• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RICK: Tak to bude v Movistaru správně. Tam mají dobré zkušenosti s nasazováním více lídrů najednou. Mají to vychytané do detailu, a dobře jim to funguje.
    RICK
    RICK --- ---
    COCOBRYCE: Podle generálního ředitele společnosti Visma-Lease a Bike Richarda Pluggeho k tomuto kroku došlo, protože jeho tým „nemůže Cianovi nabídnout roli a závodní program, které považuje za nezbytné pro svůj rozvoj“.
    Plugge dodal: „Společně jsme prožili dva intenzivní roky a s potěšením jsme viděli, jak Cian letos dosáhl svého prvního profesionálního vítězství za náš tým. Pravdou ale je, že Cianovy ambice a ambice týmu se začaly ubírat různými směry.“
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    COCOBRYCE: zraneni, nemoce, atd.

MAESTRO_007: a co se vlastne stalo s Tarlingem? koukam ze je zpatky, ale je o level niz nez co byl loni pred tim padem.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SUMAC: cože? kde se stala chyba?
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Uijtdebroeks konci ve Visme, co za nej dala dost balik, a jde do Moviestaru. koukam ze mu je porad jen 22 a je jen o dva roky starsi nez Novak
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PAN_SPRCHA: „Ve srovnání s loňským rokem mám lepší hodnoty, přičemž jsem o tři nebo čtyři kila lehčí. To znamená, že Remco je prostě zasraná raketa, k tomu není co dodat,“ ulevil si Top Ganna
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    PAN_SPRCHA: To je možné, neznám, výsledky mi přijdou podobné. Podstatné ale je, že máme nějaké mladé naděje.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: se vší úctou to nebude takový talent jako Karolina Špicarová, alespoň podle výsledků.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Daniela Hezinová přestupuje v 18 letech do Team Picnic PostNL, smlouva na 2 roky. Vůbec netuším, kdo to je, ale asi bude mít talent a potenciál;)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MAESTRO_007: no evidentně mu ten přesun moc neuškodil
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    DRAGON: Jsem tuhle jel z Harrachova na Jilemnici, silnice úzká, klikatá, a tam 3 cyklisti, každej kolo za 100+ (čili by člověk snad i předpokládal, že mají něco najeto) a pěkně dva vedle sebe až do půlky silnice. Tak já snad 2km za nima jak kokot, pak semafor, cca 10 aut už tam stojí a borci je pěkně všechny předjeli vpravo a postavili se na začátek fronty. Na semaforu zelená a úsek cca 3km se jede jen jednim pruhem a borci to tam zas na pány celý blokovali.
    Tak to jsem teda měl chuť je při druhym předjíždění nasolit ostřikovačema, ale udržel jsem se:) Čili dementi jsou opravdu bohužel na obou stranách..
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Larsen teda překvapení.
    RICK
    RICK --- ---
    Praha Berlín Waršava: Autoři odhalují pozadí podcastu o Závodu míru – ČT sport – Česká televize
    https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/cyklistika/praha-berlin-warsava-autori-odhaluji-pozadi-podcastu-o-zavodu-miru/68dce6fe04cd4bad85ea8d1f?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Tak je před volbama, Andrej by řekl, že je to na objednávku :-))
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    DRAGON: A že takovejch je, ikdyž mi něco podvědomě říká, že jsou možná průnikem těchto skupin.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KEIKIN: no hlavně je to kokot, protože se chová jak arogantní cyklista, což je přesně to, co potřebujeme.. tyhle hovada nabíjej petrolheadům munici v diskuzich kolo vs auto vs silnice
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BINARY_PARANOIC: ok, pak to chápu. No každopádně ten cykista je kkt, z nepozornosti poškodí cizí majetek a ujede bez zanechání kontaktu.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    KEIKIN: v jiném článku jsem, tuším, četl, že na tom autě škoda vznikla — proto se policie snaží toho viníka dohledat. U novějších aut i „drobný ťukanec“ může znamenat škodu několik desítek tisíc korun.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KEIKIN: ne, že by to sem patřilo, ostatně to ani ten tvuj rovnobarej post ;))

Ťukanec je dopravní nehoda s malou škodou, kde nejsou splněny důvody pro přivolání policie. (neboli škoda na majetku včetně veřejného nebo jak je tam zdraví či smrt.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    JONAS3: no že se defacto nic nestalo, žádná škoda, žádný úraz. Já možná jen z neznalosti nechápu rozdíl mezi nehodou a prostě jen "ťukancem". Resp. kdy je ta hranice, kdy se volá Policie.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam