• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    HUGH_BOYLAN: Použij třeba pitomý Google.
    Píše o tom i PČR.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    HUGH_BOYLAN: Prosím, nemel. A dovzdelej se ty.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    JONAS3: Co to meleš ty, vořechu? Dovzdělej se v právu!

Zákon č. 361/2000 Sb., o silničním provozu - pokud jsi účastníkem silničního provozu i na nemotorovém vozidle, máš zároveň ŘP a spácháš bodovatelný přestupek, dostaneš i body. To, že se na to v praxi často sere, je možné, ale legislativa hovoří jasně, tak přestaň žvanit o něčem, o čem víš úplné hovno.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    HUGH_BOYLAN: Co to meleš, vořechu.
    Cyklista proste o body přijít nemůže. To už se řešilo tolikrát, že o tom dál psát nebudu.
    Ano, pokutu za mobil, alkohol atd dostaneš úplně stejně,jako řidič, o tom žádná.
    S rychlostí jsem si tím jistý.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    JONAS3: Tady bych byl opatrnej - cyklista se prostě musí řídit zákonem o silničním provozu i jako nemotorové vozidlo. Takže to, že nevíš, kolik jedeš, jde za tebou a když tě změřej, můžeš dostat pokutu a pokud máš ŘP, tak tě to bude stát i body. Kamoša takhle v Brně chytli na třicítce Městapáci, jel asi pade a stálo ho to desítku.

Já minulej tejden típal při rozjezdu po hovoru telefon a dával ho do kapsy a měl to za dva a půl. Hodně jsem se krotil, abych je nejebal a na otázku: "A co kdybych držel v ruce bidon?" mi nebyli s to odpovědět. Hlavně, že parkování 5 m od křižovatek, nevyhýbání se cyklistům a další motobordel je jim u prdele. Prostě Městapo...

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    KEIKIN: Hrozná kravina. Minimálně u nás, a předpokládám že i tam, není kolo vybaveno certifikovaným rychloměrem. Tudíž nemáš jak zjistit, kolik jedeš, a proto nemůžeš být pokutován.
    Ostatně, na hlavním display compu rychlost nemám. Tepy, Watty, otáčky,... K čemu rychlost.;)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Cyklista v Německu prosvištěl kolem radaru dvojnásobkem povolené rychlosti, trestu zřejmě unikne - Novinky https://share.google/FY3lUAjT650wOpEDZ
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    JAZ: Spíš si myslím, že už měl fakt dost, ostatně norské duo se vydalo na stíhací jízdu cca 40 km před koncem a docela tomu dávali.
    JAZ
    JAZ --- ---
    MAESTRO_007: zrovna u Abrahamsena bych necekal, ze jim do toho hodi vidle a prestane stridat. Aspon, ze ho karma dohnala a byl pak ve sprintu posledni :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MAESTRO_007: 2:51 je vidět, jak Vermeersch mávne levou rukou v takovém zoufalém gestu: "Serme na to."
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    HUGH_BOYLAN: :-))))

VICTORY THROWN AWAY! 🫨 | 2026 Men's Elite E3 Saxo Classic Final KM's | TNT Sports Cycling
    https://youtu.be/tXUEBl2XO2U?is=n6SC6p_RgdK2ESVq
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Nádhera dneska! Už jsem myslel, že to Matýsek nedá, ale ještě si něco schoval v nohách a ti šulini to IMHO dost prokaučovali, měli ho tak na dvě délky kola a najednou přestali jet.

Krásnej závod ale a MvdP to přeju.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Jinak po loňských 6700 km jsem musel Lavinii hodit trochu do pucu. Většina toho není na první pohled vidět, ale péče proběhla a stanovuji si na letošek pokořit 6666 km, dá-li zdraví. ~500 km už mám na zimáku.

Lavinia Mk. I

Lavinia Mk. II
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SUMAC: Upřímnou soustrast stran maminky.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Pro mě je Pog naprosto emocionální záležitost páč já se na fandění profi cyklistice vykašlal po dopingovych skandálech někdy kolem roku 2010 a skoro jsem to nesledoval ale nebožka máti mi zničeho nic píše jestli se dívam že je tam mladej Slovinec, moje první reakce byla že jsem ji napsal že nemám čas a že na to kašlu at mě a cyklistikou neopravuje (dívali jsme se spolu na Tour a četli oba Armstrongovi autobiografii). To bylo na Pogove první Vuelte a pak ještě znovu po jeho první tour..., pak jsem ho začal sledovat a on sám mě vrátil jak cyklistice tak k aktivnímu ježdění na silničce. A s máti jsme na něj cumeli jak prohrál tour a ona to nedala s rakovinou..

PAN_SPRCHA: Jo jsem zrovna v CLR ve městě Hefei a tady muj kamarád plus cykloskupina kde je členem jsou ze Sanrema taky uděláni a i tady (!!!) je Pog prostě buh..Pog by měl být chráněny UNESCem.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    DUKED: výbornej exponát do Tadej museum v Lublani.....teda až ho konečně otevřou, myslím že už teď přichází Slovinsko o hlavní atrakci.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    DRAGON: No jo můj syn ho taky zbožňuje. Taky se narodili ve stejný den.o)))
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    DRAGON: Táďa je prostě boží, na tom se asi shodneme všichni zde. ;) A ano, zaslouží. Kanibal II.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    no dámy a pánové, je to prostě goat jak hovado! Pogišu tady ještě pár věcí změní. Navíc takovej sympaťák? jak se chová k dětem fanouškům jak to cely bere, jak nekonfliktní je, to je prostě role model, který byl v cyklistice potřeba už delší dobu:) I FUCKING LOVE HIM!

omlouvam se za emoce, zaslouzi si je :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam