BOBESH: hele myslím, že tyhle vosery jsou fíčura a záměr :/ Jako nějak jsem si zvykl na to, že se mi zapíše 1 z cca 15 blueprintů to si říkám, že je jako bych našel jen část toho plánku u těch reaktorů si začínám, říkat že to může být v závislosti na záření z té které hvězdy a furt by to jak Šón říkal v rámci sci-fi vysvětlitelný, takže spoustu těchto (oserů) věcí si můžeš takhle nějak vysvětlit, pak tam jsou věci, který si fakt už takhle nevysvětlíš, jako třebas proč nejde těžit lodí na planetě nebo jak je sakra možný, že můžeš posílat věci na loď když je out of range, ale z lodi je poslat zpět nemůžeš nebo k čemu je ti Visual Analyzator, když jediný co dělá je, že udělá záznam potvory/kytky (kterej pak uplouduješ), ale neukáže vám co z té obrovské kapky se dá vytěžit nebo složení rostliny těch věcí fakt kvanta, který tuhle hru posílají z high sci-fi space opery do nějakýho low sci-fi špagety westernu s prvkem parodie k tomu...
sorry za tldr, ale fakt mě to začíná točit... protože to znamená, že se nedá věřit už i indie studiím, který v rámci game fíčur z 80-90% mluvil pravdu tak Šón Murej dokázal mluvit pravdu o game fíčurách ze 40% a to číslo zdá se klesá :/
Jako Šón začíná fakt konkurovat Dýnovy (DayZ) v rámci naslibuji hory doly a pak prd....