• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames

VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

http://www.velogames.com/

Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

Výsledky:
    Procyclingstats.com

Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

rozbalit záhlaví
    JAZ
    JAZ --- ---
    KEIKIN: Ja jim ho uz ani nepreju. Nechapu, ze kvuli blbymu zelenymu dresu, u ktereho par dnu po Tour vsichni zapomenou kdo ho ziskal, tak velky tym jako Trek obetuje na tri tydny nekolik silnych lidi v top forme, kteri by jinak mohli vyhravat etapy. Nevim co si o te jejich zoufale snaze lne absurdnich chyb myslet, pro me je to takovy tragikomicky pribeh letosni Tour, at uz to dopadne jakkoliv.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMI: stejně Pedersen toho zeleňáka neudrží. :-(
    ROMI
    ROMI --- ---
    Hmm skoda, ze Vacek ted tu volnost nedostane
    CUKI
    CUKI --- ---
    RICK: Jo, žádná aklimatizace a šílený vysílení. Špatně mi bylo už po cestě nahoru, ale vydržel jsem to až dolů. Slezl jsem z kola, zatočila se mi šíleně hlava, a všechno šlo ven.
    RICK
    RICK --- ---
    HUGH_BOYLAN: to já vím, akorát dle toho popisu jsem to pochopil tak, že cíl byl dole :-)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    RICK: To je normální reakce, když ze sebe vyždímeš maximum.
    RICK
    RICK --- ---
    CUKI: z čeho poblil? změna nadmořské výšky?
    CUKI
    CUKI --- ---
    zejtra asi nuda ale pozejtří i popozejtří Alpe d'Huez může bejt solidní masakr v úniku.

Z koho kopečku mám dodnes husí kůži i když pro mě prostě končí o půldruhého kilometru výš.
    :-D

Vyjel (část vynesl) jsem to nahoru a sjel dolů na hardtailu a v cíli se pořádně zeblil...
    ROMI
    ROMI --- ---
    HUGH_BOYLAN: zatim se odpalil v kazdy etape to vypada dle sprintu :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    CUKI: No, hory to rozčísnou.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ROMI: Dneska se Mads možná zbytečně odpálil během etapy a na konci už mu to prostě nejelo. :(
    CUKI
    CUKI --- ---
    ROMI:
    SUMAC:
    Tak on je teďka ten zelenej dres dost natěsno.
    ROMI
    ROMI --- ---
    hmm ten Pedersen je v tech sprintech v cilech nejakej marnej, bych ho cekal aspon do prvni petky, kor v takhle ocesany sestave. MvdP mohl dojet asi v klidu i druhej, kdyby to dojel :)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    zabavna etapa, nezabavny vitez. Mads to moc moc hrotil cely den a pak na vrchniho sampona nemel sily.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    tak unik ve predu je silnej, ale Quinn Simmonds a MVDP delja vsechno aby to rozbili a nikdo tam nejede. a v baliku se udrzeli 4 spurteri (Mads, Kojiv, Phillipsen, Warenskold), Bittner a zbytek jsou davno mimo hru.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    dneska teda dost zabava, Pog je ted sam z celeho UAE v uniku?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SUMAC: Ten molitan měl bejt před obrubníkem, souhlas.
    CUKI
    CUKI --- ---
    SUMAC: Kdyby tam ten molitan nebyl, dopadlo by to IMHO mnohem hůř, většinu té energie pohltil až on. Odpadl mi tip na top 5.
    Já jsem asi levák, minimálně na nohy. A zrakvil jsem se vždy v pravotočivé zatáčce. Jednou na MTB až tak moc že jsem to položil a o asfalt ubrousil celej roh na řídítkách a asi 2cm pedálu. Na RB bych asi skončil bez ruky, protože tu nikam neschováš.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    HLavne ten instalovac žlutého molitanu ho zase sice dal na správné místo, ale jako předevčírem byl moc daleko a Lipowitz jak se klouzal tak si stejně zlomil klíční kost o obrubník a do molitanu narazil už zrakveny, stejně jak Jonáš.

Btw pravotočivé zatáčky já jako pravák taky děsně neumím a je jedno jestli jedu na kole, na bruslích nebo třeba kroužim v termice s kluzakem, do leva je to daleko přirozenější a prave zatáčky mi nahánějí hrůzu.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    HUGH_BOYLAN: Tak vono asi ne všechno jde eliminovat... jasně tak asi mohli zavolat silničáři ať to tam srovnají, že se tam pojede TdF... .o))) všechno to jsou kompromisy...
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Lipowitze je mi líto, dost smolný, ale kurva, pořadatelé by si měli trochu víc rozmyslet, jak postavit trať. Dyk to tam bylo hrbolatý jak sviňa.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam