• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUID_SOUNDUniversal Audio UAD DSP
    Auditko věnující se výhradně digitální platformě zpracování zvuku Universal Audio UAD. Simulace analogových i digitálních klasik, pluginy a slevové akce na ně. Jde hlavně o to, neotravovat s tim jinde. Enjoy!
    rozbalit záhlaví
    RAZIELUS
    RAZIELUS --- ---
    LIQUID_SOUND: ja jsem taky premyslel nad Apollo, meli jsme ho dlouho ve studiu, ktere jsme bohuzel uzavreli, a byl jsem s ni celkem spokojen, bohuzel byla kolegova a ten si ji odnesl do jineho studi.. ted sem pred dokoncenim sveho noveho studia na baraku a potreba co nejvic vstupu a vystupu kvuli analogove konzoli rozhodla o Antelope Orion 32.. jak jsem jiz psal, tak jsem UAD2 chtel primarne pro to, co nedotahnu na konzoli + mam v planu koupit UAD pluginy na mastering, pze ten se jak vsichni vime delat bez kvalitnich nastroju neda.. (zatim muj vyber ve wishlistu na mastering je: Bx_digital V3, Elysia Alpha master, Sonnox Limiter, SSL G, Studer A800)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    RAZIELUS: Gratuluju! Pro mě bylo pořízaní UAD asi největšim posunem před. Já teda vzal celá Apollo. Je to přesně to rozmezí, který chci/potřebuju. Skoro hw bez vopruzů, který s hw jsou. Jenom to utrácení za pluginy... ;)

Jojo ty channel stripy mívaj jeden chip na jednu instanci..

Tady maj (neaktuální) tabulku...
    RAZIELUS
    RAZIELUS --- ---
    tak jsem poridil OCTO konecne a prijimam pluginovou manii.. prvotne ale potrebuju koupit channel strip.. slouzit bude na kazdym vstupu do pultu Studer 963, jako simulace channel stripu, pac 963 ma jenom low a high shelf a jeden parametr. na EQ bez dynamiky. mam 24 kanalu, ale treba to novy SSL zvlada na OCTO jenom 8 stereo instanci??? :D tvl to je strasnej zrout.. API vision strip na OCTO zvlada 24 stereo, coz by uz davalo pro me smysl..nebo nenapada vas nejaky jiny reseni.. :D asi jsem uz stejne rozhodnutej, ale aspon tema pro diskuzi..:D
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Pro mě je zajímavý leda to SSLko.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Doprdele UAD sw 9.1 s novejma pluginama... :D

UAD SSL 4000 E Channel Strip Plug-Ins Collection
    http://www.youtube.com/watch?v=aJypbaR-ESM

UAD Moog Multimode Filter XL Plug-Ins Collection
    http://www.youtube.com/watch?v=ihJbYj3O4cI

UAD Fuchs ODS Guitar Amp Plug-In Trailer by brainworx
    http://www.youtube.com/watch?v=SoTgaI8u25U
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    UAD OTO BISCUIT Plug-In Trailer by Softube
    http://www.youtube.com/watch?v=Hc_e-BF5A00

UAD Subsynth Plug-In Trailer by brainworx
    http://www.youtube.com/watch?v=izVH0m5bTkA
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    LIQUID_SOUND: me jo ..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Vidim dobře, že February $25 kupóny nerozeslali?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Jak používáte resp. k čemu jsou Virtual outputs? Snažim se docílit jednoduchý věci tj. aby jeden stereo výstup se přiřadil jako stereo vstup do jiný aplikace. Bez fyzický kabeláže samo. Bohužel to vypadá, že k tomu tyhle Virtual outy nejsou.

(Dělám to přes Soudflower, ale musim to brát pře Pro Tools Aggregate i/o.)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    JUNGLE4EVER: Jojo občas jsem o tom něco zahlídnul. Imo to čeká na USB-c.
    JUNGLE4EVER
    JUNGLE4EVER --- ---
    Tak kdo ceka prichod UAD 3? Jsou dostupne jiz delsi dobu nove Sharc procesory pocitam ze to mozna na nammu 2017 predstavi...
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    RAVENIUZ: recovery pouzivam A1 na grupy a jeste nikdy sem nemel potrebu ho menit... 4:1 GR 4dB max ve spickach.. uplna parada...
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    LEVOS_BOB:asi tak. Tym, ze je to relativne pomaly kompresor, dost zvyraznuje transienty, ale ako 2-3 dB lepidlo na grupach je super. Dokial som nemal Manley variable MU, tak aj na masterbus
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: 33609 mi zije na grupach a PIANU!!! ale nepouzivam na nem ten limiter..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Hehehehe na účtech už máte €50 kuponek JAN2017. ;)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Po tom co jsem ten 33609 koupil, jsem si tu s tim hrál a moc jsem z toho nadšenej nebyl. Klasika na nějakejch smyčkách atd. Ale teď už s tim dělám nějaký serióznější věci a je to prima. Testování je na hovno, všechny věci je imo potřeba zkoušet v boji.

RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    LIQUID_SOUND: to potom daj vediet, ako sa ti javi 33609 v porovnani s HW.
    LEVOS_BOB
    LEVOS_BOB --- ---
    LIQUID_SOUND: nic! ode me letos neuvidi ani cent hehe.. letos budu vic investovat do modularu..
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Tak co jste kolegove poridili pres svatky? ;)

Urval jsem Sonnox Limiter a s kuponem pak Neve 33609. Ten mame ve studiu jako hw. Tak jsem zvedavej, jaky to bude.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Má na uadím webu nějakej smysl wishlist? Třeba že by mi sami posílali akce na vybraný věci resp. věci zařazený na wishlist... To jsem asi naivní že jo? To je jenom tak bokem, že to tam mám přichystaný, kdybych tápal co jsem to chtěl...
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Kdyby někdo vůbec netušil, tady jsou nějaký zajímavý tipy a triky na LA-2A Collection.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam