• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDNo Man's Sky
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: " pitomej manuál – kterej přitom nemusel říkat vše, jen seznámit s logikou herních mechanik "
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VICTIM81: Coz u hry postavene na exploraci, by byl vlastne spoiler.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    SVORO: jojo, za tohle si rachec do zadnice zaslouží.
    Podivné hádky o to, že to mělo/nemělo být GTA V online ve vesmíru bylo všude plno, ale pitomej manuál – kterej přitom nemusel říkat vše, jen seznámit s logikou herních mechanik – se nikdo neobtěžovat ani splácat.
    SVORO
    SVORO --- ---
    VICTIM81:
    VIRIK:

    A dobře Hell(o) Games tak, jsou věci, který prostě měli vykomunikovat nebo zařadit do tutoriálu. Dost lidem to bylo jasný a dost lidem to jasný nebylo tohle se týká většiny herních mechanik co v NMS jsou. Třebas k těm lodím pokud se na ní podívám mě osobně není jasný co je Trader Fighter Explorer vím, že záleží na kokpitu "Koule" "Autobus" "Akvárko", ale pokud nevidíte kokpit tak Vám není jasné na co se díváte stejně tak je popič* velikost lodí... jak může mít Koule na třech nožičkách s křidélkem 41 slotů když támhlensten obrovskej dvojvysavač jich má jen 19?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    VICTIM81: jo, přesně těhle věcí jsem si všimnul taky. Oni existovali i lidi co ani netušili, že se inventář dá rozšiřovat a že je to herní mechanika. Naprosto souhlasím s tím co říkáš.

    ROzdílů u lodiček jsem si všimnul. Taky jsou různý značky multitoolů. Taky se hra mění podle toho jak hraješ.
    To, že ěnkteré věci jsou na planetách stejné je daný omezením, co si dali, a že ta fauna spolu bude spoň trochu souviset (třeba všichni jsou šestinozí), barevně korespondovat, případně že nemusíš 18trilionkrát zjišťovat co je zinc na štíty a ze který kytky tady zrovna získáš zdraví.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    toto je vcelku zajimave.
    PSA: Your ship looks affect its survivability in combat, regardless of what kind of shield upgrades you got installed (Screenshots with explanation) : NoMansSkyTheGame
    https://www.reddit.com/...kyTheGame/comments/4yz8eg/psa_your_ship_looks_affect_its_survivability_in/
    post o tom ze zde jsou rozdily "trid" mezi lodemi. zakladni rozdeleni na tri kategorie.
    a diky tomu ze jsem prave vymenil lod a prosel uz asi vsema tridama tak musim uznat ze jsem tomu nevenoval pozornost ale rozdily tam jsou. jak viditelne coz je treba pocet HP. tak pocitove. kdy moje predchozi lod ktera mela 4hp mela podstatne lepsi aimbot pri dog-fightu pro pouziti kanonu. a predsazeni na cil se zobrazovalo velmi jednoduse a i na vetsi vzdalenost v porovnani s moji momentalni lodi. ktera je stedni tridy a uz ted je pohodlnejsi pouzit beam ktery ma sve specifika a unikatni prednosti. coz je docela v rozporu s tim jak jsem letal s predeslou lodi kde jsem to kosil kanonem a beam jsem pouzil jen pokud jsem byl pobliz "pratelskych" jednotek abych nezhresil na friendly fire. kdy beam pri spravnem pouziti nikdy nemine a to i na velkou vzdalenost.
    a dale je i pravda ze lod ma trosku odlisnou rychlost.
    je pak docela otazkou zda ty ruzne generovane lode, kdy zakladni typ je dany z jedne z tech trech trid je dale i ovlivnem tim jak se na nej vygeneruji dalsi kridelka, bocni stity a motory zda i to se nejak byt minimalne podepisuje na vlastnostech lode.

    a tyto herni prvky takto ulozene a nijak nekomunikovane na venek se podili na tom shit stormu co se na NMS zritil. byla to jedna z prvnich vytek co jsem registroval. kdy lidi postovali videa kde šón rika ze tam jsou zakladni tri typy lodi a lidi nadavali ze jsou vsechny stejne a v nicem se nelisi. no vylozene se nelisi v arzenalu kterym disponuji. to je fakt. ale rozdilnosti tam jsou.
    dopadlo by jim na hlavu trosku mene spiny pokud by byli ochotni aspon nejake tyhle schovane mechaniky odkryt aspon castecne. na jednu stranu se mi to libi ze lidi aspon maji co delat. ale je vidno ze to hre i ublizuje.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    SVORO: to co se rozjelo kolem NMS, ten vyrvál. Dva dny potom se objevila hromada informací o tom co Elite připravuje, co tam bude a už brzo. Věci o kterejch mluvili už před rokem před půrokem a furt se na ně čeká, jen to teď náhodou dali jako dohromady a vystoupili jako s tím, že to tam už brzo bude a natěšili hráče.
    SVORO
    SVORO --- ---
    VIRIK: ???
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jiank jsem si nemohl nevšimnout lidí co dělaj Elite, jak okamžitě využili situaci a ji vytěžili. :)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    tak zalezi jakem mod pouzijes. muzes tim ty barvy zvyraznit nebo potlacit, dle gusta. ale imho treba mnozstvi travy tim neovlivnis protoze to je dano seedem planety a ne modama. ovlivnit pak pujde na jakou vzdalenost se ti to vykresluje protoze to je dano grafickyma detailama ktere se daji menit.
    a ne ze by nesly menit veci souvisejici s generovanim. uz i do toho se lidi vrtaji. ale to je mimo muj zajem.
    hezci grafiku a vice jejiho nastaveni bych ale vylozene uvital... hned po nalezite optimalizaci vykonu.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VIRIK: to je jedinej rozdil, co jsem tak nejak kvitoval pozitivne:)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    je tam víc oblivion trávy :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    asi jsem trouba, ale prijde mi, ze ty mody z toho delaj jen obycejnej barvotiskovej kyc, kterej je ve vysledku ještě horsi nez nemodifikovana verze:)
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    moc pekny vysledek. takhle to doufam bude v dohledne dobe vypadat i bez modifikaci. i kdyz to bych chtel asi moc. ale hlavne tu optimalizaci aby se to jeste hybalo.
    10 days after release PC is getting closer to the E3 dream! : NoMansSkyTheGame
    https://www.reddit.com/...TheGame/comments/4ytofu/10_days_after_release_pc_is_getting_closer_to_the/
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    VIRIK: Ten titulní screenshot neni z aktuální hry:)
    Jinak je to dobrej zdroj pro začátečníky.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    co říkáte na tohle?

    No Man's Sky guide | Polygon
    http://www.polygon.com/no-mans-sky/2016/8/9/12409104/no-mans-sky-guide
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    prodam NMS ps4 za 1100,- praha - holesovice/mala strana
    KENZO
    KENZO --- ---
    Už dobrý. Restart ;)
    SVORO
    SVORO --- ---
    KENZO: můžeš si jí přivolat...
    KENZO
    KENZO --- ---
    Shit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam