• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: mdvp si o to řiká.ale ten závěr uplně pro nej neni, bude muset ostatnim ujet.
    ROMI
    ROMI --- ---
    KEIKIN: Loni byl zranenej, letos to da vic na pohodu a kdyz s nim nebude nikdo z tymu, tak to vyhraje etapu sam
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Očekávám velký únik. 20-30 členů včetně dobrých vrchařů mimo pořadí.. z toho pak někdo vyhraje
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    KEIKIN: Tož to je jasný, že si ho bude hlídat, kdyby něco zkoušel.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    HUGH_BOYLAN: po loňské zkušenosti se bude imho držet za Jonasovým kolem.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    KEIKIN: No bude to zas boj. Táďa se nemá kam hnát, takže uvidíme. Beztak bude zas nějaký překvápko.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    HUGH_BOYLAN: No ale když se dívám naten závěr, na třech kilometrech 200 výškových metrů. Možná by to mohl urvat i Seixas.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    KEIKIN: Já bych vsadil na Madse nebo Matese, jak píšeš, je to takové lehce klasikářské, ale jsou tam i dost nepříjemný kopce. Očekávám, že se bude zas od začátku jet doraz, protože hlavním týmům se nebude chtít nechat někoho odjet. Ale uvidíme, třeba se pletu.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Dneska by to mohla být hezká klasika. Nečekám, že se Pog požene za vítězstvím.
    Dneska má šanci Pedersen, MDVP, možná Del toro - co myslíte. Důležitý je poslední km.

ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_SPRCHA: Nad tim jsem zlomil hul uz loni nejak 😀
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN:
    ROMI: buďte rádi že tam nemáte Tiberiho, ten pořád jede, ale ještě ho nikdo neviděl a ve Velo má úplně čistou nulu.
    ROMI
    ROMI --- ---
    KEIKIN: Ten se mi nelibil uz na giru
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMI: já tam místo Lipa blbec nacpal vyčpělého Arensmana
    ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_SPRCHA: Del toro, Lipo, Caracaz a jeste se mi vesel Pedersen, ale ozelil jsem sprintera, na toho uz nebylo 😀
    ROMI
    ROMI --- ---
    HELLISH: Blasphemy!! 😀
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Jinak včera Lidl pěkně poebali. Půl minuty už měli stáhnout, kdyby jeli podlahu...
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    jedu bez Tadeje, hyn sa hukáže:)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: + kombo s del torem :-)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: v momentě kdy si tam dáš Tadeje za 34 bodů už ty nominace nemůžou být zas tak odlišný.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: zajíci se počítají po honu. Uvažuj taky nad body za win v etapě. Naopak v naší nyx lize všichni nahoře Tadeje mají. Mně tedy VDP včera katapultoval do háku na druhé místo. Mně spíš překvapuje, že máme docela stejné nominace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam