• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KEIKIN: tak vede o 0,09 sekundy to se ještě dá stáhnout
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    A je po Vueltě. Pog vede
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Koukám že Italové se vrací. Mark Lorenzo Finn je teď na Aveniru který by měl v pohodě vyhrát, už vyhrál i seniorský etapák a Alessio Magagnotti přespurtoval Magniera a další top spurtery na Deutschland tour.

Oba jsou mladší než Seixas.
    CUKI
    CUKI --- ---
    JONAS3: Jenže na silnici to spíš položíš a pak pedál nebo řídítka dokáží zachránit poměrně hodně masa. Co s týče nárazů do překážek Tak deformační zóna kola taky hodně utlumí. Největší problém je křehká konsituace jezdců hlavně vrchařů.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    v Británii teď řeší, že pustili auta pomalu za posledním závodníkem v pelotonu

Posting on Instagram, she wrote: "While the race convoy was still in sight, and I was less than two minutes down, there were cars from the general public coming at me from all directions, including one that nearly hit me on a roundabout.

Maeve Plouffe: Rider 'nearly hit' by car on day one of Tour of Britain Women - BBC Sport
    https://www.bbc.com/sport/cycling/articles/cp3rg3x0e7wo
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    HUGH_BOYLAN: Můj syn se jmenuje po nejlepší kamarádovi z cyklistiky mého manžela. Ten se zabil v práci. Manželův brácha s tátou jsou pokrývači a on jim nesl kafe na střechu... Kluci po něm pojmenovali závod horských kol, který pořádali...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    HUGH_BOYLAN: Hele rozumím a vyřešil jsi to nejlíp jak si mohl. Když nechtějí respektovat pokyny organizátora, tak holt policajty na ně...
    SORBAK
    SORBAK --- ---
    ROMI: ... a mohl to byt tak peknej zavod, kdyby se tam nevesral :) Blby je, ze Pog a Pedersen spolu sezerou skoro pulku bodu, takze s temahle dvema mas sanci jeste tak na dva prumeraky za cca 10, a zbytek vata. Taky nic moc...
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    PAN_SPRCHA: Jo, asi máš recht, věřím tomu, že to chce zajet jako tribute pro brášku. Hele, taky mám jednoho "brášku" (ne genetickýho, ale říkali jsme si navzájem "brácho" a jezdili spolu švihy), kterej teda neumřel na kole, ale hodil si to z depresí, nicméně jsme pak s fellaz projeli naše oblíbené trasy a vzdali mu hold. Doufám, že tam teď ve velonebi na oválu drtí svěťák v hodinovce.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HUGH_BOYLAN: mohla to být jeho volba. Než aby se někde v depresích zavřel na pokoji.......
    Teda spíš než mohla určitě byla, ty vztahy v cyklistice jsou takový že by ho do toho nenutili.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROMI: jojo...jen tak pro zajímavost
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ROMI: ID SORBAK.
    ROMI
    ROMI --- ---
    dal nekdo Velo bez Tadeje? Na tour bych to jeste pochopil, ale tady je ten zbytek uplne marnej, ze bez nej to nejde :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MUFLONEK: Loni jsem hlídal jednu křižovatku při L'Etape Czech by TdF kousek u Krumlova, konkrétně tady (https://mapy.com/s/mejurebamu) a jeden čurák se tam se mnou dost agresivně hádal, že musí na nákup do Chvalšin (proti směru závodu), balík byl dle infa z vysílaček asi 10 minut cesty před náma směrem od Prachatic a normálně zabralo až to, když jsem prostě požádal kolegy o pomoc (prostě jsme mu stoupli před auto) a zavolal jsem PČR. Ti tam byli za 3 minuty, bo měli hlídku hned kousek a už si čuráka zpracovali. Pak profrčel Talián, kterej to tuším vyhrál, balík a grupetta amatérů a všechno bylo cajk. Ale někteří lidi jsou prostě dementi. Týpek na nás ještě při odjezdu ukazoval fakáče, ale dobře mu pták, vyprcancovi buranskýmu. Klasickej podnikatýlek ve smradlavym BMW. Takovej Koudy / Turek z Wishe.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    HUGH_BOYLAN: Hele na Czech Tour, ty lidi na křižovatkou a kritických místech věděli. Dopravu lze pustit, jakmile projede auto se zelenými praporky... A že budou ulici uzavírat oznamovalo auto s červenými. Plus to, že se bude uzavírat klouzalo bylo hlášeno v médiích, lokálně, dva dny dopředu byla cedule, pojede se závod...

Blbý bylo, že diváci nebyli poučení, že za Pelotonem je ještě grupetto. I na TdF časovce otevření silnice oznamovalo auto se zelenými prapory...
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MUFLONEK: No, jestli se to, co píšou, zakládá na pravdě, tak si to ještě organizátoři odskáčou.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    HUGH_BOYLAN: Ono to není vidět, ale v textu se I píšou nějaké informace z vyšetřování smrti Fina...
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MUFLONEK: Hmm, to mu moc nezávidim, srovnat se smrtí nejbližích je na dlouho a podle mě by mu měl tým dát volno, než se hodí do nějaké rozumné psychické pohody.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JONAS3: uf, slušnej poletucha, je dobře, že to nedopadlo hůř!
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    DRAGON: Přesně! Taky netvrdím, že to umím. Když to jde, snažím se. Toho prostoru jsem měl dost to zkoušet.
    Ale třeba můj asi nejhorší pád, kdy jsem vědomě korigoval škody, protože jsem věděl ještě na kole, že to bude velký průser, skončil fakturou kyčelní kosti a 4 obratlů. Kolo jsem opouštěl někde mezi 60 až 70 km/h. To byl první let toho dne. Druhý byl s Kryštof 18.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam