• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TMHElektron: Magic Music mashines!
    Diskuze ohledně vybavení švédského výrobce hudebních nástrojů, typy, tricky, OS updates, patches, samples, bug fixes etc...
    rozbalit záhlaví
    PECH
    PECH --- ---
    GREGOR_PRIDE: Ten trim nalevo od displaye kroutim, v poloze nejvic vlevo se o trošku zlepší kontrast, ale rozhodně to není co bejvávalo.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    PECH: no a test mode na displeji je videt nebo je displey porad moc svetlej...

jestli mas stravny imbusy tak to otevri, a u displeje bude maly potenciometr, tim ladis jas toho displeje...
    zkusnho otocit jestli se nedostanes nekam "lip"...

pripsdne kytary.cz ti to vyměníme, ale asi bude chvili trvat (tyden,neco)nez přijde displej... predpokladam s prací....2-3 tis...
    nevim možná min vic
    DOSTA
    DOSTA --- ---
    tak pak bych tipl displej
    PECH
    PECH --- ---
    DOSTA: Test mode hlásí vsechno Ok. Jak jsem psal níže.
    DOSTA
    DOSTA --- ---
    PECH: a do toho test modu ses dostal ? nevidis tam vubec nic ?
    PECH
    PECH --- ---
    GREGOR_PRIDE: Řekl bych že furt stejně.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    PECH: a pri test mode ten displej ukazuje lip? nebo někdy jindy?

WTK
    WTK --- ---
    PECH: to spis zni jako problem s displejem, jestli se jinak chova ok
    PECH
    PECH --- ---
    GREGOR_PRIDE: odchodem mb prosim nestraš nebo se rozbrečim.
    PECH
    PECH --- ---
    GREGOR_PRIDE: test mode hlasi vsechno ok, baterku jsem menil nedavno, pred vanocema.

ted se mašina chova tak, ze pri kazdem zapnuti pokazde plne nabootuje jen display jenom sviti - a ted jsem si vsimnul, pri pohledu na display "z boku" ten display zobrazuje, ale ma strasne maly kontrast...
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    PECH: na elektronautech ctu ze nekomu po rozebrani pomohlo procistit kontakty na 2skandach co uvnitr jsou jinej píše že odesel mb...
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    PECH: najdi si v manualu nebo na guglu jak se spousti test mode a zkus jestli neco nevyctes z nej...

baterku uvnitr jsi měnil někdy?
    PECH
    PECH --- ---
    Dobrý den přeju, mám problém se svojí monomachine, zniceho nic se po zapnuti jen rozsviti display (jen sviti, zadne pixely nezobrazuje) a to je vsechno (nereaguje na zadne tlacitko, nesviti zadna dioda nikde), anebo se dalsich mnoha pokusech zapnout vypnout rozsviti display (stale nic nezobrazuje) a pote jsem "poslepu" schopny spustit patterny na kterych jsem makal nez se "to" stalo, vsechny tlacitka funguji, monomachine reaguje.
    Nevite prosim nekdo, co by s tim mohlo byt?
    Jde o Monomachine sfx-60 mk2 se zdrojem psu-2
    LOBOTOMICZEK
    LOBOTOMICZEK --- ---
    WTK diky moc, to zafungovalo. ale tusim, ze vas jeste budu otravovat...jdu se ponorit do dalsiho bastleni a krouceni:-)
    WTK
    WTK --- ---
    LOBOTOMICZEK: najdi si kde mas na disku soubor digitakt.dll a koukni se na nastaveni slozky pro vst
    LOBOTOMICZEK
    LOBOTOMICZEK --- ---
    Taaak ani picu, uz sem se dlouho u neceho tak nenasral.... ja v tech pluginech nemam nic, proste nic. jdu se projit po katastru dediny bo me z teho jinak mrdne...¨
    LOBOTOMICZEK
    LOBOTOMICZEK --- ---
    z teho nesu moudrej z jejich ofiko navodu) a nemuze bejt problem v tom, ze jsem koupil tu live intro verzu?... ja tam proste nikde ten plugin digitakt nemam, ale kdysi davno semi to uz podarilo, jdu patrat, az budu v koncich uzvu se, diky moc
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    LOBOTOMICZEK: oficialni video navod!
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    LOBOTOMICZEK: oficialni video navod!
    LOBOTOMICZEK
    LOBOTOMICZEK --- ---
    oujeeee, jdu to zkusit, dik moc
    WTK
    WTK --- ---
    LOBOTOMICZEK: mel bys mit mezi vst digitakt plugin co si hodis na kanal, taky jsem ho tam nejdriv nevidel, ve win10 byl problem v tom ze chtelo pustit live jako admin. pak ti pribydou vsechny jeho kanaly do moznejch vstupu, udelas si audio tracky kam je rozhodis
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam