom že jde o ty samé lidí co se tam před pár lety lepili k silnici kvůli klimatu, před tím zase bojovali proti globalizaci a předtím si lehali na koleje při přesunech jaderného odpadu. Teď frčí Palestina, ale brzy bude z módy a najdou si zase jiné téma.

Problém je vždycky překřičí lidí co se danému tématu věnují dlouhodobě.
    CUKI
    CUKI --- ---
    HUGH_BOYLAN: To si napsal o sobě ty. Paměť už ti asi neslouží :-)
    Já právě žádný terorismus neobhajuju. A proti tomu, jak tam nějakej kokot vlítnul jsem se ohradil. A myslím že tohle zrovna policie řešila do důsledků. A je to dobře.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HUGH_BOYLAN: na to stejně nemám práva
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Prosím PAN_SPRCHA o permaban, děkuji.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Mrdám na to, tohle auditko opouštím, silniční cyklistika se zde řeší okrajově a zase sem přetekla politická sračka. Stejně drtivá většina z vás jezdí na vymrdanejch gravelech nebo MTB, chybět mi nebudete.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    CUKI: Ty vole, z misantropie dělat rasismus může jenom idiot. Nemám problém s druhýma dvěma odstavcema a VŮBEC SE MI NELÍBÍ, co se děje v Gaze, jakkoliv zmrdi jsou na obou stranách, ale ty vole, ty jsi tak naivní, až to práská dveřma. Obhajuješ terorismus na sportu. A argument, že mlčení je tichá podpora? Cože?! Když v první větě napíšeš, že protestovat nikde nehodláš? Ty si do té tupé huby fakt nevidíš.
    CUKI
    CUKI --- ---
    HUGH_BOYLAN: Vidíš mě to třeba sere a protestovat nikde nehodlám. Ale ne každý je bezcharakterní rasista jako ty, co nesnáší lidi a prostě to někomu vadí. Jistě by se ti líbilo kdyby se k tobě někdo choval, jako Izraelci k Palestincům. Já se snažím k ostatním chovat tak, jak bych chtěl, aby se oni chovali ke mě. Mlčení je tichá podpora.

Já strávil ve Špáňu asi o dost dýl a troufám si o sobě tvrdit, že ani 95% Španělů nezná tu zemi líp než já. Zrovna tady na severu, kde se letos Vuelta jede je poměrně dost židovských komunit, lidé jsou většinově spíše pravicovější. Přesto zde protestují lidé (včetně židů) proti genocidě, která se odehrává pod taktovkou Bibiho. Oni protestují i sami Izraelci.

Kropit demonstranty gumovejma projektilama nikdy nikam nevedlo (CzechTek znáš? :-)). Jen by se to vyostřilo. Cyklistika nejsou kuželky, museli by pokrýt několik set kilometrů celé tratě. To je prostě nemožné.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    HUGH_BOYLAN: V klidu, tak to na me prosim nehazej.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ONDRAT: 2 roky strávené ve Španělsku mne naprosto opravňují říkat mu "vyhuleneckej cikánov" protože to naprosto koreluje s realitou. A ano, jsem rasista, nesnáším lidi.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    CUKI: Ať se kurva naloděj s Gretou na bárky a jedou tam dovýzt chleba. A neserou se do Vuelty čistě proto, že má sledovanost. Jim nejde o nic jinýho, než si mačkat pindíky nad tím, jak byli vidět. Je ten hladomor vůbec nesere, to jsou pokrytecký levičácký piče, kterejm maminka dává denně na žrádlo a utírá jim prdel a jenom si honěj trika. Lidi, který tohle trápí, to řeší jinak, než protestama.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    HUGH_BOYLAN: A jak je to v rozporu s tim co jsem psal? Ano, existuje nazor, ze pokud nelze zajistit bezpecnost sportovcu, zavod se ma zrusit. Ja podotykam, ze v plnem rozsahu toto zajistit nelze.
    Nemas krapet problemy s rasismes, potrebujes pomoct?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ONDRAT: Ty popisuješ svoji utkvělou představu o faktech, nikoliv fakta. Fakt je, že pokud stát, kde se koná takovejhle závod, není schopnej zajistit bezpečnost sportovců, kteří jej absolvují, si takovej závod nezaslouží, UCI měla hned po prvním incidentu celou Vueltu zrušit, dokud si v tom vyhuleneckym cikánově neudělaj trochu pořádek. A ne, že tak vzniká precedens, že tihle protestující budou takhle narušovat i další sportovní události kdekoliv, protože je vidět, že to těm dementům prochází. Nasrat.
    CUKI
    CUKI --- ---
    HUGH_BOYLAN: Ty máš názory. Nebyl by lepší rovnou granát? S nápisem smrt levici a Palestině?
    Pochop prostě, že pro někoho je nějakej závod méně, než desítky tisíc mrtvých miliony na pokraji hladomoru.
    Každej má tu svojí maslowovu pyramidu hozenou trochu jinak, no.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    HUGH_BOYLAN: O co ti jde? Ja jen popisuju fakta, jestli si potrebujes zanadavat, tak me z toho prosim vynech.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ONDRAT: Sbohem.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    CUKI: Ježiš, ty jsi takovej pičus, až to nemá obdoby.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam