• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: jako Bahrain nemá nic lepšího na práci, mohli by toho růžováka udržet pěkně dlouho.
    A ještě je tam Scaroni, ten by taky nemusel dostat na Blockhausu ty tři minuty co má náskok.
    ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_SPRCHA: Tam jsem pocital s Vinem no nejak
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Uvidíme, co předvede v pátek na Blockhausu. První pořádný kopec.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROMI: jinak Eulalia taky nechápu, toho jsem nikdy neuvažoval. Prostě řadový domestik z řadového týmu.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROMI: protože UAE nemělo jasného lídra po tom co Almeida nenastoupil....a jsou to všechno kvalitní cyklisti.

Jenže já jsem i tak v pytli protože Vine a DeLie nenabrali ani bod.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ROMI: Klíd, je teprve po 5. etapě a teď vedou spíš "haluzáři". Navíc to dost ovlivnil ten silnej déšť, bylo jasný, že nikdo krom těch pár magorů (a to oba dva na čele spadli kousek před cílem) to nikdo nebude hrotit. Minut je naděleno hodně, ale počkej na třetí týden.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Nechapu, jakum zpusobem jste se rozhodli pro Cristena a Arrietu, cekal bych, ze bydou jen pomahat a v cili je clovek uvidi az v zadu. Nebo Eulalia, toho jsem ani neznal 🙂 ja si to tam skudlim po par bodech jen
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SUMAC: Hodně hustý. :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: jednou tu byl někdo třetí..... už nevím kdo, už je to pár let
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Kdopak je to na velogames osmý celkově po dnešku? Slušný to jsme mezi náma ještě neměli takového odborníka !
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    BINARY_PARANOIC: duse za 500 ... to s moji spotrebou dusi v dobe, kdy sem je vozil by mne vyslo dost draho :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Naprostej úlet.
    DUKED
    DUKED --- ---
    Ty vole 😁

To je zase nuda to Giro
    DUKED
    DUKED --- ---
    A ještě vyhraje, ne?
    DUKED
    DUKED --- ---
    Co ten Arieta blázní?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: v tom dešti nic riskovat nebudou, dojedou to v klidu bez útoků a nechají růžovej být
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Já vozím bezduse na všech kolech už víc jak šest let. Na silnici jsem měl za tu dobu dva defekty, které opravil knot okamžitě. Najezdím na silnici tak 6-8k ročně. Na počet defektů v době, kdyz sem vozil duše, sem už radši zapomněl, ale bylo jich hodně :).
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    BINARY_PARANOIC: jojo, počítal jsem to na 28 mm, které jezdím, tam mi to vychází stejně.

A dotaz k těm, co používají tu TPU duše.
    Jak to máte s výměnou? Protože pokaždé, když jsem byl u výměny defektu venku, a někdo tuhle duši vytáhl, tak ji hned trhnul, propíchnul, a sháněl se po další. Nebo byla steřelá a nešla nafouknout a špačkoval, že ji vozí sotva půl roku.
    A pak nepohrdnul klasickou, kterou teda stále vozím. Sám s tím zkušenost nemám, ale co jsem viděl, a i slyšel na to skazek, se mi to moc nezdá.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    JONAS3:
    Conti GP 5000 (30 mm, 255* g) + Pirelli P ZERO SmarTUBE (35 g) = 290 g
    Conti GP 5000 S TR (30 mm, 308* g) + 30** g mlíko = 338 g
    Takže v součtu je to pro dvě kola 96 g v neprospěch bezduší. Což samozřejmě zanedbatelná gramařina je, ale uvádím to jednak pro dokreslení, že s TPU dušemi už neplatí „tubeless je lehčí setup“, a především připomenutí, že pokud člověk plánuje duše tak jako tak používat, nemá smysl kupovat TR verzi, ale lehčí (a i levnější) non-TR verzi. Jinak ale proti bezduším určitě nic nemám, kdybych jezdil více, taky bych na ně přešel :)

*) reálně naměřené hodnoty dle BRR
    **) což je tedy spíše méně, než by mělo být, nemýlím-li se

SMOKY: ostudně malý nájezd (ještě k tomu rozložený mezi silničku a gravela), servis kola v bytě — takže se prostě nechci s mlíkem patlat a s ohledem na „výkony“ se mi to ani nevyplatí :D
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    JAZ: Setup jednodušší ano, ale jinak mám od cyklokamošů spíš pozitivní feedback na bezdušáky, tak nevim, zas u tebe vim, že šviháš hodně, tak klidně elaboruj víc, rád si to nechám rozmluvit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam