• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CUKI: to jo, až na to že vůbec.
    CUKI
    CUKI --- ---
    JAZ: Nasazuješ to vypuštený, takže tohle moc rozdíl nebude.
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: když porovnám tvary těch dvou ráfků tak mi přijde tak nějak logický, že do toho bez patky by měl jít plášť narvat jednodušeji, ale také by mohl jednodušeji při defektu vypadnout :)

WYMA
    WYMA --- ---
    PAN_SPRCHA: ok diky. pred chvili jsem tam byl sam (ted uz jsme 2), tak jsem si rikal, zda neni novej kod.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    WYMA: mělo by platit pořád to samý číslo
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    JAZ: vnitřní šířka 21, to je dost outdated
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    P0CIN: klasika, kontrolovat jestli nemají vůli pravidelně. Obecně ta značka je částečný boomerang když to prodáváš. Spousta potenciálních problémů, narozdíl třeba od DT Swiss. To je držák a prodáš to zákazníkovi s klidným svědomím.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JAZ: na Ekoi je 50prc sleva základ:)
    jinak na papíře vypadaj pěkně
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JAZ: Mám to stejně, taky jsem se bál a chtěl jsem to poslat dál, a dal jsem tomu šanci a nemůžu si stěžovat.
    To že tam nejde narvat plášť není ale o háčku přece ;)
    Průsery teda byly, ale nepřišlo mi, že nějak extra moc. Třeba ten poslední s Cadex kolem se tykal ve finále drátů, ne?
    VITI
    VITI --- ---
    COCOBRYCE: fulcrum i dt jsou v pohode.
    Pokud chces cenu/vykon a nevadi ti podpora cinana, tak: https://www.bike-forum.cz/forum/sdilena-objednavka-eie-carbon-iii
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: všechno k tomu směřuje, s tím souhlasím, těch průserů v profi pelotonu s hookless ráfky je už víc než dost.

Mám je na gravelu, původně jsem je chtěl obratem hned po koupi poslat do háje, ale dal jsem jim šanci a překvapilo mě, že plášť na to nejde narvat o nic jednodušeji než na normální ráfky, a i s dušemi si rozumí, což mě uklidnilo a jezdím s tím dál. Ale jinak to v principu furt považuju za nesmysl a slepou uličku a těším se, až se trh vrátí do normálu :)
    JAZ
    JAZ --- ---
    COCOBRYCE: zippy neber, ty jsou strašně měkký, pocitově skoro jako hliníkový kola.

Budu to brzo taky řešit a asi půjdu do Ekoi. Na papíře nemají chybu a ta značka si hodně hlídá kvalitu. Cena je většinou kolem 25k, na black friday byla dokonce 19k. Ta aktuální je tam jen dočasně, aby brzy mohli říct, že dávají 50% dolů.

Silniční karbonová zapletená kola Ekoï – Lehkost, Rychlost & Výkon - EKOI
    https://www.ekoi.cz/cs/2246-silnicni-zapletena-kola

A ještě jsem nedávno slyšel dobrý reference na český Carbonix, ale mnoho o nich nevím https://www.carbonixvelo.cz/p/carbonix-pulse-45/
    P0CIN
    P0CIN --- ---
    MAESTRO_007: mam speedy 42, vim ze je třeba pravidelně kontrolovat keramicke loziska, ale jinak co je tam za servis? Kupoval jsem v maxcursoru v ostrave kde je i servisuji takze to neni problem, ale spise me zajima na co si dat pozor
    ROMI
    ROMI --- ---
    WYMA: Kdy zacina giro, uz ted v sobotu?
    WYMA
    WYMA --- ---
    Je liga na velogames letos? dik
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ROZI: Jak jsi na to přišel, že to půjde do pár let z trhu?
    ROZI
    ROZI --- ---
    COCOBRYCE: hookless nebrat, to půjde do pár let z trhu a jestli za nějakou dobu budeš hledat kupce, hůř to prodáš. Šel bych do DT Swiss. Já jsem s nima spoko a mají solidní podporu.
    Jen si dej pozor aby ti prodali jíž zkontrolované. Loni měli velký recall na QC check z důvodu podezření na možnou delaminaci. Vygooglis o tom tuny.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: a proč ne ty bontragery? se bojim, že u nich totiž skončim, navíc mi na ně prej Trek dá doživotní záruku a když je během prvních dvou let vodřu, tak mi je taky vymění - tvrdí propagace a AI.....
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: tak tos mi nasadil brouka do hlavy:))))
    https://www.kupkolo.cz/zipp-303-s-carbon-zapletene-kolo-tubeless-ready-diskove_z112436/ jsou za super cenu, ale zase snad jenom na bezduše....se duší držim...

to začíná bejt těžší, než vybírat kolo samotný:D
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    COCOBRYCE: hookles teď jezdím, po počáteční nedůvěře teď žádný problém, závidím na nich, ostře ve sjezdech, a to mám přes 80 kg.
    Bontragery (tyhle) neber, mám je taky, jsou lepší ráfky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam