• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUID_SOUNDUniversal Audio UAD DSP
    Auditko věnující se výhradně digitální platformě zpracování zvuku Universal Audio UAD. Simulace analogových i digitálních klasik, pluginy a slevové akce na ně. Jde hlavně o to, neotravovat s tim jinde. Enjoy!
    rozbalit záhlaví
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Coze?! Jeden celej Sharc jedna instance? Tzn. Spustim iich osm? :(
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: 1073 taky zabira myslim jeden celej chip nebo pulku.. kazdopadne ten channel strip je killer i v ty legacy verzi, tu pouzivam porad.. myslim ze pro ten strip najdes vic vyuziti... a funguje i jako unison preamp.. deal!
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    NEOTO: Celej den mi to srotuje v hlave. Nevim jestli vzit 88RS. Prej je to hrozne vykonove narocny. Mam 2x Quad.

Nebo jestli vzit 1073 za min a jit od toho...

Ale asi 88RS. 229USD je i tak dost penez (holt zadna hospoda dva mesice, plus se to nesmi doma provalit ;)) a budu t jeste rozmejslet. Zas tak uplne super nutne to asi nepotrebuju ergo zkusim demo a uvidim. Asi by me stvalo, kdybych spustil treba jenom osm instanci. To bych se na to vyprdnul.
    NEOTO
    NEOTO --- ---
    LIQUID_SOUND: moc pekny :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: HW ma peknej tube drive ve spodkach.. ale muze to bejt treba i preampem.. HW se mi libi vic v tech ukazkach diky tomu drajvu dole..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    (Mix) UAD PULTEC EQP-1A vs EQP-1s Hardware
    https://www.youtube.com/watch?v=iao4QI4kg_Q
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: tyo.. to vypada dobre, za 30 ecek ta dynamicka verze...
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    LIQUID_SOUND: UADckova LA2A, ta nova, nie Legacy je super. Jednak tri rozne modely, s roznymi casmi, ale uz len kvoli tej saturacii bez kompresie sa to oplati. Na niektore hlasy super, takisto na tomy to pouzivam cisto len ako saturator.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    MARIHAI: presne, tilt a saturation knob na kazdym faderu pls!!
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Já poslední LA2A používal od Bomb Factory. To už je let. Ale pamatuju si, že to bylo super na saxofony. A dalo se to do toho docela hodně tlačit. Na zpěv se mi výdycky líbila 1176. Šanci tomu ale dám. :)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    MARIHAI: Ale to ne. Já mám ty malý užitečný plugy rád. Tenhle týden vyšlo tohle [ LIQUID_SOUND @ Avid® Pro Tools® ] .
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    Tilt je genialni. Ale ten je i native a neni to nic esoterickyho takze nad tim opovrhnete. Ale to by melo bejt na kazdy savli defaultne.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: la2a greyface je super.. ma rychlejsi casy ale ne tak jako 1176.. kua vsechno juicy sounding hehe.. ten helios nemam, to sem vzal spis 1081.. ten je uplne fantastickej.. na cokoliv..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Já mám UAD od vánoc. takže mám prd. Pořídil jsem zatim jenom Pultecy, Oxide a Lexicon. Teď přijdou na řadu 1176, K-stereo a Massenburg. Nad LA2A uvidim. Nikdy jsem to moc nepoužíval.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: taky to tak delam.. nastesti mam uz docela super sbirku, takovy ty analogovy klasiky mam skoro vsechny..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: A to je dobře, protože můžu plný ceny s klidem ignorovat. Zbejvá jenom čekat, než to uvedou na to co potřebuju chci.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: jj vim co myslis hehe... voni posilaj kupony na slevy porad bastardi...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Já myslel, že je to od Softtube. A ono NI, ale přesto to dělá Softtube. Stejně jako některý věci pro UAD. Strašnej zmatek...

Btw. mimojiné, to mi nikdo před nákupem UAD neřekl, ale mohlo mě to napadnout. Trávim v tom jejich eshopu snad víc času než na Facebooku! Plus tak nějak konstatně přemejšlim, co si koupim dalšího... Jsou to pro mě takový sofistikovanější výherní automaty. Zatim se ale držim a čekám, až mi zaplatěj faktury. Nejvíc mě dokážou nakopnout těma slevama. Jako důchodce... :)
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: jojo tenhle plug je lezendery.. ja teda pouzivam ten RC24 od NI na velky hally, ale ten Lexicon je masaker..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Já jsem si tu tim proháněl nějaký sólový nástroje a ač si myslim, že přínos některejch UAD plugin je pro mě takovej diskutabilní (třebas Helios), tohle je SUPER. Škoda, že nedělaj víc modelů. Vim, že jsou native i PCM, ale třebas bych ocenil hlavně 300 nebo i 480. To nikde neni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam