• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUID_SOUNDUniversal Audio UAD DSP
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    Ja A800 pouzivam dost casto, ale skor ako kreativny tool, do paralelky, a pekne Bias do extremu :-)
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    A co paskace pouzivate to?Ja jedu Ampex a teda slusny omalovanky.Jinak je prej Studer lepsi na jednotlive stopy?
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    LIQUID_SOUND: Urcite to sledujou protoze jen kdyz nahazis veci do kosiku v profilu a neposles to k odbaveni okamzite ti prijde email jestli nechces pomoci s objednavkou.Komp s kartou nemam pripojenej k netu tak o demu nevim to rict nemuzu(nedivil bych se).Ale ted mam trebas kupon FENDER aniz by mi to napsali do meilu.Je v profilu v kosiku automaticky a konci ted k 31.5...Na ostatni chodi upozorneni.Takze asi pravidelne sledovat.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: jojo.. zkus to! hehe garantuju ze do tydne mas kupon.. ten zener je brutal.. z obou tech video okazek jsem si dost striknul do kalhot..

The Zener Limiter in action
    https://www.youtube.com/watch?v=6agTPMwbL8A

a tady i ten Curve Bender

The Curve Bender EQ in action
    https://www.youtube.com/watch?v=aUv9GtMlUwA
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Zener Limiter má ve studiu Dan Landa, pamatuju si když to přišlo. Velká věc.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Jako slevovej???
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: protoze to je fakt pokazdy kdyz si zapnu demo neceho tak do tejdne mam kupon v poste hehe.. vzdycky to ze me vymami hehehe... ale tak pluginy jsou to jak vino, nelituju.. doufam ze uz modelujou chandler zener limiter a budu uplne happy..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Jo tak bych to viděl…
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: mozna ale maji personalizovany tyhle nabidky... vidi ze typek rok nic nekoupil a tutove mu naposilali milion kuponu tak co s nim.. tady mas za 600 dolacu bundle, vyber si jaky pluginy chces..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Nevim. Jenom se ptám.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: to se mi teda jeste za 4 roky nestalo.. neni to tim ze koupil janevim octo satellite a k tomu ma plugy na vyber??
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Hele teď někdo v UAD Users Fb Group:

Today is my UAD Anniversary day! 1year with uad) Get 6 plugins bundle offer. From uad plugins i have only classic bundle + la2a collection,1176 collection, 33609, presision multiband and cambridge eq. Planing to get Ampex…. Blablabla

To vám taky po roce poslali nabídku na volnej výběr plugů? to je běžný?
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: ted zas nechci ten jejich online shop nakej cas videt hehe..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Tohle byl červnovej discount vloni. Modlim se, aby to bylo i letos.

LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    96 kanálů Neve 88RS. Takhle bych si to představoval. :)

Testing 6 UAD 2 Octo Cards In a Mac Pro With Cubix Xpander Part 1
    https://www.youtube.com/watch?v=M5z53A5RW7I
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Čekám na červen, prej maj bejt plošný slevy… Wishlist mám. ;)
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    Si tak uzivam ten Curve Bender kazdej den, krasne sem se s nim szil a ted koukam 'demo 4 days left' .. sem uplne zapomnel ze budu muset este hrabnout pro penezenku hahahahaha... budu muset no ;)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Jojo já to docela používám. Opatrně, ale přesto používám. Nikdy jsem to ale neviděl namalovaný.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: s 50Hz to jde taky, funguje dobre na flat kick..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    EQ curve pro hodně populární Pultec trik. Poprvé co to vidim takhle naměřený.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam