• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    THEFLON
    THEFLON --- ---
    Teď je otázka co s ním udělá jetlag.
    THEFLON
    THEFLON --- ---
    175 km dlouhé sólo dotáhl Van der Poel k vítězství v závěrečné etapě Okolo Lucemburska! | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/175-km-dlouhe-solo-dotahl-van-der-poel-k-vitezstvi-v-zaverecne-etape-okolo-lucemburska
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Remco to řeže teda dost na hraně... Já ho viděla několikrát na zemi...
    ROMI
    ROMI --- ---
    JONAS3: Ja to videl na insraci, ale myslel, ze to je neco staryho, ze uz he v Kabade 😀
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Matěj dá epické 176km sólo a tady je klid... Hmm hmm :)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    FORELLI: dřív než já s rozlámanou rukou:)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    RICK
    RICK --- ---
    Tváře, gesta, emoce. Fotograf Tomáš Třeštík zvěčnil Tour de France v černobílé | Forbes
    https://forbes.cz/tvare-gesta-emoce-fotograf-tomas-trestik-zvecnil-tour-de-france-v-cernobile/?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    [JONAS3 @ Strava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)]

Jedno selfpromo. Škoda, že strava ty fotky tak przní. Takže tady lepší
    [JONAS3 @ Fotky uživatelů Nyxu při sportu]

Jinak na tom je zajímavý ten můj dres. Příspěvek o přestupech jsem smazal, dal jsem tam víc informací, než bylo zdrávo. Ale pokud si to pamatujete, tak ten dres je další hint... A bavil se se mnou o tom i komentátor Eurosportu, co to tam celé komentoval. Takže nějakým způsobem je to už v povědomí.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Velká cena Montréalu se jela na okruhu, který na závodníky čeká také na mistrovství světa.

Duel supertalentů v Montréalu vyhrál Del Toro. Evenepoel doplatil na svůj temperament | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/duel-supertalentu-v-montrealu-vyhral-del-toro-evenepoel-doplatil-na-svuj-temperament
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    To jsem ještě nezažil ale na Twitteru dneska všechny účty co na sebe celej rok nadavaji jsou zajedno, neutralizovat dneska poslední okruh je totální pícovina
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JONAS3: UAE? :-)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    DUKED: tohle byla parádní etapa a ten kopec na závěr vypadal strašně i v TV, navíc co víc si přát na Vueltě, "poslední královská etapa" vyhraná španělákem a GC vyhrál španělák ze španělskýho týmu ( moje guilty pleasure se plně naplnilo:)), o to se talijánům na Giru a frantíkum na Toutr může jenom zdát -aspoň zatím ( Lorenzo Finn, Paul Seixas )

navíc máme nového vítěze GT :)

nakonec super GT i bez Pogiho
    DUKED
    DUKED --- ---
    Landovi to nešlo nepřát. Hirt super

Kopec slušný diktát
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    tak ted uz to asi Enric udrzi!:)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PAN_SPRCHA: takže to dopadlo úplně přesně podle očekávání
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    COCOBRYCE: i kdyby to ted neudrzel, tak ma jeste dve sance na to mu to zase sebrat
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    COCOBRYCE: běžně ztrácí tak tu minutu......a teď pojede Mas na maximum což hodně dlouho časovku nejel.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ARXIE: Ano.
    Je strašné s tím žít, a vydržet do října. Ale boleslavákům by to mělo dojít, až ho potkají na kole. To mu mělo přijít včera nebo dnes, aby se líp hojil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam