SUMAC: nikdy bych neřekl, že budu fandit proti Pogimu a natož pak někomu z Vismy, kterou fakt nemám rád, ale včera to jinak nešlo. Pogi má času dost a po roce znovu ukázal, že mu Roubaix sedí a je jen otázkou času, kdy vyhraje. Každopádně jsem celý finále závodu čekal, co se Woutovi tentokrát stane. Tipoval jsem to tentokrát na spadlý řetěz při spurtu, a ono nic :D
Včera to podle mě posralo UAE. Když měl Pogi defekt, snažili se ho dovézt do pelotonu tak nepochopitelně zběsilým tempem, že po chvíli popravili všechny domestiky a když ani to nestačilo, tak to musel pak Pogi tahat úplně sám. Jeli jakoby do cíle chybělo 20km a ne 120. Mohli se tam v klidu točit, docvaknout se na špici třeba na 90. kilometru, a ještě by tam Pogimu zůstal minimálně Pollitt, možná i Bjerg. Ta Pogiho únava ke konci jde jednoznačně za DS, který tuhle hovadinu vymyslel. Vždyť WvA má za sebou trojnásobek závodních dnů co Pogi, měl mít mnohem míň sil (dokonce si taky sám po defektu špici dojížděl), ale bylo to přesně naopak.
To množství defektů je zajímavý, tolik toho nebývalo snad ani na 21mm galuskách, holt ne všechny marketingové bubliny dávají smysl a závod jako Roubaix tohle ukáže v celé kráse :)