• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUID_SOUNDUniversal Audio UAD DSP
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    a co akce vlastni bundle .. tvrdi ze nejvetsi sleva co kdy dali ..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Furt ty dražší věci, nespěchám ale na to. Massenburg (nebyl ve slevě snad nikdy), Manley Massive Passive a Vari Mu plus K-Stereo. To jsou věci který bych nejradši. V druhý řadě pak VSC-2, RMX16 a EMT250. Možná SSL G-Comp. To už ve slevě bejvá.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: me poslali nejdriv 50 a ted i 25 ale jebat je.. co chces poridit??
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB: Mně choděj jenom nudný $25. :/
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: hehe ja zdarne odolavam voucherum..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    To vypadá, že neni žádná promotion akce tenhle měsíc... :(
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    LEVOS_BOB: je to tak. Roland space echo zustalo. Galaxy echo poslali zadara. Podle zbeznych testu je to to samy jen maji jine presety(nazvy presetu).
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Imo pěknej článek s ukázkama

Adding Attitude To Drums Using 1176 Classic Compressor : Ask.Audio
    https://ask.audio/articles/adding-attitude-to-drums-using-1176-classic-compressor
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Mimojiné docela nůďo akce i s thank you couponem :(
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LEVOS_BOB: .co se toho rolandu tyce.. pice..
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    co se toho rolandu tak uz leta pouzivam ten chorus ce1 a i kdyz jsem upgrejdnul na v8.7 tak mam ten starej plug porad funkcni, nezmenil se mi graficky ani jinej nazev nema.. myslim ze ta zmena se tyka pouze tech co si ho poridi po v8.7.. zkratka uz nesmi pouzivat roland/boss pro dalsi marketing..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    JUNGLE4EVER: Já nevim. Máš nějakej reálnej důvod jim nevěřit? Musí jim bejt přeci jasný, že se hned vyrojí hromada null testů a provalí se to případně okamžitě.

Jinak já to chápu tak, že si naměřili Rolanda tak jako další jinej gear a za prachy od něj pronajali pro ty produkty brand. Tenhle deal ale jednoduše skončil. Proč by sami předělávali svuj kód a přitom prezentovali, že ho nepředělali? Plus by to pro ně znamenalo akorát náklady, žádnej zisk nebo výhodu.

O tom že kopie hw se ne vždy chovaj stejně se bavit nemusíme vůbec. Jenom mizivý procento je skutečně 10O% klon tj. využívá 100% shodnou součástkovou základnu. Navíc u hw dělá hodně charakteru věk zařízení. I do originálu stačí vyměnit lampy nebo ještě jednodušejc kondenzátory a zní jinak. A to nahrazuješ tim samym resp. doporučenym materiálem přímo od výrobce. To už jsme ale ot.

Od Neva už postu nerozumim.
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    To je otazka jestli je kod stejnej ikdyz to tvrdi...(pokud jim skoncila licence pochybuju ze by to rolandu nevadilo ze se nadale ten kod bude pouzivat ale do techto sfer uplne nevidim).Kopie HW se taky ne vzdy chovaji stejne.Spis jde o to ze kdyz uz zaplatim palbu za hodne drahou vec typu napr. NEVE tak chci aby to jak pisete v nazvu skupiny simulace analogovych a digitalnich klasik taky zustalo.Nato oni lakaji.Nemuzu rict ze se to nebude chovat stejne.To se u HW nestane.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    _ELPH_: Ale tak ja mysli, ze to je jasny, ze to bylo jen tak obrandovany. Z nejakyho duvodu dohoda skoncila. Kod je stejnej. Vlaste nevim, proc se to tak moc resi.
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    RASTADELIC_T_: To kvoli tomu, aby ludia co ten plugin pouzivali s nazvom "Roland" mohli bez problemov otvorit stare projekty. Pri premenovani Plate140 na EMT140 to bol problem - DAW sa snazil najst Plate140 plugin, ktory uz pod tym menom neexistoval.

A inak jasne, ze to na funkci nebude mit vliv. Preco by sa v tom rypali, ked to funguje? A ta emulacia/kod/plugin je od Universal Audio - to je uvedene pri kazdom plugine, ci je autorom UAD, Brainworx, Softtube, Sonnox,... Roland ten plugin proste nevyrobil a nema s nim vobec nic spolocne, okrem toho, ze im roky dovoloval pouzival ich znacku a ze sa ten plugin snazi napodobnit ich HW.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Dusujou se, ze kod je shodnej a jde jen o redesign gui, ktery na funkci nema vliv. ;)
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    ..navic jestli jsem pochopil spravne tak to puvodni space echo by melo fungovat dal .. zjistim az pujdu do studia..
    _ELPH_
    _ELPH_ --- ---
    JUNGLE4EVER: A v com je problem / proc uff uff? Ved tie pluginy robia to iste, akurat na nich neni napisane Roland.
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    Nebudou delat sve od rolandu co jsem se docetl...Jinak ted dorazil jakoze novej SW ze jsem si koupil nove plugy koukam ... ale oni jen zaslali ty zmenene plugy jakoze ze jsem koupil znova.UFF UFF jestli takle jednou vyprsi manley nebo neve?To neni moc dobre znameni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam