• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PAN_SPRCHA: ne, pláčou všichni že moc náročný přesun

Na oddych není čas, pozornost se přesouvá na evropský šampionát. Už ve středu se jedou časovky i s Evenepoelem a Vackem | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/na-oddych-neni-cas-pozornost-se-presouva-na-evropsky-sampionat-uz-ve-stredu-se-jedou-casovky-i-s-evenepoelem-a-vackem
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MAESTRO_007: tak je to ve stejném časovém pásmu, a národní týmy už jsou sbalený. Nebude to takový problém.
    Ono je to často týden před nebo po MS.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: tak ne. Ale měl jsem za to, že tam byl
    ME v silniční cyklistice 2025: program, výsledky, česká nominace - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/me-v-silnicni-cyklistice.A250930_083633_cyklistika_ald
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PAN_SPRCHA: hlavně to "šikovně" umístili tři dny po mistrovství světa v Africe. Ten transfer pro národní týmy a závodníky musí být chuťovka. Zítra se jede časovka a na tu se chystá a testuje minimálně den dopředu. Nic moc takhle pár dnů po sobě
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC:
    ONDRAT:

připomíná mi to Lutych no.....a šikovně to umístili kousek od závodů příštího týdne v Lombardii tak je tam docela slušný obsazení.

0002
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: měl by:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Bittner by měl jet taky, ne? Je to tak? Ve startovce ho zatím nevidím.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    SUMAC: Vypada a Remco tam jede na casovku, jsou pri chuti, zrejme.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Pog jede na Evropu? Tak to jsem zvědavý jestli mu uděláj dres s duhou a modrýma hvězdama, místa je tam dost
    ROZI
    ROZI --- ---
    AAHHWISEGUY: plus přidám ještě: kup si dobré kalhoty/ bib shorts. Dokáže to udělat rozdíl.
    Dobrý obchod ti změří rozteč sedacích kosti a doporučí sedlo. Pak záleží ale i na jízdním stylu/posedu, jak píše Viti.
    VITI
    VITI --- ---
    AAHHWISEGUY: pujc si nekde zkusebni sedla
    BTW dost casto je nepohodli u sedla jen spatna poloha.
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    zdravim, mam nějakou slevu na specialized obchod a rád bych si koupil nějaké více komfortní sedlo, protože u stávajícího se mi spíše ani nechce na kolo sedat... ale moc nedokážu rozeznat z jejich nabídky, které sedlo je dámské a které pánské ---
    vím, že mám 150-155 prdel a zaujalo mě toto:
    Bridge Comp with MIMIC
    https://www.specialized.com/cz/cs/bridge-comp-with-mimic/p/187404?color=300665-187404
    nemáte někdo zkušenost?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    No za mně je lepší poměřit se s elitou než být třeba 5tý v Evropě.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    SUMAC: nepustila je stáj ?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    SUMAC: aby zkusil vyhrát mistrovství Evropy .)

Vacek sice vynechá světový šampionát, ale na mistrovství Evropy chce do první pětky | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/vacek-sice-vynecha-svetovy-sampionat-ale-na-mistrovstvi-evropy-chce-do-prvni-petky
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KEIKIN: a proc tam vůbec nejel Vacek s Bittnerem?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Jinak ty bubnovačky místních se mi celkem líbily. A co říci našim reprezentantům? Udělali si hezký výlet do Afriky. :-(
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Tak závod to byl a přesně protože to bylo tak těžké tak zase jednou vidíme že pokud chce hlava tak je prostě úplně jinde než zbytek světa. A čím těžší tim víc je to vidět.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CUKI: jo v době před Pogačarem ztratil Kreuziger celkem sedm minut na Frooma a bylo z toho desáté místo na TdF.
    Dneska měl Pidcock na desátém místě devět minut.

Každopádně ano taky mi bylo jasný že si z toho Tadej udělá projížďku výletním tempem za pohodovou výhrou po sólu od půlky závodu.
    Právě proto jsem se na to ani moc netěšil, já mám závod na MS strašně rád protože tam normálně jsou strašně zajímavé příběhy a taktiky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam