• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Pinarello Q36.5 nabídli Paulovi Seixasovi 13 milionů eur. To je o pár milionů víc než má Pogacar

Pinarello and Q36.5 enter the contest for Paul Seixas
    https://cyclingflash.com/news/pinarello-and-q365-enter-the-contest-for-paul-seixas
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    CUKI: napisou rymu a vyreseno, otazka zni proc :(
    CUKI
    CUKI --- ---
    ARXIE: Jako za mě bude na tom líp Lipo, ale tohle je fakt absurdní. V Belgii vládne totalita?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ARXIE: Jsou to kokoti.
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    KEIKIN: nemusim ho ale co je to za sikanu? ta trasa neni pro nej

Belgická federace hrozí Evenepoelovi zákazem startu na Tour - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/evenepoel-problemy-pred-tour.A260624_145421_cyklistika_tm2
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    RICK: Belgický nároďák bude asi bude nuda. 240 km po rovině. O víkendu - v Antverpách.

RICK
    RICK --- ---
    VOTA: jedou se národní mistráky
    (jsem to zapomněl odeslat, ale už sis odpověděl sám :-D)
    VOTA
    VOTA --- ---
    VOTA: Jo, nebo voni se jedou ty mistráky, co?
    VOTA
    VOTA --- ---
    To je zajímavý, jak se pořád rěší nedostatek termínů, ale nyní se skoro dva týdny až do Tour nic nejede.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Doufám, že půjde ještě nahoru a místo toho, aby dělal superdomestika, bude lídr. Pro začátek aspoň na těch týdenních etapácích.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Super a gratulky! Dobře on!
    DUKED
    DUKED --- ---
    Jj. Fakt paráda
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Kurva hoši Vacek bedna
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SORBAK: drop down visor na helmě upřímně není něco co bych chtěl, přijde mi to nepraktický, navíc bude člověk vypadat jako kokot. Umím si představit jen něco integrovaný v brýlích
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    SMOKY:
    HUGH_BOYLAN: "The bike can even connect to Canyon's Stingr Smart helmet, with its drop down visor and data display."
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SMOKY: Jo, nějaký HUD do brýlí IMHO nejlepší alternativa.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    DRAGON: já teda koukám na watty celkem často, zejména při dlouhých kopcích, kde zas člověk tolik na cestu koukat nemusí :). Nicméně na silničním kole je standard předsazený cyklocomputer, jednou sem ho měl na řidítkach někde na půjčeném kole a koukat na něj bylo výrazně obtížnější. Moc si neumím představit, jak by někdo tohle mohl chtít. Za mne by byl super nějaký heads-up display v brýlích.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Lex Pogi, ASO nechce, aby Pog mohl vyhrát zelený dres, tak se mění způsob bodování za vítězství ve sprint etapach a rozmístění sprint prémii na trase
    Is the green jersey now Pogacar-proof? The changes to the Tour de France points system
    https://www.domestiquecycling.com/en/news/is-the-green-jersey-now-pogacar-proof-the-changes-to-the-tour-de-france-points-system/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    COCOBRYCE: já si nemůžu pomoct, ale mně by to na kole sralo. Já když jedu, tak ani do kompjutru nekoukám, člověk se má věnovat jízdě a nečumet do displaye, maximálně tak pasivní zvukový signalizaci, ale nic vizuálního. Je to akorát zhoršení bezpečnosti. Ale jasný, bude se to dobře prodávat, stejně jako jiný nedůležitý, nice looking, blbosti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam