• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames

VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

http://www.velogames.com/

Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

Výsledky:
    Procyclingstats.com

Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

rozbalit záhlaví
    ROMI
    ROMI --- ---
    KEIKIN: Hmm clanek vcelku o hovbe, ani o ty Adtane se nedozvedel, co přesně udelali, nacne spoustu zajímavých veci, sle nic se vlastně nedozvis
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    COCOBRYCE: Táhni a srůstej
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: red bull vs decathlon... Jeden bude jezdit Giro a druhý tour a ona budou prohravat s UEA
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PAN_SPRCHA: Finn vyhrál ten Avenir o 2,5 minuty, nejvyšší rozdíl od roku 1983 kdy vyhrál Olaf Ludwig. I Pogačar nebo Seixas vyhráli Avenir s polovičním náskokem.

Rýsuje se nám tady pěkné duo nové generace, navíc Francouz vs Ital
    CUKI
    CUKI --- ---
    ROMI: Jako je rychlej jak blesk, ale obávám se, že na bílej to stačit nebude :-D
    ROMI
    ROMI --- ---
    letos by Tadej mohl dat vsechny trikoty
    Celkové pořadí o zelený dres (nejlepší sprinter)
    1. Tadej Pogačar (UAE Team Emirates – XRG) 82b
    2. Ethan Edward Hayter (Soudal Quick-Step) 37b
    3. James Matthew Brennan (Team Visma | Lease a Bike) 30b
    ROMI
    ROMI --- ---
    Uijtdebroeks odstopupil, ten kluk se moc nepovedl nakonec, jak ho chvalili a to prosel uz tri vetsi staje ne? :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    COCOBRYCE: kdo nespadl na tramvajových kolejích, tak není chlap :D
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    COCOBRYCE: Ach jo, tož ať to rychle sroste. Koleje od tramvaje jsou mrdky, taky jsem měl jednou dost blbej pád, ale nějak jsem to uparakotouloval a byl jenom sedřenej.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Hlásím konec sezony...jako rozlámat si už jednou rozlámanou ruku....v právo původní z MTB, v levou nová ze silničky, chytla mě kolej od tramvaje
    Aspoň uvidím Vueltu

SUMAC
    SUMAC --- ---
    ROMI: koukám že nabral 24 minut, to ani kdyby byl totálně mimo a zraněný tak by tolik nenabral. Takže tipuju že mu Pog řekl ať nabere půl hodiny a pak může jezdit jak Soler a vyhrát pár etap z úniku. Vine a Torres budou na GC.
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    ROMI
    ROMI --- ---
    SUMAC: Dobre ty, uvažoval jsem o Torresovi, ale pak jsem si říkal, že Almeida je jistota 😀 no a Vidara vubec neznam
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: tak zase se muzes soustredit na prirodu a scenerii v okoli. dneska to bylo vazne pekny a musim se tam nekdy podivat.
    CUKI
    CUKI --- ---
    PAN_SPRCHA: Tak on má jako časovku vlastně všechny závody. Nic jiného už roky nejezdí :-D
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ROMI: já jsem tam dal Víně a Torrese a oba jsou v top 10, plus Vídar toho mam taky, od něj čekám zabavu
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROMI: já myslel že ho Pog pro srandu dotáhne na bednu ale asi ne.
    ROMI
    ROMI --- ---
    hmm od Almeidy jsem cekal vic, tipoval jsem ho na druhy misto jasny, ale asi ho to nebavi nebo nema formu
    ROMI
    ROMI --- ---
    SUMAC: jj asi tak :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Blbý jde že je to trochu nuda. Režie pořád zabírá sólo jedoucího Tadeje, nevime moc co se děje za ním. Občas tam přepnou když už někdo odpadl nebo zaútočil. Ale jinak je to jak koukat na časovku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam