• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROMI: já myslel že ho Pog pro srandu dotáhne na bednu ale asi ne.
    ROMI
    ROMI --- ---
    hmm od Almeidy jsem cekal vic, tipoval jsem ho na druhy misto jasny, ale asi ho to nebavi nebo nema formu
    ROMI
    ROMI --- ---
    SUMAC: jj asi tak :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Blbý jde že je to trochu nuda. Režie pořád zabírá sólo jedoucího Tadeje, nevime moc co se děje za ním. Občas tam přepnou když už někdo odpadl nebo zaútočil. Ale jinak je to jak koukat na časovku.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    CUKI: ja myslím že budou bojovat o bednu, je tam tak 8 lidi na to a na Poga zapomenou a bude to pěkný závod.
    CUKI
    CUKI --- ---
    SUMAC: Já se bojím se bojím, že ostatní tak deklasuje, že příští rok půjdou hrát všichni kuželky. :-D
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Tak Pog dojede dneska s pěti minutama na druhého a poveze cernevy do cíle a nechá vyhrávat domestiky a bude jim nosit vodu
    CUKI
    CUKI --- ---
    DRAGON: No jako před padesáti lety by se nad tím nikdo nepozastavil a neodpískal ani kdyby se to mělo jet z kopce. Škoda tohle byla zrovna bomba etapa. Tuhle cestu kolem Tet miluju. A divočejší to tam bejvá často Jednou se urval kus silnice (několik hodně měsíců neprůjezdné. A jednou jsem tam zažil takovou vánici že jsem vůbec netušil jestli jedu po silnici a jel jsem z vypětím všech sil motoru v autě asi 10km v hodině :-D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jako že musí Pog zavelet a zastavit to? wtf, nemaj tohle dělat organizátoři? Hm, i když vlastně proč, že jo, vždyt ty kroupy neměly ani 5cm :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    po poslední etapě mě nikdo nepřesvědčí o tom, že UCI je fakt banda zmrdů, kterejm je zdraví jezdců úplně ukradený, hlavně si nahrabat za přenosy.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Tak jsem viděl dneska Julii Kopeckou na tour of Britain a asi se dost nadrela páč na Wiebels jich jelo jen tři. Ale i tak se usmívala když jsem na ni křičel!
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    Koukal jsem blbě. :)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    SUMAC: 9 setin podle PCS.
    ROMI
    ROMI --- ---
    By to mohl dat cely v červeným htestli ho radsi neodevzdaj
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KEIKIN: tak vede o 0,09 sekundy to se ještě dá stáhnout
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    A je po Vueltě. Pog vede
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Koukám že Italové se vrací. Mark Lorenzo Finn je teď na Aveniru který by měl v pohodě vyhrát, už vyhrál i seniorský etapák a Alessio Magagnotti přespurtoval Magniera a další top spurtery na Deutschland tour.

Oba jsou mladší než Seixas.
    CUKI
    CUKI --- ---
    JONAS3: Jenže na silnici to spíš položíš a pak pedál nebo řídítka dokáží zachránit poměrně hodně masa. Co s týče nárazů do překážek Tak deformační zóna kola taky hodně utlumí. Největší problém je křehká konsituace jezdců hlavně vrchařů.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    v Británii teď řeší, že pustili auta pomalu za posledním závodníkem v pelotonu

Posting on Instagram, she wrote: "While the race convoy was still in sight, and I was less than two minutes down, there were cars from the general public coming at me from all directions, including one that nearly hit me on a roundabout.

Maeve Plouffe: Rider 'nearly hit' by car on day one of Tour of Britain Women - BBC Sport
    https://www.bbc.com/sport/cycling/articles/cp3rg3x0e7wo
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    HUGH_BOYLAN: Můj syn se jmenuje po nejlepší kamarádovi z cyklistiky mého manžela. Ten se zabil v práci. Manželův brácha s tátou jsou pokrývači a on jim nesl kafe na střechu... Kluci po něm pojmenovali závod horských kol, který pořádali...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam