• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames

VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

http://www.velogames.com/

Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

Výsledky:
    Procyclingstats.com

Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

rozbalit záhlaví
    QSXFTH
    QSXFTH --- ---
    IV0: diky za nazor, jezdim gravel bez odpruzeni cca 60 procent nezpevneny povrch, dlouhe tykadlo se bojim bude se klepat a nelibi se mi vizualne na me to dlouhe predsazeni.. gumicky vepredu, protoze mam atypickej ram mi jsou bohuzel k nicemu.. pouze vzadu na svetloradar jsem je vyuzil.. jinak chci pouzivat jako pojistku pred padem zarizeni jeste to poutko k edge explorer2 co si provlíknu riditkama pred samotnou aretaci do drzaku.. svetlo umistene moc dole pod riditkama je pravda, ze jsem si rikal ze se bude blbe obsluhovat a navic dostane vic cocku od blata kdyz bude nize k prednimu kolu.. nicmene svetlo se ridi automaticky ve spojeni s edgem tak bych dolu nemel vesmes za jizdy vubec sahat.. spis ten level zasvineni jestli nebude markantni.. edge sklanet kvuli nemu hlavu nechci a soustredit se na obrazovku za jizdy to je jasny, takze urcite nekam nejvic dopredu.. nejspis jeste kouknu na nejakou tycku co je kratsi, neco takoveho 145mm, kdy kloub na svetlo je taky az v polovine a ne uplne nakonci https://www.aliexpress.com/item/1005012832562716.html?spm=a2g0o.productlist.main.52.3ca9VWpBVWpBzF&aem_p4p_detail=20260903020303611606618147600000031149&algo_pvid=17bb73e1-95a0-4d48-88ae-a1f06dc50b5f&algo_exp_id=17bb73e1-95a0-4d48-88ae-a1f06dc50b5f-51&pdp_ext_f={%22order%22:%22-1%22,%22eval%22:%221%22,%22fromPage%22:%22search%22}&pdp_npi=6@dis!CZK!1616.89!695.28!!!508.20!218.53!@210396b417884261830002403e0e7c!12000059439563341!sea!CZ!0!ABX!1!0!n_tag:-29910;d:20e29b97;m03_new_user:-29895&curPageLogUid=bPOJOeR6u7bw&utparam-url=scene:search|query_from:|x_object_id:1005012832562716|_p_origin_prod:&search_p4p_id=20260903020303611606618147600000031149_13

MARASAN: na to same jsem koukal dokonce o rad levneji, a prave jsem si rikal tenhle adapter idealni reseni, ze ho bouchnu pod riditka a tam si do nej dam predni svetlo, ale pak jsem narazil a resim proste jak a kam umistit ten computer a tam koncim a vracim se pak s idealnim resenim opet k tycce.. kdyby bylo neco na ty placaty riditka jakoze klidne na gumicky tak to tam narvu, kdy spodek bych vyresil touhle redukci https://business.allegro.cz/produkt/drzak-na-cyklopocitac-garmin-magene-igps-pro-canyon-gear-groove-aero-extension-890c8e2e-2157-497e-8fa7-db7d7afb7f4e?offerId=18584843210&dd_referrer=https://business.allegro.cz/vyhledavani?string=dr%C5%BE%C3%A1k%20navigace%20garmin
    IV0
    IV0 --- ---
    IV0: Jo a gumičky jsou tak maximálně na hodinky, na cyklopočítač to je slabý, otáčí se to.
    IV0
    IV0 --- ---
    QSXFTH: Nevím, jestli mi neuniklo, na jaké kolo to chceš, ale to druhé vypadá jako držák na zátku od představce. Měl jsem to na silničním kole a je to naprd, moc vzadu. V jakékoliv trochu náročnější situaci (sjezd, nerovnosti apod.) jsem si nedovolil se zakoukat takhle pod sebe, natož tam něco mačkat. Podle mě je tykadlo super, ty delší jsou ergonomicky lepší. Na silnici a běžném gravelu to pevnostně není žádný problém, jakmile se dostaneme do rajónu, kde jsou nutné odpružené vidlice, tak to už bych se taky bál...
    QSXFTH
    QSXFTH --- ---
    nejaky tip, inspirace? nemate napriklad okoukane? koupil jsem si garmin prislusenstvi a standardne dodavane drzaky s uchycenim na kulaty profil jsou pro me nevhodne (btw. kdyby nekdo shanel tyhle drzaky tak je mam navic, kdyztak PM), kdy resim profil mych riditek ma tvar kompaktni placky cca 5cm siroke jsou spolecne s predsazenim, a zespodu mají uprostred mezi riditky dve diry roztec 2cm se zavitem asi M5, na uchyceni neceho do podvesu. Koukam na vhodne drzaky a vetsinou vidim vsude do podvesu, ze se nabizi drzaky typu tycka z hliniku (plast/karbon nechci klepe se za jizdy), ktere maji 160mm delku, napr. https://business.allegro.cz/produkt/rockbros-drzak-na-kolo-pro-cyklopocitac-garmin-a-kameru-gopro-na-silnicni-kolo-699aacf5-3ac8-4fd5-accf-29831275b5e2?offerId=17472892133

me by se neco takoveho hodilo, ale ta delka mi prijde ustrelena, kdy si to tady zkousim simulovat u kola jak to bude vypadat a kdyz bych zavesil edge explorer2 a dolu varia UT800 tak mi to prijde jako predsazena opicarna na konci toho tykadla.. moje predstava je neco vic kompaktnejsiho blize k riditkum.. kdyz ten hlinikovej drzak zakratim tak podle me ztrati pevnost v uchyceni, pak me jeste napadlo vyprdnout se na tykadlo a dolu pod riditka si uchytit VariaUT800 na tenhle adapter: https://business.allegro.cz/produkt/adapter-combo-mount-garmin-s-konektorem-quarter-turn-samec-112d64f1-9b28-4954-b672-2455c43d7fc3?offerId=18426146939&reco_id=7c3213a5-a768-11f1-b3d7-6a4e3f859cdd&sid=1147bbb04b955b96a226cab2e664258d9124ef0862320b2d7366fdd6604cf017
    ma roztec presne 2cm a predni svetlo kdyz do toho zamknu bude pekne pod riditky schovane a nevypicene dopredu.. (moje vize = bojim se pevnosti aby adapter mel taky nejakou zivotnost), akorat teda jeste resim kam edge explore2 jestli si nahoru na riditka nalepit/uchytit nejaky adapter nekde u predstavce nahore.. gumickama to nejde.. vubec netusim jak tohle resit, a kdyz googluji varianty k inspiraci tak na me vypadavaji stale podobne reseni tj. obrazky budto drzaky original na trubce, nebo ty vypicene predstavce.. gumickama jsem to zkousel resit a nevychází mi pak natoceni po zamknuti navigace.. nevidite nekde fotku kompaktniho reseni predniho drzaku aby to necumelotolik dopredu a cyklopocitac bude spodni hranou nejblize riditkum?
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Vackovi konečně cinklo, ZLM Tour 1.flek v časovce!:)
    ROMI
    ROMI --- ---
    ROMI: Zlatej Sagan 😀
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ROMI: Jo tyhle etapy jako včera nebo dnes ještě jsou ok, ale GC a dojezd do vrchu je jako koukat na MS v hokeji bez účasti NHL
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ROMI: já přestal koukat :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    Tak jsem zjistil, ze me ta Vuelta bez Poga vubec nebavi a nezajima, jako kdyby ji nejel, tak se o ni zajimam vic nez takhle
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Kopecká do Lidl - Trek
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    CUKI: Nerozumím "ne 4 ale teď už jen jeden"
    Jiná měl jsem k tomu i zlomenou kyčelní kost, asi 7 cm... Takže mi tam cca 1,5 cm zůstal nezlomený. A jak jsem se vztekal, že mi to nesešroubovali, že se to hojí dlouho, že to bolí. Přednosta, doc. Šrám byl hodně asertivní, když mi to pořád vysvětloval, že to prostě tak dělat nebudou. A jak jsem dnes rád...
    Je musím cvičit pravidelně záda, mít to protažené, aby to bylo volné, protože to umí udělat dost neplechu, když se to stáhne.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    CUKI: Srnec má sešroubovanou už bederní a teď i hrudní... vždy tři k sobě. Resp. má tam nějaké klece.o)
    CUKI
    CUKI --- ---
    JONAS3: ...Takže ne 4 ale teď už jen jeden :-)
    V naší medicíně to je největší prasárna. Mám kamarádku co dělá skoliozu a léčí často právě ty vyléčené pacienty standardními postupy. Dost často úplně zbytečně přistoupí na to že dva a více obratlů šešroubujou k sobě. Jenže pak o to víc trpí ty další. Naštěstí ne každej na to přistoupí.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MUFLONEK: Nesrostou, jen to zvazivovatí. Jako ty mé 4 ;)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SUMAC: musí to vyhrát, moc bych mu to přál, 3* nebo 4* 2. v GC už byl :)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    SUMAC: Prosím Tě to s tou pokutou je satira od kanadské webu Cyclistparvo. Oficiálně žádná taková udělená nebyla! https://www.cyclingnews.com/pro-cycling/racing/2026-vuelta-a-espana-penalties-fines-and-yellow-cards-two-yellow-cards-and-a-relegation-handed-out-on-stage-5/#section-stage-8
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    COCOBRYCE: Ano I obratel. Můj muž ji měl teda nestabilní, takže ho operovali, ale při pádu si ukázal ještě spoustu nějakých výrustků, a ty musí srůst samy...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    JONAS3: Jojo, Srnce už taky můžeš potkat na kole... Už měsíc. O))) Jsem na nervy...
    CUKI
    CUKI --- ---
    SUMAC: No nevím jedeš v balíku a před sebou nevidíš 2x dobře, pokud ho prostě potkal na poslední chvíli a zrovna v tu dobu pil, tak je to prostě nechutná smůla.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    SUMAC: tak koukám že má zlomený i sedmý obratel, to mohlo dopadnout dost šíleně pokud by to šlo dovnitř míchy a ne ven.

A Už jsem zahlédl i spekulace že pokud by měl rukavice a nebyl zpocenej na beranech, tak to mohl ustát.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Good guy won, tomu to fakt kurva přeju! Včera poctil Poga a dostal za to pokutu. Dneska výhra v červeném. Pamatuju jak jsem na něj ve Vejle a startu tour v Dánsku pokřikoval kdyz stal u nas a smál se a byl fakt super easy.

Daleko sympatičtější člověk než Remcal nebo Vingegaard
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam