• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Bez vysílaček, zato se vzkazy nalepenými přímo na bidonech .
    Úplně to vidím. "Neremcej a jeď " :-)

Belgie vytáhla na MS neobvyklou taktiku. Pomůžou vzkazy na bidonech Evenepoelovi a Van Aertovi k titulu? | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/belgie-vytahla-na-ms-neobvyklou-taktiku-pomuzou-vzkazy-na-bidonech-evenepoelovi-a-van-aertovi-k-titulu
    CUKI
    CUKI --- ---
    JAZ: NE! Souhlasím s tím věda a trénink jsou úplně jinde, ale doktoři v cyklistice (obecně ve sportu) neřeší dlouhodobý stav, ale to, aby jsi těch pár let co jsi toho schopen, ze sebe dostal co nejvíc. To se nezměnilo a jen tak se to nezmění. 52Kg u takové postavy opravdu není zdravé ani trochu. Jen to jsou věci které se neprojeví tak moc hned.

Jo některé věci my tyhle doktoři pomohli vyřešit, ale jiné vůbec.Jak ten člověk bude vypadat po tom co ukončí kariéru a dál už nikoho z nich nezajímá.
    Kdybych věděl to co vím teď spoustu věcí bych udělal jinak a do některých bych vůbec nešel. A já nebyl kdovíjaký vrcholový sportovec, byl jsem rád že mě to tak nějak živilo. Ale v tohle se točí obrovské prachy a ty říkají co je a co není dobré. A to dobře prostě není.
    JAZ
    JAZ --- ---
    CUKI: to co píšeš se dělo 15 let zpátky, dneska jsou věda i trénink úplně jinde a pokud holt má někdo 52kg přirozenou váhu, se kterou odjede při dnešní intenzitě TdF a vyhraje v ní etapu, pak je zdravý a regeneruje líp než 99,9999% světový populace, tečka, na to není co víc říct :) Když to někdo přežene a dostane se mimo, pak ani není schopný vstát z postele, natož aby se udržel při závodě v pelotonu. A žádný doktor ani trenér si to na triko nevezme.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Nejen Evenepoel, Seixas nebo Del Toro. Kdo může v Montréalu překvapit favority a zaútočit na medaili? | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/nejen-evenepoel-seixas-nebo-del-toro-kdo-muze-v-montrealu-prekvapit-favority-a-zautocit-na-medaili
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    to byl nejlepší ženskej závod ktetej jsem kdy viděl!!! absolutní paráda, napětí až do konce!!!:)))
    doufám, že to "samý" zejtra předevedou chlapi
    totální cyklistika, totální:D
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Puck Pieters to pěkně roztrhala, tak schválně jestli to Demi udrží
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    fuj, co to bylo za pád?! snad budou všechny v pořádku!!!!
    CUKI
    CUKI --- ---
    JAZ: To je právě to: "nějaké své zdravé a optimální váhy" Jenže tu hranici určuje člověk kterému jde pouze o tvůj výkon a ne zdraví po tom co skončíš svoji sportovní kariéru. Fakt vím o čem mluvím.
    Jako promiň třeba takovej Valentin Paret-Peintre má skoro stoosmdesát a váží 52Kg?
    To fakt není zdravý ani trochu. Jako BMI není úplně směrodatná veličina, ale právě ty vrchaři musí mít naopak té "těžké" svaloviny výrazný nadbytek. Tedy o o je to ještě horší. Jenže při nedostatku tuku v těle dostáváš výraznou nálož. Zvlášť při takovém výkonu. A kosti začínají trpět osteoporózou.Nedochází ke kostní remodelaci, která končí až cca mezi 30-35rokem. Tedy se to výrazně podepíše na hustotě kostí. Která je u nich často jak u nějakého rachitického dědečka. A obecně je tělo náchylnější ke všem onemocněním.
    JAZ
    JAZ --- ---
    CUKI: kdyby měl podváhu, tak ho tělo nepustí do takových výkonů. Dneska jsou všichni vrchaři hlídáni, aby byli na spodní hranici nějaké své zdravé a optimální váhy. Kdo to přepískne, odejde mu síla, regenerace, nebude schopnej závodit. To si žádný tým nedovolí, speciálně QS ne.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JONAS3: tak jsem to uhodl :-) MAESTRO_007

Vysněný přestup
    Vše nasvědčuje tomu, že Ježek opustí českou kontinentální stáj Kasper crypto4me, kde udělal velký výkonnostní pokrok, a zamíří do týmu UAE Emirates Gen Z, development sestavy nejlepšího týmu světa. Na světovém šampionátu totiž závodil na Colnagu Y1RS v barvách a specifikaci týmu UAE. „Kolo je nové,“ usmívá se Ježek. „Ale ven s tím půjdeme za nějakých čtrnáct dní nebo tři týdny. A pak začnu nanovo.“

Měl jsem ambice na první desítku. Tohle je pro mě propadák, okomentoval Ježek své vystoupení v Montréalu. Brzo oznámí velký přestup | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/mel-jsem-ambice-na-prvni-desitku-tohle-je-pro-me-propadak-okomentoval-jezek-sve-vystoupeni-v-montrealu-brzo-oznami-velky-prestup#google_vignette
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: zvědavej jsem byl hlavně na Ježka, zklamal, co si budem
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JAZ: taky se najdou, třeba možná del Grosso, Guus van den Eijnden....
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Čekal jsem od našich třiadvacítek trochu víc. Docela zklamání.
    Barry to teda naložil všem moc pěkně.
    CUKI
    CUKI --- ---
    MAESTRO_007: Z toho bych si srandu nedělal, tyhle šílené podváhy jsou něco co mi na cyklistice dost vadí.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    COCOBRYCE: 51 kg. Slušný vrchař :-)
    ROMI
    ROMI --- ---
    JAZ: Del Toro a Seixas 😀
    JAZ
    JAZ --- ---
    COCOBRYCE: talenti na grand tours a hory obecně by se dali přehazovat vidlema, ale zajímalo by mě, kdo bude vyhrávat dlážděný klasiky, až to generace okolo MvdP a WvA zabalí.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    a když jsem u toho hledání talentů, taky tady jedna brazilská naděje
    Henrike Bravo
    Henrique Bravo
    https://www.procyclingstats.com/rider/henrique-ribeiro-bravo//#goog_rewarded
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    JONAS3: to byla paráda, jak si to doskočil přes ty skupiny, a ty nástupy, hlavně ten poslední
    sem moc zvědavej, co nám jedno ještě předved
    jedinej kdo dokázal double na MS je Evenpoole
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam