• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    ROMI
    ROMI --- ---
    MUFLONEK: Ironie, jako soudnost, ti taky nic nerika 😉
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    KEIKIN: na CT sport komentuje Tesař a Andrle. To si asi trošku pleteš kanály.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ROMI: Já jsem TA. A jako Jonas byl jeho soupeř a mohl ještě zaútočit. Byť to bylo spíš teoretické. Taky tam mohl skončit i Pogi...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ROMI: Jasně, on si asi tu klíční kost zlomil schválně...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMI: podklouzlo mu to..tesne pred tim tsk cca minutu ho tipovali na čt jako hlavniho favorita. Vim ze jento nahoda, ale dnes mne ty komentare irituji..porad jsou vsichni na limitu, rozhodovat se bude v sobotu apod.
    RICK
    RICK --- ---
    první nedokončená GT

ROMI
    ROMI --- ---
    MUFLONEK: Tak na to jsi prisel az ted?
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Chudák Jonas
    ROMI
    ROMI --- ---
    Se na to radsi vysral Vinge, ale porad nechapu, jak to tam vyvedl
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    A je konec. Tour už má jasného vítěze...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMI: hačecký
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Tak ving out
    ROMI
    ROMI --- ---
    KEIKIN: Kdo to komentuje?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    komentator na čt 4 klasické dno. Toči názory jak korouhvička. Nejdřiv nejedou, pak jedou. V pohodě si je dojedou z hlavniho pole. Aby je nedohnali musi mit 5 min. náskok apod. Ted uz pomalu otáčeji, prej...ze skupina GC jezdců nejede :-(* - blijici smajlik
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Dneska tušim, že se to velmi rychle na začátku roztrhá a nakonec se to pod Col du Haag sjede a stejně si to urve Táďa, protože prostě Táďa.
    CUKI
    CUKI --- ---
    PAN_SPRCHA: následující dva dny je podle mě rozhodnuto, proč šťavit síly na přejezdu krtinců? To je jen pro ty o nepotřebují řešit pořadí a naopak využijí toho, že je nebude stíhat splašený Pogi :-)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: no jenže zítra chytne jednou tolik, všichni ostatní se šetřili
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Koukám Pidcok stary lišák se zase vyvezl skoro až na bednu. Nabere 11 minut a pak chytne únik a je zpátky
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    CUKI: Jo, jasně, že to je fenomenální. Já tou nudou myslel souboj o žlutý trikot. Jinak jsou tam často velmi vypečené a zábavné momenty. Rozumíme si?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PAN_SPRCHA: no však se jim na to taky většina vysrala :-)

Pog je šampion, to je stav mysli, ten musí jet :-) ten pustí max vyhrát Del Tora v etapě a rozpláče tím i ty co mu nefandi .) a jak je to jeho závodění nuda mě taky lehce sere, buďme rádi že máme šanci sledovat tak úžasného závodníka. Je sympatický, útočí, prostě radost pohledet. Na Tour byl vždycky někdo nakonec dominantní. Teď je Pog, předtím Vinegard, Froome a jeho Sky, Contador atd. Poguv čas už se taky chýlí ke konci :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam