CZARINA: Jak jsem psal, nejdřív jsem zkoušel jako sequencer použít korg emx.Ten mám jako master (takže jako prví zařízení), z toho to jde do ESX, dále do roland TB03, Elektron Rytm a radias na úplném konci.Nemám žádnej rozbočovač na midi nebo jinou krabičku, takže vše pomocí kabelů (IN, THRU), stačilo nastavit pouze stejnej kanál a fungovalo to i tak, navíc jsem na EMX mohl ovládat část synt filter (cutof,resonance,drive...).Abych to rozjel na tom rytmu (jak už jsem psal) musí být Radias jako druhý přístroj a ještě k tomu jsem musel nastavit Localctrl na hodnotu Off.Což je podle mě lokání kontrola, po vypnutí tohohle parametru totiž už radias nelze ovládat na klávesách, což jsem u EMX nastavovat nemusel a mohl jsem hrát na EMX i na Radiase.Mě to ale vůbec nevadí, co je pro mě důležitý, že na tom elektronu můžu ten seqencer naprogramovat přesně tak jak kdybych mačkal ty klávesy ručně, což ani na samotným radiasu nelze, délka zahraného tónu v sequenceru je tam omezenější.Samozřejmě jsem se teda taky musel v tomhle směru omezovat a nebo jednou rukou mačkat klávesy a další ovládat ostatní synťáky, což je docela náročný :D Takže nakonec, co umí Rytm mi naprosto vyhovuje a je to přesně, to co jsem potřeboval.