• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    jo je videt kdyz Narvaez nemusi makat na ostatni tak jak skvely je to zavodnik.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    DIOM: Ty závěry byly zatím povětšinou zábavné.
    DIOM
    DIOM --- ---
    imo je to letos na Giro samej nudnej patron a Vingo je jejich král :) navíc tam od druhé etapy nemá Visma konkurenci v podobě skoro stejně silné UAE ..ale bylo několik pěkných etap, to zase jo
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ROMI: sem hledal svoje selficka a nasel sem tohle ;))
    ROMI
    ROMI --- ---
    DRAGON: Kde jsi nasel moji fotku? 😄
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ROMI: taky ne, a přitom dneska toho Valgrena bych normálně viděl a užíval si to, ale letos to Giro ani nezapnu...
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    DRAGON: Mám 1700 km naježděno, co ty?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ROMI: Podepisuju.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mohl někoho zabít, vlítnul do nich jak totální nekontrolovaná střela
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PLUTO: mesic mi prave prijde krute malo, cela sezona je imho presne ten trest, kterej by sakra priste byl branej v potaz, kdyby nekdo premyslel nad podobnou veci znovu..
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    DRAGON: Teď jsem si našel, že dostal měsíční distanc. Taky psali že "Vzdát kvůli ní museli mimo jiné favorit Wout van Aert či bývalí mistři světa Julian Alaphilippe a Peter Sagan.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PLUTO: to je moc dobre, ted mel dostat stopku na celou sezonu, predjizdet takhle hnusne a zpusobit tolika lidem tezky zraneni je fakt na presdrzku, sport nesport.
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    JONAS3:
    DRAGON: To byl Filip Maciejuk z Bahrainu na Tour de Flanders v roce 2023. Dostal diskvalifikaci a tučnou pokutu tuším.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    DRAGON: Teď si nevybavuji časový kontext, ale to je tak 2 - 3 roky? Mám i pocit, že to souvisí s tím pravidlem, kdy je zákaz jet po cyklostezkách, pruzích, chodnících. Docela to teď hlídají a penalizují.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jako tohle bych nechtel zpusobit, to fakt neudelal nejlip...

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Včera jsem čekal, že Hirt něco ukáže, ne že by měl tahat Jonase s Felixem, ale nějaký kontrolovaný odstup. Ne že koupí ve 3. týdnu 11 minut.
    ROMI
    ROMI --- ---
    letos me to giro vubec nebavi nejak
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    To byl zase totální fail QS. Ještě tam byli ve čtyřech ale "takticky" nešli dopředu aby se Unibet a Lidl vyčerpali.... úplně to odspurtovali jako by před nima nikdo nebyl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam