• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TMHElektron: Magic Music mashines!
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    sry za OT
    Compression Fundamentals, Compression Fundamentals plugin, buy
    https://www.pluginboutique.com/products/6538-Compression-Fundamentals

Ke stazeni ZDE:
    https://we.tl/t-BM3KdY0DEX
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Dneska jsem upgradoval OVB kvuli digitonu a zjist jsem ze moje Analog synthy MK1 nejsou s mym aktualnim fw compatibilni a ze jsem v rijnu minul fw 1.50A...
    Tak ho tam dam... A co nevidim... Voni ty moji milacci pridali na Trig page probabilitu sequenceru..
    Ne jen ze krok muze mit procenta, kdy zahraje... Cele tracky maji nyni dalsi "%" parametr, ktery rika pravdepodobnost zahrani noty v sequenceru...

Laska!
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---

TMA013 | TMA
    https://tma-records.bandcamp.com/album/tma013

CZ
    INTOUT obsahuje stopy hlasu Ludmily Sližové a její básně BROWNFIELDS, pro kterou track vznikl jako soundtrack v rámci filmového experimentálního snímku Site-specific: Olomouc - produkce Air Force Production.

EN
    INTOUT contains traces of voice of Ludmila Sližová and her poem BROWNFIELDS, for which the track was created as a soundtrack for the experimental film Site-specific: Olomouc - by Air Force Production.

VANJA
    VANJA --- ---
    kdyby někdo chtěl, posílám do světa Model:Samples. Cena: 6500,- Kč. Stav - jako nové - kupované 03/2020
    SMETI
    SMETI --- ---
    jen update, merge pomohl (konkretne m-audio midisport 2x2 za 500 z midi.cz) Facha to presne jak psal DOSTA:

diky taky GREGOR_PRIDE:
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    DOSTA: :D ani nevim :)) good
    DOSTA
    DOSTA --- ---
    mimochodem 16.12. vydali Octatrack OS 1.40A, ktery opravuje nejake bugy, mam rad tuhle company
    LDS
    LDS --- ---
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    VANJA: novy okno, jje privat
    VANJA
    VANJA --- ---
    GREGOR_PRIDE: Oops, we couldn't find that track.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    GREGOR_PRIDE: ten bas synth je prave oct a tyhle wavy
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    A4+AR+OCT
    *vubec nevim jak to hraje, protoze mam na hlave uz asi 5 hodin sluchatka
    **pac ted jedu beaty hodne z AR a na nem jsou

TMA012 B1
    https://soundcloud.com/dialect-technokracie/tma012-b1-1/s-HnrYKlBWYd3

***prikladam Single Cycle Waveformy ze soundbank od Monomachine pro nase/vase elektron samplery, aby vam to trochu posyntezovali ;)

GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    VANJA: :)) no nejdriv sem si rikal, Vole curaci dete do pici kokoti vole !
    ale pak rikam ... seru na ne na curaky at jdou do pici

.)))))))

ne cajk ;)
    uz jsem s tim parkrat jel, a da se na tom sedet... :D
    VANJA
    VANJA --- ---
    GREGOR_PRIDE: aha :) snad se Tě to nějak nedotklo, ať je to rychle pryč ;)
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    to jsem si nechal udelat ja, pro me
    a dalo se to na web
    existuje jedna a tu mam ja...
    TMH
    TMH --- ---
    Taky bych řekl v praxi ti to víko sedí pod stolem většinu času, ještě bych chápal kdyby to mělo kolečka, ale tahle big rig filosofie je trošku z devadesátek. To navrhoval nějakej kulturista co má rád Elektrony, Octa ma tak 2,3 kg, druhej elektron stejně + 5,8 kg hmotnost kejsu a jsme na krásných 11 kg bez kabelů.
    VANJA
    VANJA --- ---
    to je tak když produkty vymejšlí někdo bez praktickýho backgroundu. Marně jsem přemejšlel kdy by se to mohlo hodit, a na nic moc jsem nepřišel.
    Možná tak to mít jako stálou instalaci ve studiu, a pokaždý když stěhuješ studio tak to přiklopíš a stěhuješ. Ale jak často stěhuješ studio?
    Možná ještě pro nějaký top top profi hudebníky s velkou show, ale taky s bandou bedňáků. Kolik jich takových může být, co hraje na Elektrony? to by se možná dalo spočítat na prstech jedný ruky.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Hele ma to z boku ksandu...
    Pridelana k jedny, strane vic, aby s tim slo chodit...
    Chycena na bednu, a zajistena skobama
    Kdyz si to chytnes jeste zespod za zadama, tak je to porad uplne na picu, ale ne NA PICU...

Je to modular adam hall...
    *ve smyslu ze mas program na kompu, kterej ti to sklada a pocita a rika co muzes a co ne... Na cnc nejakym pro to custom, rezeme ty desky a tym kluku to sklada...

"a je to voblepeny vsema stickerkama co sem v kytarach nasel, takze je jedinecna, cool a urcite toho hrozne moc zazila, jeste tam prilepim banana"
    (1/3tvrzeni je pravdiva)

TMH
    TMH --- ---
    VANJA: jsem to mel rozepsany ze to je super na cesty
    VANJA
    VANJA --- ---
    GREGOR_PRIDE: jako pěkný, ale to by chtělo i bedňáka k tomu ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam