• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    RICK
    RICK --- ---
    aspon bude čas řešit ostatní :-D

Remco Evenepoel uvedl, že cítil „oprávněný hněv“ na svého týmového kolegu z Red Bull-Bora-hansgrohe Floriana Lipowitze poté, co se zdálo, že spolupráce mezi nimi v šesté etapě Tour de France zhroutila. Podle Evenepoela, který po etapě v Pyrenejích hovořil s belgickým tiskem, mu Lipowitz odmítl dát v Gavarnie náskok před startovní čárou. Pokud by Evenepoel vyhrál sprint a skončil třetí, získal by v celkové klasifikaci bonusové čtyři sekundy. Místo toho se týmový kolega vítěze etapy Tadeje Pogačara, Isaac del Toro, prohnal dopředu, aby získal více času za Jonasem Vingegaardem. „Požádal jsem o náskok a nedostal jsem ho,“ řekl Evenepoel deníku Sporza. „Myslím, že jsem byl oprávněně naštvaný. Na závodě Volta a Catalunya jsem pro něj jel 30 kilometrů vpředu. Požádal jsem ho, aby jel jeden kilometr vpředu, a to nebylo možné. To mě naštvalo a bude třeba to dnes večer důkladně probrat.“ Více si přečtěte pod odkazem v komentářích.

https://www.cyclingweekly.com/racing/tour-de-france/i-think-i-was-justifiably-angry-remco-evenepoel-blasts-team-mate-after-tour-de-france-stage-sixhttps://www.cyclingweekly.com/racing/tour-de-france/i-think-i-was-justifiably-angry-remco-evenepoel-blasts-team-mate-after-tour-de-france-stage-six
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PAN_SPRCHA: no tak nic no....
    MISTR_CHVEJ
    MISTR_CHVEJ --- ---
    DRAGON: tak muze prijit pad a je vse jinak, ale jinak jo, Pogi ted muze jezdit za Jonasem a cekat co udela a jen to kontrolovat, dneska az moc velka naloz v cili
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Tour se jede o druhé místo, co? První je jasný... To je obrovská dominance...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jako jestli takhle bude vypadat kazda etapa tak v pulce nebude mit smysl koukat :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    tak a muze se setrit na Vueltu :) jeste del Toro na druhy misto a bude to fajn :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    sem ten klid zakřikl, to dopíšu a hned útok jednorožců na přední příčky

DRAGON
    DRAGON --- ---
    Dnešní Tourmal zatím žádný velký vzrušení, ale líbí se mi, že má Visma zkratku TVL.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CUKI: no ono je tam teď ta šestka a pak týden nic
    CUKI
    CUKI --- ---
    PAN_SPRCHA: Tak těch horskejch etap je tam ještě dost, i když přiznávám jsou profilem dost nemastné neslané. Ale to neznamená že se jim pogi a parně několik dalších neztratí o 20minut. Podle mě to byl kalkul, je nechat ujet, jen to trochu přepískly.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    CUKI: není, ale ukazuje to že to že by tu etapu č.6. mohl ustát pak je tam pár etap kdy se na celkový nepojede
    CUKI
    CUKI --- ---
    PAN_SPRCHA: Jenže Vuelta není TdF. Na TdF jsou vždy ti nejlepší
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Zajímavá statistika :-)

Vacek si tak už splnil jeden ze dvou osobních cílů, oblékl si bílý trikot. Ten už nosil také na Giro d'Italia a Vueltě, což je úspěch, který se v minulosti podařil pouze Eganu Bernalovi, Tadeji Pogačarovi a Remcovi Evenepoelovi.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: toho Traena bych nepodceňoval, ten se umí držet v kopcích hodně dlouho.
    Dal i první desítku na Vueltě tímhle způsobem a to není ani rok.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Proste Vacek bude dal makat na ostatni
    ROMI
    ROMI --- ---
    SUMAC: A co del toro?
    CUKI
    CUKI --- ---
    Jako že si lead's nechají ujet unik, to mě nepřekvapuje, ale o 13'?
    YAZZMAN
    YAZZMAN --- ---
    SUMAC: del Toro to jeste dozene :)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ROMI: no bílej dres. Ayuso odpadne ve třetím týdnu kdy Vacek převezme oteze, ty vedra atd. Nemá morálku. Seixas bude mít jeden slabej den a nabere 30 minut.Martinez to samé. Vacek bude každý den makat a hype kolem teamu ho požene dopředu že i na Tourmaletu, Gallibieru a Alp dHuez bude mezi favoritama s nějakou minutou dvě navíc. Skelmose pojede s ním na etapu a bílý dres. Ayuso bude v půlce třetího týdne doma.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam