• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames

VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

http://www.velogames.com/

Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

Výsledky:
    Procyclingstats.com

Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

rozbalit záhlaví
    ROMI
    ROMI --- ---
    SUMAC: jj asi tak :)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    CUKI: ja myslím že budou bojovat o bednu, je tam tak 8 lidi na to a na Poga zapomenou a bude to pěkný závod.
    CUKI
    CUKI --- ---
    SUMAC: Já se bojím se bojím, že ostatní tak deklasuje, že příští rok půjdou hrát všichni kuželky. :-D
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Tak Pog dojede dneska s pěti minutama na druhého a poveze cernevy do cíle a nechá vyhrávat domestiky a bude jim nosit vodu
    CUKI
    CUKI --- ---
    DRAGON: No jako před padesáti lety by se nad tím nikdo nepozastavil a neodpískal ani kdyby se to mělo jet z kopce. Škoda tohle byla zrovna bomba etapa. Tuhle cestu kolem Tet miluju. A divočejší to tam bejvá často Jednou se urval kus silnice (několik hodně měsíců neprůjezdné. A jednou jsem tam zažil takovou vánici že jsem vůbec netušil jestli jedu po silnici a jel jsem z vypětím všech sil motoru v autě asi 10km v hodině :-D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jako že musí Pog zavelet a zastavit to? wtf, nemaj tohle dělat organizátoři? Hm, i když vlastně proč, že jo, vždyt ty kroupy neměly ani 5cm :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    po poslední etapě mě nikdo nepřesvědčí o tom, že UCI je fakt banda zmrdů, kterejm je zdraví jezdců úplně ukradený, hlavně si nahrabat za přenosy.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Tak jsem viděl dneska Julii Kopeckou na tour of Britain a asi se dost nadrela páč na Wiebels jich jelo jen tři. Ale i tak se usmívala když jsem na ni křičel!
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Koukal jsem blbě. :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SUMAC: 9 setin podle PCS.
    ROMI
    ROMI --- ---
    By to mohl dat cely v červeným htestli ho radsi neodevzdaj
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KEIKIN: tak vede o 0,09 sekundy to se ještě dá stáhnout
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    A je po Vueltě. Pog vede
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Koukám že Italové se vrací. Mark Lorenzo Finn je teď na Aveniru který by měl v pohodě vyhrát, už vyhrál i seniorský etapák a Alessio Magagnotti přespurtoval Magniera a další top spurtery na Deutschland tour.

Oba jsou mladší než Seixas.
    CUKI
    CUKI --- ---
    JONAS3: Jenže na silnici to spíš položíš a pak pedál nebo řídítka dokáží zachránit poměrně hodně masa. Co s týče nárazů do překážek Tak deformační zóna kola taky hodně utlumí. Největší problém je křehká konsituace jezdců hlavně vrchařů.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    v Británii teď řeší, že pustili auta pomalu za posledním závodníkem v pelotonu

Posting on Instagram, she wrote: "While the race convoy was still in sight, and I was less than two minutes down, there were cars from the general public coming at me from all directions, including one that nearly hit me on a roundabout.

Maeve Plouffe: Rider 'nearly hit' by car on day one of Tour of Britain Women - BBC Sport
    https://www.bbc.com/sport/cycling/articles/cp3rg3x0e7wo
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    HUGH_BOYLAN: Můj syn se jmenuje po nejlepší kamarádovi z cyklistiky mého manžela. Ten se zabil v práci. Manželův brácha s tátou jsou pokrývači a on jim nesl kafe na střechu... Kluci po něm pojmenovali závod horských kol, který pořádali...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    HUGH_BOYLAN: Hele rozumím a vyřešil jsi to nejlíp jak si mohl. Když nechtějí respektovat pokyny organizátora, tak holt policajty na ně...
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    ROMI: ... a mohl to byt tak peknej zavod, kdyby se tam nevesral :) Blby je, ze Pog a Pedersen spolu sezerou skoro pulku bodu, takze s temahle dvema mas sanci jeste tak na dva prumeraky za cca 10, a zbytek vata. Taky nic moc...
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    PAN_SPRCHA: Jo, asi máš recht, věřím tomu, že to chce zajet jako tribute pro brášku. Hele, taky mám jednoho "brášku" (ne genetickýho, ale říkali jsme si navzájem "brácho" a jezdili spolu švihy), kterej teda neumřel na kole, ale hodil si to z depresí, nicméně jsme pak s fellaz projeli naše oblíbené trasy a vzdali mu hold. Doufám, že tam teď ve velonebi na oválu drtí svěťák v hodinovce.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HUGH_BOYLAN: mohla to být jeho volba. Než aby se někde v depresích zavřel na pokoji.......
    Teda spíš než mohla určitě byla, ty vztahy v cyklistice jsou takový že by ho do toho nenutili.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam