• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TMHElektron: Magic Music mashines!
    DOSTA
    DOSTA --- ---
    a zdroj se v tom test modu netestuje ??
    PECH
    PECH --- ---
    GREGOR_PRIDE: Ten trim nalevo od displaye kroutim, v poloze nejvic vlevo se o trošku zlepší kontrast, ale rozhodně to není co bejvávalo.
    PECH
    PECH --- ---
    No čtu si na Elektronautech, že by mohl být problém ve zdroji.

A weak screen usually means the pwr supply is on its way out as the screen sucks the most current.

Není tu někdo majitelem Monomachine mk2 nebo Machinedrum nebo Octatrack mk1, které mají zdroj PSU-2 (6 v, 3,5 A), abych mohl vyzkoušet, jak se bude chovat Mašina s novějším zdrojem?
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    PECH: no a test mode na displeji je videt nebo je displey porad moc svetlej...

jestli mas stravny imbusy tak to otevri, a u displeje bude maly potenciometr, tim ladis jas toho displeje...
    zkusnho otocit jestli se nedostanes nekam "lip"...

pripsdne kytary.cz ti to vyměníme, ale asi bude chvili trvat (tyden,neco)nez přijde displej... predpokladam s prací....2-3 tis...
    nevim možná min vic
    DOSTA
    DOSTA --- ---
    tak pak bych tipl displej
    PECH
    PECH --- ---
    DOSTA: Test mode hlásí vsechno Ok. Jak jsem psal níže.
    DOSTA
    DOSTA --- ---
    PECH: a do toho test modu ses dostal ? nevidis tam vubec nic ?
    PECH
    PECH --- ---
    GREGOR_PRIDE: Řekl bych že furt stejně.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    PECH: a pri test mode ten displej ukazuje lip? nebo někdy jindy?

WTK
    WTK --- ---
    PECH: to spis zni jako problem s displejem, jestli se jinak chova ok
    PECH
    PECH --- ---
    GREGOR_PRIDE: odchodem mb prosim nestraš nebo se rozbrečim.
    PECH
    PECH --- ---
    GREGOR_PRIDE: test mode hlasi vsechno ok, baterku jsem menil nedavno, pred vanocema.

ted se mašina chova tak, ze pri kazdem zapnuti pokazde plne nabootuje jen display jenom sviti - a ted jsem si vsimnul, pri pohledu na display "z boku" ten display zobrazuje, ale ma strasne maly kontrast...
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    PECH: na elektronautech ctu ze nekomu po rozebrani pomohlo procistit kontakty na 2skandach co uvnitr jsou jinej píše že odesel mb...
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    PECH: najdi si v manualu nebo na guglu jak se spousti test mode a zkus jestli neco nevyctes z nej...

baterku uvnitr jsi měnil někdy?
    PECH
    PECH --- ---
    Dobrý den přeju, mám problém se svojí monomachine, zniceho nic se po zapnuti jen rozsviti display (jen sviti, zadne pixely nezobrazuje) a to je vsechno (nereaguje na zadne tlacitko, nesviti zadna dioda nikde), anebo se dalsich mnoha pokusech zapnout vypnout rozsviti display (stale nic nezobrazuje) a pote jsem "poslepu" schopny spustit patterny na kterych jsem makal nez se "to" stalo, vsechny tlacitka funguji, monomachine reaguje.
    Nevite prosim nekdo, co by s tim mohlo byt?
    Jde o Monomachine sfx-60 mk2 se zdrojem psu-2
    LOBOTOMICZEK
    LOBOTOMICZEK --- ---
    WTK diky moc, to zafungovalo. ale tusim, ze vas jeste budu otravovat...jdu se ponorit do dalsiho bastleni a krouceni:-)
    WTK
    WTK --- ---
    LOBOTOMICZEK: najdi si kde mas na disku soubor digitakt.dll a koukni se na nastaveni slozky pro vst
    LOBOTOMICZEK
    LOBOTOMICZEK --- ---
    Taaak ani picu, uz sem se dlouho u neceho tak nenasral.... ja v tech pluginech nemam nic, proste nic. jdu se projit po katastru dediny bo me z teho jinak mrdne...¨
    LOBOTOMICZEK
    LOBOTOMICZEK --- ---
    z teho nesu moudrej z jejich ofiko navodu) a nemuze bejt problem v tom, ze jsem koupil tu live intro verzu?... ja tam proste nikde ten plugin digitakt nemam, ale kdysi davno semi to uz podarilo, jdu patrat, az budu v koncich uzvu se, diky moc
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    LOBOTOMICZEK: oficialni video navod!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam