• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUID_SOUNDUniversal Audio UAD DSP
    Auditko věnující se výhradně digitální platformě zpracování zvuku Universal Audio UAD. Simulace analogových i digitálních klasik, pluginy a slevové akce na ně. Jde hlavně o to, neotravovat s tim jinde. Enjoy!
    rozbalit záhlaví
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    JUNGLE4EVER: A v com je problem / proc uff uff? Ved tie pluginy robia to iste, akurat na nich neni napisane Roland.
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    Nebudou delat sve od rolandu co jsem se docetl...Jinak ted dorazil jakoze novej SW ze jsem si koupil nove plugy koukam ... ale oni jen zaslali ty zmenene plugy jakoze ze jsem koupil znova.UFF UFF jestli takle jednou vyprsi manley nebo neve?To neni moc dobre znameni
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    _ELPH_: hmm mozna roland chysta svy vlastni plugy...
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    LEVOS_BOB: Vyprsala im zmluva s Roland a nemozu pouzivat ich znacku => maju teraz v ponuke tie isty pluginy pod inym nazvom. Namiesto "Roland Dimension D" je to teraz "Studio D Chorus", Roland CE-1 je "Brigade Chorus Pedal" a Roland RE-201 je "Galaxy Tape Echo".
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    JUNGLE4EVER: wtf? zvlastni...
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    No more UAD roland plug ins? - Gearslutz Pro Audio Community
    https://www.gearslutz.com/board/music-computers/1032103-no-more-uad-roland-plug-ins.html
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: smarja nojo massive passive ma jinej design... ted du neco delat a sem se uplne lekl kdyz to na me vyskocilo... lepsi grafika..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    _ELPH_: Jedine co je na DimD fajn, ze cloveku neumoznuje to prehnat Mě se taky z těch ukázek líbí resp. já bych využil jenom ty první dva módy. Nechci chorus. Tohle bude věc, u který stáhnu Demo a rozhodnu se okamžitě.

Echoplex uvidim. Jsem jak smrad v hračkářství. Vlastně ho vůbec nepotřebuju, ale rád bych další UAD do sbírky... To je asi všechno. Musim bejt zodpovědnej a následovat opravdovej wishlist, kde mám věci co opravdu potřebuju. ;)
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    LIQUID_SOUND: Ten echoplex mam a imho dost dobre. Odporucam. A Dimension D mam tiez, a tak 7 rokov dozadu som to pouzival vela, no na dnesnu dobu to neni nic moc. (nepouzivam to uz vobec. Tam kde som kedysi daval UAD DimD davam teraz Valhalla UberMod, ktori znie imho lepsie a ma tam (okrem milion inych veci) aj DimD preset, alebo Soundtoys MicroShift (co neni uplne chorus, ale plni podoby ucel a btw mi ten od soundtoys znie prekvapivo este lepsie nez original od eventide).
    Jedine co je na DimD fajn, ze cloveku neumoznuje to prehnat, kedze sa neda nastavovat a tie nastavenia co tam su, su jemne.
    (a btw myslim ze cez CTRL se da zmacknout i vic nez jedno tlacitko naraz. napr 1+2 naraz alebo aj 1+2+3+4. Akurat to (pre mna) vacsinou bolo len zaujimave a nie pouzitelne.)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: aha, tak to jsem si vsim jen u toho space echa
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: to vypada stejne tohle.. tamty tri pluginy jsou jako totalne graficky jiny.. vetsi..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Mám v8.7 jenom stažený a nenainstalovaný, ale na Fb běhá info, že snad všechno(?) má překopaný GUI kvůli retinovejm verzím.

LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: ted v 8.7 verzi je updejtla verze, nevim teda jestli to neni jen lepsi gui, to samy chorus ce-1 a roland space echo.. ale jinak dim D na vokaly luxus, nebo cokoliv co odlepit od prostredka..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Původně jsem na to mrknul jenom ze zajímavosti, protože mě zaujalo to jednoduchý ovládání. Roland Dimension D dělá pseudostereo z mono zdrojů. Jednička a dvojka jsou super instant WOW button. Trojka čtyřka mi přijdou už moc chorussy. Přibyl na wishlist. Někam dolu, ale přibyl...

Review Of Universal Audio UAD Dimension D - Extended Video
    https://www.youtube.com/watch?v=fhR17OaQaWk
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Btw. Manley Complete Bundle se mi ňák přikolíbal na wishlist... ;)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    UAD Manley VOXBOX Channel Strip Plug-In
    https://www.youtube.com/watch?v=I0ufN6DYbxw
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Btw. s padesátidolarovym voucherem silně přemejšlim o tom páskovym Echoplexu. Vyšlo by na krásnejch $49. Máte někdo? Jaký je? Popravdě zas tak moc to nepotřebuju, ale vezmu-li v potaz že tenhle týden už nedostanu nikam na pivo, vyjde to na stejno. ;)

EP-34 Tape Echo plug-in for UAD-2
    https://www.youtube.com/watch?v=xRzwobaa9Ao
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    !!!!!!

Manley® VOXBOX Channel Strip
    Ampeg® B-15N Bass Amplifier
    Classic FX Bundle
    Manley® Complete Bundle
    Ampeg® Heritage Bass Amplifier Bundle

UAD Downloads | UAD v8.7 Software
    http://www.uaudio.com/support/uad/87.html
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: me taky hahaha... asi ze sem jim na ten minulej jebal...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Tak prd. Je prvního a žádná interesantní srpnová promo akce se nekoná. Jenom mi poslali novej $50 voucher. :/
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    LIQUID_SOUND: Pouzival som vela az donedavna, kym nevysiel Valhall Plate plugin... mozno ked UAD spravia mk2? Je to uz dost stary plugin (akurat ho v jeden moment premenovali z Plate 140 na EMT 140)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam