• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUID_SOUNDUniversal Audio UAD DSP
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Plus jsem konečně pořídil MEGA VĚC… Nedalo mi to spát a radši jsem ten znovuobnovenej Voucher utratil tj. Lexicon 224 normálně za 350USD, teď v akci za 199 minus voucher za výslednejch 99. Cajk. ;)

LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Tak jsem to dneska dvě hodiny překabelovával. Celá pozice nad tim je prázdná po celý hloubce. Včera byl na tom Sattelite plus oba zdroje plus USB hub a vzadu se nedala udržet ruka. Teď je to ok.

LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    Me to tu luftuje spokos a satelit chrape na power distributoru..

LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: jo takhle to tu ted predelavam, snd to bude stacit
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: jojo hreje to je fakt, rika se na uad foru nechat 1u NAD apollem volny...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    MARIHAI: Ono je to neco vic nez 2U resp. 2U a 1/3. Necham tu tretinu pod tim volnou a cely 1U a uvidim co se bude dit. Vedle mam Rosettu, hreje, ale zdaleka ne tak moc...
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    mam to ve 4u racku. Nechal jsem pod apollem jednu pozici volnou
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    MARIHAI: v prdeli je, ze to v tom 2U musim nechat... Premejslim, jestli by stacilo nechat na spodni pozici a horni necham prazdnou. Doufam, ze to bude stacit. Jeste je moznost, nechat trebas 1cm pod tim.... Nevim. V cem to mas? Resp. Jak?
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    LIQUID_SOUND: jj taky sem přeházel rack kvůli tomu
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Btw. dneska jsem přendal Apollo z velkýho dejme tomu 20U racku do 2U racku a zejtra to budu muset nějak předělat. Topí to jako hovado… Rozhodně nemůžu nechat Sattelita na Apollu. Topěj oba zle. Potíž je v tom, že mám kraťoučký TB kabely, že bych je chtěl překupovávat na nový… :(

To jen kdyby to někdo řešil…
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: customer service odpovida obratem atd.. mam taky dobrou zkusenost..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    UAD Fairchild Compressor : Color, Sound, Tips & Tricks
    https://www.youtube.com/watch?v=TZCaqbqYEmg
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    LIQUID_SOUND: JJ jsou hodni mam stejnou zkusenost ale s expiraci vanocniho kuponu a kdyz jsem poprosil ze jsem to nestihl pote mi ho znovu aktivoval :-) kdezto TC Electronics s poco posilali pomalu zakazniky dopr.... tot ma zkusenost
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Big up pro UAD! Vůbec jsem si neuvědomil resp. jsem nevěděl, že vouchery který dostáváte k interfacům, můžou expirovat. Samovolně zmizej po třiceti dnech od registrace toho kterýho cajku. Zamizela mi. :( Napsal jsem na hepldesk s tim, že mi zmizela a oni… Pozooor. MI jí znovuobnovili! Je to po všech těch českejch službách typu nemáme, nevíme, zapomněli jsme, najděte si to sám na webu, dost neuvěřitelný. BIG UP! :)
    NEOTO
    NEOTO --- ---
    RAZIELUS: ale nektery jsou natlaceny a stejne znej supr :)
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    A precision multiband používáte někdo? Neexistujou nějaký preset packy?
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    RAZIELUS: hmm ty elysia veci jsem vlastne nezkousel demace... hmmm obcas je to horor pro penezenku zapnout si uad2 demac hehehehe.... nelituju jediny investice do UA hw/sw
    RAZIELUS
    RAZIELUS --- ---
    NEOTO: neni tezky napalit limiter, tezky je se smirit s tim, ze to hraje z prdele.. nedelam to zamerne, protoze mi vadi, ze to pak uz nedejcha
    NEOTO
    NEOTO --- ---
    RAZIELUS: hehe loudnes wars joo to je boj, az to budes umet nahlas jak skrillex, tak dej urcite vedet :D ... ty elysia jsme taky zkouseli a ten jejich mpressor je fakt silnej, rozhodne prekvapil :) ... este me teda hodne bavi FATSO sr, hlv na buss beatama strasne to natlacuje.
    RAZIELUS
    RAZIELUS --- ---
    RAZIELUS: Taky je super samozrejme SPL Passeq, ale to je trosku uz offtopic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam