• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HUGH_BOYLAN: jojo, se Seixasem dva největší talenti, ale Seixas půjde spíš na GT a Widar spíš na klasiky.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Jenom si tady pro budoucí generace odložím jedno jméno. Jarno Widar. Za pár let z něj může být slušnej zabiják.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    RICK: to se dalo cekat, ze neprodlouzi
    RICK
    RICK --- ---
    Jej, tak Černý nedostal prodlouženo v Soudalu a stěhuje se do Elkovu.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MAESTRO_007: Já nesnáším běhání a proto jezdim na kole. Ale kvůli Nudějickému MHD jsem si musel udělat běžecký osobák na 2,4 km. 16 minut v košili, saku, kabátu, s batohem a mezi lidma. A vlak jsem opravdu stihl. Finiš na Lannovce byl impozantní.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    a Zemanova zatim taky pekne
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    jj, byli oba krapet premotivovany, pady, pasky zamotany v kole, trefeny koliky ... ale tak 7. Bazant se taky pocita
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    COCOBRYCE: v juniorskách jsme brali první, páté a šesté místo, to zní dost nadějně. I M23 nebyli úplně špatní, jen Ježek asi pětkrát spadnul.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Bukovská bere 1. flek v Táboře!!!
    ROMI
    ROMI --- ---
    Ja to treba nezabehnu, tak za me dobry 😅
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MISO: ten čas fakt není takový aby se otom všude psalo .) VanDerPoela zaběhne i můj kámoš co běhá po práci a věnuje se kvalitnějšímu běhání cca 2 roky. A třeba takový Tom Dumoulin podobným tempem běžel teďka maraton
    MISO
    MISO --- ---
    MAESTRO_007: Jeden z kvalitních světových cyklistů Van der Poel na facebooku nadšení z Lukáše Kučery trošku vrací na zem: "No tak když si člověk vezme, že se věnuje výlučně běhu, tak v reálu ten čas není žádnej zázrak. Rychlejším tempem mám i časovku na 50 km, a to jsem rekreační běžec a za chvilku mi bude 34"
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KEIKIN:

Jeden z kvalitních českých běžců Lukáš Kučera na facebooku nadšení z Van der Poela trošku vrací na zem… „No tak když si člověk vezme, že nechodí do práce, tak v reálu ten čas není žádnej zázrak. Rychlejším tempem mám půlmaraton, a to chodím normálně do práce a za chvilku mi bude 44.“
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Van der Poel se vrací na Stravu. Zaběhl si desítku za třiatřicet a mluví o Ironmanovi | RoadCycling.cz https://share.google/jTYONeT5f9dAHIZr0
    DUKED
    DUKED --- ---
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: akorat jsem tzo nasel:))))
    Israel-Premier Tech rebrands as NSN Cycling Team for 2026
    https://www.domestiquecycling.com/en/news/israel-premier-tech-rebrands-as-nsn-cycling-team-for-2026/
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Premier-tech i Faktor opustili IPT, kola nahradi Scott, Premier-tech bude sponzorovat St Michel - Preference Home - Auber93
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Václav Ježek 5. v U23 s bojem až do konce https://www.youtube.com/watch?v=oTe-EJFHtL4
    Kristýna Zemanová 9. v ženách
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam