• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUID_SOUNDUniversal Audio UAD DSP
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Plus FU*K!!! Neni to sice UAD, ale…

PCMkový reverby za 300USD!

Lexicon Summer 2016 Plug-in Promotion | Lexicon Pro - Legendary Reverb and Effects
    http://lexiconpro.com/en-US/promotions/lexicon-summer-2016-plug-in-promotion-50-off-all-plug-ins
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Tak slevová akce vypukla ;)
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    LEVOS_BOB: Co jsem teda pochopil tak Sync je hlava na hlavu(nastaveni) a repro je jakoby hlava na pasce s nahranym signalem(Reprodukce).
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    JUNGLE4EVER: aha, hmm zajimavy...
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    LEVOS_BOB: udajne to ma bejt tak ze syncrem nastavis vstupni hodnoty podle zvuku co jde dovnitr tudiz vstupni urovne signalu aby nebyly treba v rudejch nebo aby si to nezesiloval a pote to prepnes na repro a tim se to pak zabarvuje ale nikde jsem nevidel v zadnem tutorialu ze by to tak u vst nekdo pouzival
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    JUNGLE4EVER: koukam ze pouzivam "repro" u obou tejpu..
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    JUNGLE4EVER: wow flutter mam myslim taky vypnuty u toho ampexe
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    LEVOS_BOB: Vidis to presety jsem moc nesjizdel.Kroutim to vetsinou od nuly.Dobry vedet dekuju.U ampex pozor na wow a flutter nastavis zkresleni (nevim cim se to rozhodi) a musis po case preloadovat aby byl zvuk zas stejny.Dopatral jsem to i nekde na foru ale UAD nereagovalo.Nevim jak je to s novym SW mam nejakou starsi verzi ale zas ne az tak starou.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    JUNGLE4EVER: ampex preset "15ips bigger mix" vypnutej sum, pred limiter, celist na podlaze... vetsinou kdyz chci neco vylozene barcit tak to spis liznu dekapitatorem, studer mi tak nak sundava ten edge digitalnich stop a vsti atd.. taky tam mam jeden preset co sem si tweaknul a pouzivam jako default.. "15ips rocknroll" mam pocit..
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    LEVOS_BOB: A pouzivate sync button?Nakalibrovat hlasitost a pote zabarvit?Tak mi to teda alespon bylo vysvetlovano profikama co maji HW.ampex udajne dobry jako posledni clanek pred limitem.Studer zkusim :-) dik
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    JUNGLE4EVER: ampex na mixbusu a studer na stopach
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    Ja A800 pouzivam dost casto, ale skor ako kreativny tool, do paralelky, a pekne Bias do extremu :-)
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    A co paskace pouzivate to?Ja jedu Ampex a teda slusny omalovanky.Jinak je prej Studer lepsi na jednotlive stopy?
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    LIQUID_SOUND: Urcite to sledujou protoze jen kdyz nahazis veci do kosiku v profilu a neposles to k odbaveni okamzite ti prijde email jestli nechces pomoci s objednavkou.Komp s kartou nemam pripojenej k netu tak o demu nevim to rict nemuzu(nedivil bych se).Ale ted mam trebas kupon FENDER aniz by mi to napsali do meilu.Je v profilu v kosiku automaticky a konci ted k 31.5...Na ostatni chodi upozorneni.Takze asi pravidelne sledovat.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: jojo.. zkus to! hehe garantuju ze do tydne mas kupon.. ten zener je brutal.. z obou tech video okazek jsem si dost striknul do kalhot..

The Zener Limiter in action
    https://www.youtube.com/watch?v=6agTPMwbL8A

a tady i ten Curve Bender

The Curve Bender EQ in action
    https://www.youtube.com/watch?v=aUv9GtMlUwA
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Zener Limiter má ve studiu Dan Landa, pamatuju si když to přišlo. Velká věc.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Jako slevovej???
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: protoze to je fakt pokazdy kdyz si zapnu demo neceho tak do tejdne mam kupon v poste hehe.. vzdycky to ze me vymami hehehe... ale tak pluginy jsou to jak vino, nelituju.. doufam ze uz modelujou chandler zener limiter a budu uplne happy..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Jo tak bych to viděl…
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: mozna ale maji personalizovany tyhle nabidky... vidi ze typek rok nic nekoupil a tutove mu naposilali milion kuponu tak co s nim.. tady mas za 600 dolacu bundle, vyber si jaky pluginy chces..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam