• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CMLKACvičme doma aneb na takovéto domácí cvičení
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    RAGNAROK: Díky, mrknu na to.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    DRIZZT:
    -https://www.youtube.com/watch?v=iN3sHkni1gI
    -https://www.youtube.com/watch?v=CO3racIlTcg
    -https://www.youtube.com/watch?v=KJaWIBg15n0
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    Nemáte někdo tip na 5-10 minutové video zaměřené na protahování/ zvyšování rozsahu pohybu? Jde mi o to se trochu víc protáhnout po silovém cvičení.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    zaregistrovali jste, že se zas rozjíždí joga na Vyšáku a je teď 30 denní výzva?

    https://www.facebook.com/spojujenasjoga
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    tak diky ispiraci tady jsem zacala cvicit 30 days of yoga with Adriene a zatim dobry, hlavne je to neco, co muzu cvicit rano, nez jdu do prace, nikoho to nerusi a nemusim se k tomu moc nutit
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    DRIZZT: kupuju si hadry většinou ve výprodeji v A3 sportu, běhací pak ve Sportisimu. Ozkoušené mám adidas věci, na běhání New Balance. Když se vychytají slevy - ty jsou celkem dost často a pak jsou ještě takové ty akce ala dny Marianne, atd., jsou ceny srovnatelné s těmi z Tchiba a spol. A oblečení drží skvěle (při cca 4 - 6 cvičeních týdně).
    IGRAQ
    IGRAQ --- ---
    DRIZZT: hodně dlouho jsem odolával a měl věci (teď se bavím spíš o běhacích) jsem měl tchibo lidl. A pak jsem různě po outletech a vánočních dárcích nasbíral nějaký kousky a znát to imho jde. Kvalitou materiálů, střihů, všechno sedí kde má, a je moc pohodlné - až do míry že si je člověk fakt oblíká rád. Takže za mně je hlavní si to vyzkoušet. (A nekupovat v normálních obchodech ale v outletu) Zas věřím že nějaké vytahané jóga podsrávačky budou fajn i z tchiba :)
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    DRIZZT: H&M a koukala jsem ted, ze i Reserved maj super veci :) na takovy to 2-3x tejdne do fitka to staci :) mela jsem na behani (trenovala jsem 3-4x tydne) kalhoty bezecky historicky od Nike, ale ty drzi uz 4 roky a nemuzu si je vynachvalit :) Na badminton jsem taky investovala jen do bot a do rakety, jak psala CMLKA, a zbytek funkcni tricka, ale ne uplne za litr.
    Jako uplne levny tricka nefunkcni ne-e, ale levnejsi funkcni ano :)
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    CMLKA: Chodím mimo domácí cvičení 2x týdně do fitka a mám takovou osobní obsesi, že u toho chci být hezky oblečená - trauma z tělovccviku ve starých legínách :-). Právě taky mám jen Tchibo a Lidl, tak by mě zajímalo jestli ten cenový rozdíl za něco stojí (abych si případnou koupi obhájila jinak, než estetikou).
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    DRIZZT: he ja osobne ve starejch trickach, tilkach a tak a kalhotechz lidlu, tchiba..jediny, co si fakt vybiram novy a kvalitni jsou sportovni podprsenky a boty. jinak moc pekny veci na cviceni ma ted h&m mimojine taky podlozky na jogu, ovsem jak je to s kvalitou nevim, ale imho kdyz nebehas maratony tak na domaci cviceni je to celkem fuk ne?
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    Upadla mi první půlka příspěvku :-)
    Zkouším teď doma Marka Laurena https://www.youtube.com/watch?v=wF5-uMJD8uw . Mám ráda cvičení s vlastní vahou a jeho přístup (ke cvičení i jídlu) je mi vyloženě sympatický .

    Omlouvám se za lehké OT, ale nevím, kde jinde se zeptat: V čem cvičíte? Měla jsem čistě černé kalhoty z Tchiba, potřebuju nové a němůžu najít žádné hezké. Je takový rozdíl mezi třeba oblečením z Lidlu a Nike/Reebok/Adidas? Díky
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    hlavně koukám, že je to český vynález
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    CMLKA: všechny. moje oblíbená je Péťa k.

    lada je hodně divoká
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KLAIR: no to mam kousek taky..a lektorka?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    CMLKA: nevím, já chodím na mirak do fanaticu
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KLAIR: btw mas nejake doporuceni na fitko v praze? chodim do prace do Vysocan, takze idealne v okoli
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    NA_PYCZU: me heat bavi desne, je to fakt presne vec pro me, ale tohle je proste zase neco jinyho, coz je asi dobry...zrychluje to rozhodne...taky jsem zjistila, ze nestiham, protoze jsem vlastne trochu lina do toho vic slapat a ze budu muset...no uvidime


    KLAIR: mam tam perminic, ale maji tri fitka na Pankraci to uci nekdo jinej, mozna zkusim
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    CMLKA: jo jo, z HEATu jsem taky úplně durch a docela mě baví=) ale u těch trampolín se mi líbí, že mě to dost zrychluje, ještě před pár měsíci jsem byla docela ztuhlá, i když chodim na jógu, ale potřebuju ještě taky trochu tý hbytosti a tu si myslím, že právě piluju na těch trampolínách
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    CMLKA: můžeš chodit do jiného fitka? nebo tam máš permici?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KLAIR: no nabizeji to nove ve fitku, kam chodim normalne Partyfit a maji tam zatim jen jednu holcinu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam