• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    4PTODnes jsem viděl veterána a pořídil foto
    T6MA
    T6MA --- ---
    Zajímavá sbírka aut. Škoda, že se nedalo dostat blíž.

    CADDY
    CADDY --- ---
    sorry za fotku pres sklo a zrcatko, mel jsem docela naspech :)

    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    PREDSEDA: Hele ale ten interiér z fotky nevypadá špatně. Jasně, plnej popelník je ekl, ale sedačky nejsou trhnutý a ta část palubky nevypadá tak zle.
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    PREDSEDA: Ne, ale jako celek je super. :)
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Tjn. Ale čím víc na to koukám, tím víc si uvědomuju jak tragický design to má. Na tom autě v podstatě není ani jeden jediný zajímavý detail.
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    PREDSEDA: Přitom trocha péče a byl by z něj fešák...
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Včera jsem na Pankráci potkal tenhle pěkný, neshnilý a neotlučený doutník na starých číslech.


    Když jsem kouknul dovntiř, chtělo se mi brečet
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CADDY: jo, mas recht. Mne totiz nedoslo, ze ja tu ameriku srovnavam s highlightem evropy, nikoliv prumernym autem, ktery prave byly presne takovy, jak si je popsal :)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    CADDY
    CADDY --- ---
    myslel jsem samozrejme v podelnem smeru a hlavne na zadnich sedackach :) Sirku amerik nikdo neochcije, takze se tam clovek nakonec stejne citi lepe, zejmena, kdyz tam neutiskuji nohy stredove panely apod... :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    DRAGON: tak ja to hlavne myslel globalne, tento Lincoln neni uplne vzor americkeho vozu, na nem je proste videt, ze se snazili s klasickym stylingem udelat mensi auto a moc jim to neslo, takze ty proporce jsou fakt trochu divne. Ale kdyz se to vezme v obdobi pred ropnou krizi, je elegance a radost domena Ameriky, to tady se prave furt snazili o prakticnost, co nejnizsi spotrebu a narvat co nejvice na co nejmensi prostor. V americe proste auta delali tak, aby uzivatelum prinasela poteseni a nebyl to jen prostredek pro nutnou prepravu. A taky, aby se to libilo. Takze mi prislo vtipny, kdyz reknes, ze americky design se ridi jen funkcnosti :) BYlo to vetsinou presne naopak, eleganci a designu se nekdy podridil i prostor pro cestujici, snadno se pak stane, ze mas v 5,7metrove americe mene mista nez v Superbu :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CADDY: chapu a naprosto respektuju, ze si to myslis :))
    CADDY
    CADDY --- ---
    VACA: je to jen designový prvek, takto žádný rezervu neměl...

    maximálně si lidi tuní auta Continental kitem, tedy protažením nárazníku, kde pak sedí i ta rezerva, ale zvenku kufru :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    DRAGON: přitom je to přesně naopak :-D
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    VACA: Je to samozřejmě jen "jako" ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    neznalec tehle kar, ale docela znalec designu rika "bleeeee" :) mne to prijde jako strasnej paskvil, neforemnej zadek, k uplne jinak stylizovanymu predku, postrani okna divne vypoukly, zadni naopak divne tvarovany, nechapu co se designer snazil jako rict. Chybi tomu evropska ladnost a designova preciznost. Jaguar, Ferrari, stary alfy, i ten blbej mercedes byl mnohem designove propracovanejsi. Podle mne americky designy jsou proste jenom zohledneny na funkcnost, nikdo nad tim hloubeji nepremyslel.
    VACA
    VACA --- ---
    Jinak teda musim priznat ze kdyz sem k tomu prichazel ze zadu a obdivoval tu emerickou hranatost, tak me trochu sokovalo jak je to ze predu kulaty vsechno.
    Jak to auto prechazi z ostrejch hran vzadu do zaoblenekch krivek v predu, to sem trochu necekal, ale ma to neco do sebe :D
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: *ja tyhle kary neznam. Ten zadek se mi ale libi. Jen bych me zajimala jedna vec, ohaduju totiz ze ten prolis na rezervu je jen designovka a ve skutecnosti je ulozena jinde. Rikam si totiz ze to by musela bejt celkem pruda kdyz by vam po otevreni vika branilo v pristupu takhle ulozeny kolo. +taky teda mi skoro prijde ze by se tam ani nemohlo vejit vzhledem k tomu narazniku a vybrani na spzku..

    Co mi ktomu reknou znalci?

    Caddy? :)
    VACA
    VACA --- ---
    Sice trochu skoda formatu znacek, ale zase cenim jejich stari..

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam