• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDNo Man's Sky
    SVORO
    SVORO --- ---
    ADMIX: Těžko říct, já jsem nic takovýho jako je na tom videou záměrně nedělal a ty kostky začali stakovat takhle samy... Jako lodě jsem rozebíral to dělám i s multitoolem a ty kostky takhle prostě u mě fungují dlouho no... Navíc novej update to měl opravit, ale asi se nezadařilo.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SVORO: Jo aha, to je glitch, tak to mrdam :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    ADMIX: Hele mě to stačí poslat do lodi a zpět...

    ale jinak třebas toto... otázka jestli tohle neopravili, ikdyž mě to jde stakovat i teď tedy jen ty kostky

    No Man's Sky Vortex Cube Stacking Glitch
    https://www.youtube.com/watch?v=zMeBcQC7sjo
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SVORO: Jak se stackujou ty vortex cubes? uz jsem takhle vybilil dve jeskyne, ale nestackovaly se ...
    SVORO
    SVORO --- ---
    SVORO: Jistěže Demence nechodí po horách, ale po lidech a evidentně se dneska u mě zastavila více krát :D

    Snad jste to pochopili a pokud ne tak se klidně zeptejte odpovím jakmile budu moci neb jsem si to po sobě přečetl, uštědřil si facepalm s plesknutím neboť jsem se i já sám nad tím zhrozil co jsem to vyplodil ještě jednou sorry!!!

    A ještě jedna věc k Multitool osobně mám 21 slotů max je 24. Používám pouze mining beam a všechny upgrady co na něj najdu + všechny range scan boost (+1,2,3) Vis Anal a prostej Plasma Launcher (garnátomet) nějak jsem nepotkal nic na co bych byť jen cítil potřebu použít Botl Caster (bo jak se ten modrokoulomet jmenuje) a lepší garnáti dělají akorát větší díry nebo lítají víc rychle takže tak žádná hitparáda tedy pro mne ;)
    SVORO
    SVORO --- ---
    Ačkoliv jsem celkem nasranej tak stále hraji a abych jen neremcal a nerantil tak pár postřehů:

    Prachy, šéfe jakmile nemáte prachy tak jste namydlenej....
    Takže těžení to děláte furt a furt budete, prachy z toho nějaký jsou, ale nadřete se. Těžba ve vesmíru já osobně tam používám ten základní "modrokoulomet" na těžbu a vylepšenej "zelenopaprskomet" na boj takhle mi to přijde rychlejší... Ale těžba je nuda a na planetě je to větší nuda...

    Můžete a asi se dostanete na planetu kde jsou Grav Ball nebo Něco Pearl a nebo Venom su(a)ck když dáte scan tak to má světlezelenou ikonu s bleskem tyhle věci hlídají Sentinelové a podle toho jak jsou nastavený tak na Vás zaútočí hned nebo až seberete třebas třetí (nejčastěji) nebo se na Vás vyprdnou úplně. Každopádně když máte štěstí tak těhle věcí na planetě můžou být kvanta tak ideálně najít Trading station na planetě nebo nějaký ten terminál (malej barák s přistávací plošinou) cena za jeden kus tohodle je 27 K units.

    Titánium Neutrino Module a Defensive Matrxi aneb Lítací sentíci a jejich pejsek. Prostě zabíjíte sentíky jak na běžícím pásu. Pravidlo je ideálně nejdřív zabít psa pak lítáky, padají z nich sudy a titanium v sudech je občas nějakej ten Tech a nebo Neutrino Modul 13,5 K (lítáci) a Definsive Matrix 27,5 (pejsek) ty se někdy stakují někdy ne přeposílat mezi lodí a invem doku to nepůjde nastakovat. Každopádně Sentíci jsou super pokud jste na Extremní planetě a dochází vám šťáva v obleku tak sentíci za Vás položí život s Vaší pomocí easy zdroj Titania do obleku a štítů. K sentíkům pozor pokud je nezabijete a vyvolají Mecha a toho pak zabijete tak budete celkem dlouho bez sentíku někdy se to hodí někdy ne....

    Super peníze jsou z Vesmírných pirátů! Ideální je Distress call/signal u mě je to většinou 25+- pirátů z nich padají drahé kovy Au CU Em Ni atd a potom větší šutry jako Lemium (zlatej kámen) za 37,5+- K units padá cca z každého druhého. Postu je jednoduchý sestřelíte jednoho seberete kanystry co z něj vypadnou pak dalšího zase sebrat kanystry a tak pořád dokola těch 25 pirátu mi zabere 5-8 minut +-. Tady si dejte pozor jakmile seberete kanystry a objeví se "Nothing Found" tak máte plný inventář v lodi takže pokud to jde pošlete velký šutry do obleku a z vesela braňte napadené lodě ;) za tenhle jeden run můžete dostat 300 - 400 K units. Druhý nejlepší poměr cena výkon ;)

    A teď Real money a velká otrava obchodování na Space Station...
    Určitě jste si všimli, že když jste něco kupovali nebo prodávali tak je u těch věcí napsáno +xx% nebo -xx% oproti průměrné ceně v galaxii, jakmile je cena +100%+- tak je u toho zlatá hvězdička jako označení fakt bomba cena pokud prodávat a pokud kupujete tak je to takový to fakt to chceš koupit?
    Každopádně posutp: Přiletíte na SS a podíváte se do Terminálu a pokud máte paměť jak já tak si napíšete u čeho je hvězdička (na elementy hoďte bobek ;) vyberete si dvě nejdražší věci např. Lemium (37,5 K) a Dynamic Resonator (27,5 K) pokud tyhle dvě věci mají hvězdičku tak jejich cena je cca 2x taková tedy 75 K a 55 K. Tohle je jediná nabídka, která se na SS nemění. Pak se vrátíte k zaparkované lodi a budete čekat než přiletí další lodě a místo aby jste se podívali na tu loď a tak trochu slintali nebo plakali nad lodí za 33+ Mega tak se podíváte co ten emzák prodává tedy BUY pokud bude mít v našem případě Lemium nebo Dynamxi Resonator bez hvězdičky tak je kupte co Vám prachy a sloty stačí a počkáte na další loď ten samý postup pokud prodává to chcete bez hvězdičky tak koupit pokud vykupuje (SELL) to co máte a je u toho hvězdička tak mu to tam narvěte všechno, ale ne každá loď všechno prodává nebo vykupuje tedy občas frustrace :/ Jedna drobná rada čas od času si vlezte do vlastní loď a vylezte udělá se vám save pozice neb NMS rádo padá....


    Co jsem nezmínil občas narazíte na věc zvanou VORTEX CUBE je potřeba občas na crafting věcí do lodi a občas se to stakuj občas ne (pokud ne tak poslat do lodi a zpět do obleku), tyhle kostky se nacházejí náhodně blbě, ale pokud je najdete tak na té planetě jich bude vícero jedna stojí 34,7 K a pokud se stakují tak se jich na sebe vejde 100 což je 3,4 MEGA a teď pozor tyhle kostky můžou mít u prodejců taky hvězdičku a rázem je z 3,4 míče skoro 7 MEGA!!! Takže nebuďte sami proti sobě a dementi jak já a prodejte to Emzákovy co Vám na to dá hvězdičku ;)


    Tý kráso WALL OF TEXT, ale co ještě musí když jsem v tom psaní jeden postřeh k Obleku...
    Tohle mi chvilku trvalo než mi došlo pokud používáte ochrany proti ICE/FIRE/TOXIC/RAD tak je stavte ve vrchní polovině inventáře ideálně svisle dolů od horního okraje. Úplně na horu dáte ten nejlepší co máte Omega (pokud je)
    Theta
    Tau
    Sigma
    Tau a Sigmu budete stavět a rozebírat podle potřeby planety Theta a Omega nebudete rozebírat protože potřebují vzácnější materiály, které nemusíte vždy najít. Takhle si ušetříte místo v inventáři ;) A proč to stavět od horního okraje dolů, stala se mi taková věc, že jsem měl štíty postavený úplně na spodní řádku horizontálně a potřeboval jsem je doplnit přičemž okno s materiálem se mi otevřelo jakoby mimo obraz a nemohl jsem tam na nic ukázat :( takže proto ;D


    Sorry za TLDR a snad jsem přežili mojí čengliš plnou překlepů :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    OTAVA: Presne, kdyz se mi nechce hledat vychod, tak se proste prokopu nahoru.

    Co na tom, ze vetsinou presne v miste, kde je nejvyssi vrchol v okruhu tri kilometru!
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Mě se teď stala s jeskyněma dobrá chyba:

    Našel jsem plnaetu, kde v podzemí byla spousta krystalickýho emerilu. Tak jsem se v jeskyních nějak rozvášnil, včetně jejich podvodní části. Byl jsem tam skoro hodinu. A když jsem konečně vylezl, tak koukám, kde mám loď: OFF PLANET. :D

    No, docela dlouho jsem pak hledal místo, kde jde loď zavolat a jako na potvoru tam samozřejmě nic nebylo a všehcno bylo hrozně daleko od sebe :)


    Btw, přišel asi na chybu ohledně pohybu ve vodě: Když do ní spadnete (stačí i z výšky, kam doletíte z hladiny jetpackem) a hned po pádu plaevete dolů (směrem pádu) a pokračujete v tom pohybu, tak si rychlost pádu uchováte po celou dobu ve vodě (nesmíte se zastavit). Ve finálně tak jde plavat asi na trojnásobkem rychlosti běhu.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    OTAVA: ja jsem zatim vzdycky nasel cestu ven - i kdyz to kolikrat bylo jit zpatky:)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    GANDHI: treba kdyz se chces prokopat z jeskyne ?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DWAY: granaty jsem jeste nepouzil - neco mi uniklo? hadal bych ze terraforming:)
    DWAY
    DWAY --- ---
    tak nic, zrovna sem potkal gek tradera co mi nabidl pomoc s environmentem nebo sentinelama, a sentinelove zjevne znamenaji novy multi tool. Konecne. S granatama je docela bzunda. Obzvlast kdyz clovek zabloudi v jeskyni :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    kde se da sehnat lepsi multitool?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BTW - Barevne related ;-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DWAY: Pridano. Diky.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DWAY: samozrejme:) to byla jen reakce k ty selekci.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ajo uz tam nejake jsou :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    GANDHI: no mozna jo ale celkove by mohly byt ty zajimavejsi mody v zahlavi nebo na nastence
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DWAY: heh, asi jsem jeden z mala, kterymu se ty barvy jak z Frazettovejch obrazu libej a at delamco delam alt+tab mi funguje naprosto korektne:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam