• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    VITI
    VITI --- ---
    AAHHWISEGUY: pujc si nekde zkusebni sedla
    BTW dost casto je nepohodli u sedla jen spatna poloha.
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    zdravim, mam nějakou slevu na specialized obchod a rád bych si koupil nějaké více komfortní sedlo, protože u stávajícího se mi spíše ani nechce na kolo sedat... ale moc nedokážu rozeznat z jejich nabídky, které sedlo je dámské a které pánské ---
    vím, že mám 150-155 prdel a zaujalo mě toto:
    Bridge Comp with MIMIC
    https://www.specialized.com/cz/cs/bridge-comp-with-mimic/p/187404?color=300665-187404
    nemáte někdo zkušenost?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    No za mně je lepší poměřit se s elitou než být třeba 5tý v Evropě.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    SUMAC: nepustila je stáj ?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SUMAC: aby zkusil vyhrát mistrovství Evropy .)

Vacek sice vynechá světový šampionát, ale na mistrovství Evropy chce do první pětky | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/vacek-sice-vynecha-svetovy-sampionat-ale-na-mistrovstvi-evropy-chce-do-prvni-petky
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KEIKIN: a proc tam vůbec nejel Vacek s Bittnerem?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Jinak ty bubnovačky místních se mi celkem líbily. A co říci našim reprezentantům? Udělali si hezký výlet do Afriky. :-(
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Tak závod to byl a přesně protože to bylo tak těžké tak zase jednou vidíme že pokud chce hlava tak je prostě úplně jinde než zbytek světa. A čím těžší tim víc je to vidět.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CUKI: jo v době před Pogačarem ztratil Kreuziger celkem sedm minut na Frooma a bylo z toho desáté místo na TdF.
    Dneska měl Pidcock na desátém místě devět minut.

Každopádně ano taky mi bylo jasný že si z toho Tadej udělá projížďku výletním tempem za pohodovou výhrou po sólu od půlky závodu.
    Právě proto jsem se na to ani moc netěšil, já mám závod na MS strašně rád protože tam normálně jsou strašně zajímavé příběhy a taktiky.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: ja s tebou souhlasim, posledni okruh uz jsem ani nesledoval. slava vitezum, no zbytecnych 270 km . mozna za soicasne situace to mohlo bxt radeji 170.
    CUKI
    CUKI --- ---
    PAN_SPRCHA: Tak to není překvapení protože kdo vyhraje na 99% jsem věděl víc než měsíc před závodem :-D

Naopak pokud by to byl kdokoli jiný tak ten náskok té minuty taková trojice musí za chvíli srazit, jenže oni se nedokázali ani udržet. A jakou pilu jeli je vidět na tom kolik závodníků vůbec dojelo a kdy dorazili ostatní.

Kdybych viděl jen výsledkovou listinu, tak bych hádal, že to je výsledek z nějakého třítýdenního etapáku a ne ze singlu :-D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JONAS3: prý vjel do díry a zajelo mu sedlovka dolů. Dostal z toho nízkého posedu pak křeče když nastupoval Pogi. A to druhé kolo mělo zas špatně sklon sedla a bolely ho z toho záda :-)

Měl jsem smůlu v nejhorších chvílích, litoval Evenepoel technických problémů v průběhu světového šampionátu | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/mel-jsem-smulu-v-nejhorsich-chvilich-litoval-evenepoel-technickych-problemu-v-prubehu-svetoveho-sampionatu
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Jako upřímně, já vím že za to sliznu ale je to fakt trochu nuda..... prakticky dvě hodiny před koncem bylo na 99% jasný kdo vyhraje.
    CUKI
    CUKI --- ---
    dobrej závod Pogi jeho vesmírný standard 100km před cílem :-) A Healy top! Letošní "skokan roku"
    FIDA
    FIDA --- ---
    COCOBRYCE: ticho tam!:D
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    FIDA: to už je standart a né krása:D
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: souhlas, je to labilní vztekloun, občas by za to chování zasloužil flastr, jako jsou tam emoce jasný, ale...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: To ne že ne... Ale kdyby si nechal od cesty ty herecké etudy, tak to vypadalo, že má nohy minimálně stejné jako Pogi.
    A pak ten kyselý ksicht v cíli.
    FIDA
    FIDA --- ---
    Tadej krása!
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: Remco zase remcal:) ale zas pěkně se dotáhnul a pak ten nástup....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam