• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUID_SOUNDUniversal Audio UAD DSP
    Auditko věnující se výhradně digitální platformě zpracování zvuku Universal Audio UAD. Simulace analogových i digitálních klasik, pluginy a slevové akce na ně. Jde hlavně o to, neotravovat s tim jinde. Enjoy!
    rozbalit záhlaví
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    MARIHAI: v prdeli je, ze to v tom 2U musim nechat... Premejslim, jestli by stacilo nechat na spodni pozici a horni necham prazdnou. Doufam, ze to bude stacit. Jeste je moznost, nechat trebas 1cm pod tim.... Nevim. V cem to mas? Resp. Jak?
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    LIQUID_SOUND: jj taky sem přeházel rack kvůli tomu
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Btw. dneska jsem přendal Apollo z velkýho dejme tomu 20U racku do 2U racku a zejtra to budu muset nějak předělat. Topí to jako hovado… Rozhodně nemůžu nechat Sattelita na Apollu. Topěj oba zle. Potíž je v tom, že mám kraťoučký TB kabely, že bych je chtěl překupovávat na nový… :(

To jen kdyby to někdo řešil…
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: customer service odpovida obratem atd.. mam taky dobrou zkusenost..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    UAD Fairchild Compressor : Color, Sound, Tips & Tricks
    https://www.youtube.com/watch?v=TZCaqbqYEmg
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    LIQUID_SOUND: JJ jsou hodni mam stejnou zkusenost ale s expiraci vanocniho kuponu a kdyz jsem poprosil ze jsem to nestihl pote mi ho znovu aktivoval :-) kdezto TC Electronics s poco posilali pomalu zakazniky dopr.... tot ma zkusenost
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Big up pro UAD! Vůbec jsem si neuvědomil resp. jsem nevěděl, že vouchery který dostáváte k interfacům, můžou expirovat. Samovolně zmizej po třiceti dnech od registrace toho kterýho cajku. Zamizela mi. :( Napsal jsem na hepldesk s tim, že mi zmizela a oni… Pozooor. MI jí znovuobnovili! Je to po všech těch českejch službách typu nemáme, nevíme, zapomněli jsme, najděte si to sám na webu, dost neuvěřitelný. BIG UP! :)
    NEOTO
    NEOTO --- ---
    RAZIELUS: ale nektery jsou natlaceny a stejne znej supr :)
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    A precision multiband používáte někdo? Neexistujou nějaký preset packy?
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    RAZIELUS: hmm ty elysia veci jsem vlastne nezkousel demace... hmmm obcas je to horor pro penezenku zapnout si uad2 demac hehehehe.... nelituju jediny investice do UA hw/sw
    RAZIELUS
    RAZIELUS --- ---
    NEOTO: neni tezky napalit limiter, tezky je se smirit s tim, ze to hraje z prdele.. nedelam to zamerne, protoze mi vadi, ze to pak uz nedejcha
    NEOTO
    NEOTO --- ---
    RAZIELUS: hehe loudnes wars joo to je boj, az to budes umet nahlas jak skrillex, tak dej urcite vedet :D ... ty elysia jsme taky zkouseli a ten jejich mpressor je fakt silnej, rozhodne prekvapil :) ... este me teda hodne bavi FATSO sr, hlv na buss beatama strasne to natlacuje.
    RAZIELUS
    RAZIELUS --- ---
    RAZIELUS: Taky je super samozrejme SPL Passeq, ale to je trosku uz offtopic
    RAZIELUS
    RAZIELUS --- ---
    jeste doporucuju, a to me teda bavi o dost vic, je Elysia na mastering.. to je proste bomba.. jak EQ tak kompressor.. kompressor ma super funkci Soft Clip, s kterou si vyhonis jeste o trochu vic headroom a je mozny se dostat na jeste vyssi hlasitosti.. ne ze bych byl zastancem Loudness wars, ale resim porad: "a zvladnes, aby to hralo nahlas jako Skrillex..?" :) (Uprimne, ne nezvladnu.. :D)
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    RAZIELUS: hmm ten jsem nezkousel... mohli by namodelovat curve bender, z toho teda totalne seru maggi... to sem mel v ruce kdysi HW a ty stredy a vejsky to je neuveritelny... blbej drumloop uplne vyhajpujes jak blazen..
    NEOTO
    NEOTO --- ---
    RAZIELUS: jop to M/S je skoda, hodilo by se.
    NEOTO
    NEOTO --- ---
    LEVOS_BOB: jj presne, ty zmeny jsou tam takovy jemny, ale dobarvuje to fakt pekne. Chce to v nem asi travit vic casu a osvojit si to poradne :) .. Obcas jsem to pouzili i na BUS s Beatama, ale koukam ze na ten mastering to bude asi nejlepsi.
    RAZIELUS
    RAZIELUS --- ---
    LEVOS_BOB: trosku me mrzi, ze na UAD neni moznost M/S, proto pouzivam spis ted NI passive EQ, coz je mass pass od Softube
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    RAZIELUS: "cim vic signalu do toho pustis, tim vic to barvi" - hmmm to sem nevedel... ja teda na tube charakter pouzivam manley vari mu, ze mu davam trosku vic ten input gain... a po nem massive passive
    NEOTO
    NEOTO --- ---
    RAZIELUS: tyjo super, dik za rady fakt, zatim to vzdy byl takovy pokus omyl :) .. na ten gain jsem treba skoro vubec nesahal :)
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    NEOTO: MP mam a pouzivam vyhradne na mastering.. "docela v nem plavem" - on je totiz dost nenapadnej, a to lidi mate.. neni to tak ocividny zvukove jako treba parametricky ssl eq.. MP je broad stroke eq.. sirsi tahy stetcem... ale umi to teda luxusne.. krasnej highend... pokud bych mel 2x octo a ne 2x quad processing tak bych ho pravdepodobne pouzival i na mix busu misto pultec eqp1...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam