• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    4PTODnes jsem viděl veterána a pořídil foto
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    CADDY: presne Surf nejhezci. Ma to dvoje otevirani prednich dveri ze vnitr? I pro lidi vzadu? To me hrozne bavi nektere to meli.
    VRAN
    VRAN --- ---
    BACCARA: Že by na cestě na zítřejší setkání v Brodě? Chystáte se někdo?
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    CADDY
    CADDY --- ---
    VACA: jojo, mne se taky libi a mam tuto dobu a styl rad :) Jen me to prekvapilo v rubrice na veterany a jeste ten rozdil proti Jaguaru :) Polepy urcite budou i po opravach, to bylo prvni, co jsem mu rikal :-D To to auto desne pozvedava a ozvlastnuje, meli to pekne navrzeny...

tady mam fotku jeste na hezcich origo kolech, ty chromovy dalval na zimu...hlavne aby tato jeste vic nedorasil v soli...ta mozna pujdou na renovaci jako prvni :)

BACCARA
    BACCARA --- ---
    PREDSEDA: v USA si v osumdesatejch letech kupovali 911 hlavně LGBT :)
    byl to takový stereotyp jako že Volvo mají ... :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    PREDSEDA: Rainer Buchmann, Rainbow
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    (Dneska by si to na auto nikdo nedal, kvůli bukvicím :( )
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Osmdesátkový polepy byly nejvíc. Pamatujete Polaroid Porsche v Únosu aut?

VACA
    VACA --- ---
    CADDY: no však, dyť to á super design osumdesátkovej;), i ta barva a polepy jsou super, doufám že je po renovaci zreprodukuje:) (btw slušný i jak ten polep sám o sobě byl kvalitní, po tolika letech a furt celistvej.)

První 4runner se jinak než two-door nedělal. Je to v podstatě toyota hilux (čtvrtý generace) jen modifikovaná jako wagon :) V asii ale snad i americe je 4runner dodnes označovanej jako Toyota Hilux Surf, přímo výrobcem :)

že to v tehle letech výroby ještě byl nezmar bych nepochyboval, viz např notoricky známej top gear kde mučej právě hilux čtvrtý generace:

Killing a Toyota Part 1 | Top Gear | BBC
    https://www.youtube.com/watch?v=xnWKz7Cthkk

a následující dvě šásti, ale nepochybuju že jsi to viděl, i všichni :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    BISCUIT13: docela me prekvapuje, jaky ma tohle zrovna ohlas :) Ale je fakt, ze to auto je moc pekne a zajimave. Druhe takove jsem snad jeste nepotkal, navic hodne udela to barevne provedeni a taky 2-door provedeni s odnimatelnou strechou (pritom ta ma i presto oteviraci okenka a vzadu sterac)..

A ma zajimavy i pribeh, tak to sem zkopiruju primo, co napsal majitel :)

„Někdy kolem roku 1996 přitáhnul můj táta v podstatě náhodou (chtěl jiný vůz, ale sprotředkovatel z cesty zpět volal, že veze jinou nádheru, co v té době v čechách opravdu neměla obdoby, takže se ani neptal, jestli s tím táta bude souhlasit) ze Švýcarska už téměř legendární Toyotu 4Runner r.v.1988 (1st gen.), vyráběnou hlavně pro americký trh v podstatě jako kopie a alternativa Fordu Bronco. Srdcovka je to tedy proto, že jsem v autě doslova vyrostl a už jako malej jsem si představoval, že s ní jednou budu jezdit. Je to v podstatě serfařský auto (haha), jak amerika to vypadá, tak jsem se už tehdá zamiloval... Dlouho sloužila, denně v provozu, v terénu, na cesty, zkrátka všude, od té doby až do této chvíle v podstatě bez žádných velkých komplikací krom klasických běžných věcí spojených s provozem!! Pak už chtěl táta změnu, holka šla do depozitu a určitě min. 8let stála na chatě, nejdříve na blbnutí do lesa, na dřevo (to dalo zabrat), na pivo (to dalo zabrat nám) přes pole..chřadla a chřadla, až nejezdila poslední 2-3roky vůbec. No a já už to jednoho dne nevydržel, po tý době mimo provoz napodruhý škytla, sama se odvezla k doktorovi a už přes rok jí tak trochu trápím v podstatě denním ježděním.. No, spíš jí udržuju v provozu, než našetřim balík na kompletní renovačku, je potřeba udělat karosárna, spodek, potom i interiér a detaily. Vedle toho citovýho pouta se toho držím proto, že se stále jedná o celkem raritku, co moc člověk na silnici u nás nepotká a hlavně je (kromě vyříznutý mlhovky v zadním nárazníku) do ted v totálně originálním stavu vč. původních polepů apod.,, bez jakéhokoliv zásahu. Cesta to bude dlouhá, už ted vidím jak je to složitý co se dílů týče (kdyby měl někdo tipy, rady, kontakty, cokoliv, beru všema deseti), hlavně ty detaily, části interiéru v hnědý barvě (ne tak častý) apod., co vše je potřeba klidně někomu ochotnému popřípadě upřesním ...
    To auto mě strašně baví, v létě bych rád sundal střechu a udělal pár potřebných věcí ještě předtím, než jí na dobu odstavím úplně... “
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    CADDY: boží!
    CADDY
    CADDY --- ---
    VACA: jojo, to je kamarada/souseda, tim jsem tam prijel :)

VACA
    VACA --- ---
    CADDY: A v pozadi prvni generace 4runner, nebo mozna ctvrta generace hilux, a to uz vlastne veteran je:D
    CADDY
    CADDY --- ---
    sice neni veteran...ale...

KOZNIX
    KOZNIX --- ---

ARAON
    ARAON --- ---
    PREDSEDA: Jů. To jsem měl pár let po plyšáku. Leč bílé. Moc fajn malé auto.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    PREDSEDA: ohhh, dokonalost!
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Teda takhle hezký, kór před FL Uno, jsem neviděl ani nepamatuju
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    JIMX
    JIMX --- ---
    Dnes na Slavnostech svobody v Plzni byla hromada vojenských veteránů, ale to už je nuda ... naopak mě zaujaly tyhle dva civilní :-)
    ¨

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam