• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUID_SOUNDUniversal Audio UAD DSP
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    RAVENIUZ: jojo, ten s nižší cenou vlastní už Legacy verzi a upgraduje na plnotučnou
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    Stretli ste sa s tym, ze jeden plugin ma pre dvoch roznych zakaznikov roznu cenu ? Hadal som sa s kamosom, ze Fairchild stoji 80, ja ze 120, tak sme to porovnali... a bum dve rozne ceny...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Trochu mě se#e, že maj ty slevový akce tenhle měsíc tak nějak všude. A to jsem na to tak čekal. Safra to mám jako krást? 13k v čudu u Lexiconu a Waves a to jsem ještě nebyl u Universal audio.

Musim počkat než mi přijdou nějaký prachy a pak holt pořídim ještě nějaký uady. Pokud to neprose#u jako obyvkle. ;)
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    Ano, nedavno to zmenili. Ceny tie iste, len zmenili menu, cim zdrazeli pre EU trh ceny cca o 20%. Niekedy minuly rok.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    JUNGLE4EVER: no jo covece.. moje posledni dolarova 07/2015... to sem myslel ze je to uz dyl.. no taky me to zarazilo tenkrat, sem nadaval jak s nama vyjebali.. hehe... no a koukam ze uz mam zas kupon na 25 ecek, ale dalsi nakup az Zener limiter (doufam ze uz modelujou)..
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    LEVOS_BOB: Prej teprv minulej rok co jsem dohledal na UAD foru.A co sem dohledal fa na posledni nakup tak to bylo v USD a to jest 6/2015
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    JUNGLE4EVER: no to jo ale to uz je asi 4 roky zpatky co to udelali
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    Vsimnuli jste si ze UAD zmenilo politiku a zaclo nam evropanum davat sve pluginy v EURECH? ale jejich promoakce a vse kolem je udavane v dolarech.Bohuzel vim ze hodnota je stejna jen zmeni koncovka zda USD nebo EURA.Prisla mi odpoved ze je to kvuli Danim coz jim teda nebastim.Hold jsme zas jen ovce a ne zakaznici :-( ale u UAD jsem to necekal.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    No, este som nekupil, ale vyzera, ze zas zo mna vytiahnu vela. Zatial to vyzera na Fairchild, Manley massive passive, Emt140, moog multimode. Skoda, ze shadowhills a ocean ways su furt drahe...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Plus FU*K!!! Neni to sice UAD, ale…

PCMkový reverby za 300USD!

Lexicon Summer 2016 Plug-in Promotion | Lexicon Pro - Legendary Reverb and Effects
    http://lexiconpro.com/en-US/promotions/lexicon-summer-2016-plug-in-promotion-50-off-all-plug-ins
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Tak slevová akce vypukla ;)
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    LEVOS_BOB: Co jsem teda pochopil tak Sync je hlava na hlavu(nastaveni) a repro je jakoby hlava na pasce s nahranym signalem(Reprodukce).
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    JUNGLE4EVER: aha, hmm zajimavy...
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    LEVOS_BOB: udajne to ma bejt tak ze syncrem nastavis vstupni hodnoty podle zvuku co jde dovnitr tudiz vstupni urovne signalu aby nebyly treba v rudejch nebo aby si to nezesiloval a pote to prepnes na repro a tim se to pak zabarvuje ale nikde jsem nevidel v zadnem tutorialu ze by to tak u vst nekdo pouzival
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    JUNGLE4EVER: koukam ze pouzivam "repro" u obou tejpu..
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    JUNGLE4EVER: wow flutter mam myslim taky vypnuty u toho ampexe
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    LEVOS_BOB: Vidis to presety jsem moc nesjizdel.Kroutim to vetsinou od nuly.Dobry vedet dekuju.U ampex pozor na wow a flutter nastavis zkresleni (nevim cim se to rozhodi) a musis po case preloadovat aby byl zvuk zas stejny.Dopatral jsem to i nekde na foru ale UAD nereagovalo.Nevim jak je to s novym SW mam nejakou starsi verzi ale zas ne az tak starou.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    JUNGLE4EVER: ampex preset "15ips bigger mix" vypnutej sum, pred limiter, celist na podlaze... vetsinou kdyz chci neco vylozene barcit tak to spis liznu dekapitatorem, studer mi tak nak sundava ten edge digitalnich stop a vsti atd.. taky tam mam jeden preset co sem si tweaknul a pouzivam jako default.. "15ips rocknroll" mam pocit..
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    LEVOS_BOB: A pouzivate sync button?Nakalibrovat hlasitost a pote zabarvit?Tak mi to teda alespon bylo vysvetlovano profikama co maji HW.ampex udajne dobry jako posledni clanek pred limitem.Studer zkusim :-) dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam