• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUID_SOUNDUniversal Audio UAD DSP
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    MARIHAI: presne, tilt a saturation knob na kazdym faderu pls!!
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Já poslední LA2A používal od Bomb Factory. To už je let. Ale pamatuju si, že to bylo super na saxofony. A dalo se to do toho docela hodně tlačit. Na zpěv se mi výdycky líbila 1176. Šanci tomu ale dám. :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    MARIHAI: Ale to ne. Já mám ty malý užitečný plugy rád. Tenhle týden vyšlo tohle [ LIQUID_SOUND @ Avid® Pro Tools® ] .
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    Tilt je genialni. Ale ten je i native a neni to nic esoterickyho takze nad tim opovrhnete. Ale to by melo bejt na kazdy savli defaultne.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: la2a greyface je super.. ma rychlejsi casy ale ne tak jako 1176.. kua vsechno juicy sounding hehe.. ten helios nemam, to sem vzal spis 1081.. ten je uplne fantastickej.. na cokoliv..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Já mám UAD od vánoc. takže mám prd. Pořídil jsem zatim jenom Pultecy, Oxide a Lexicon. Teď přijdou na řadu 1176, K-stereo a Massenburg. Nad LA2A uvidim. Nikdy jsem to moc nepoužíval.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: taky to tak delam.. nastesti mam uz docela super sbirku, takovy ty analogovy klasiky mam skoro vsechny..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: A to je dobře, protože můžu plný ceny s klidem ignorovat. Zbejvá jenom čekat, než to uvedou na to co potřebuju chci.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: jj vim co myslis hehe... voni posilaj kupony na slevy porad bastardi...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Já myslel, že je to od Softtube. A ono NI, ale přesto to dělá Softtube. Stejně jako některý věci pro UAD. Strašnej zmatek...

Btw. mimojiné, to mi nikdo před nákupem UAD neřekl, ale mohlo mě to napadnout. Trávim v tom jejich eshopu snad víc času než na Facebooku! Plus tak nějak konstatně přemejšlim, co si koupim dalšího... Jsou to pro mě takový sofistikovanější výherní automaty. Zatim se ale držim a čekám, až mi zaplatěj faktury. Nejvíc mě dokážou nakopnout těma slevama. Jako důchodce... :)
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: jojo tenhle plug je lezendery.. ja teda pouzivam ten RC24 od NI na velky hally, ale ten Lexicon je masaker..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Já jsem si tu tim proháněl nějaký sólový nástroje a ač si myslim, že přínos některejch UAD plugin je pro mě takovej diskutabilní (třebas Helios), tohle je SUPER. Škoda, že nedělaj víc modelů. Vim, že jsou native i PCM, ale třebas bych ocenil hlavně 300 nebo i 480. To nikde neni.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: asi ho poridim taky.... brutal
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Plus jsem konečně pořídil MEGA VĚC… Nedalo mi to spát a radši jsem ten znovuobnovenej Voucher utratil tj. Lexicon 224 normálně za 350USD, teď v akci za 199 minus voucher za výslednejch 99. Cajk. ;)

LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Tak jsem to dneska dvě hodiny překabelovával. Celá pozice nad tim je prázdná po celý hloubce. Včera byl na tom Sattelite plus oba zdroje plus USB hub a vzadu se nedala udržet ruka. Teď je to ok.

LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    Me to tu luftuje spokos a satelit chrape na power distributoru..

LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: jo takhle to tu ted predelavam, snd to bude stacit
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: jojo hreje to je fakt, rika se na uad foru nechat 1u NAD apollem volny...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    MARIHAI: Ono je to neco vic nez 2U resp. 2U a 1/3. Necham tu tretinu pod tim volnou a cely 1U a uvidim co se bude dit. Vedle mam Rosettu, hreje, ale zdaleka ne tak moc...
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    mam to ve 4u racku. Nechal jsem pod apollem jednu pozici volnou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam