• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TMHElektron: Magic Music mashines!
    OTZ
    OTZ --- ---
    ehm, to tech samplu nemate za ty roky sbirani porad dost? :) ja uz nevim, kam to davat.. :))
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    KRAIF: ja jim psal minulwj mesic, ze samplepacky nejdou koupit.
    uz jdou, dostal jsem hovno ;)
    KRAIF
    KRAIF --- ---
    Tak o tohle se musím podělit...Sice přístroj ještě v záruce,takže bych mohl poslat zpět...Ale místo toho jsem psal přímo na elektron,ti mi napsali,že se jedná o vadnou kartu,že mi pošlou zadara novou a ještě k tomu si mohu vybrat jednu ze samplebanky,kterou mi poskytnou taky free...Prostě klobouk dolů, bezkonkurenční Support!
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    KRAIF: nevim no, dole pisou ze elektron snad priznava nejakou vadnou varku CF karet, zkus ji, pokud muzes načíst v PC, nebo jinou kartu jestli mas...

v majualu by melo byt i jak oct nabootovat v usb modu - ctecka, tim bys to mohl aapon zkusit prověřit
    KRAIF
    KRAIF --- ---
    Zdar, nez to opet poslu na reklamaci a prijdu zase o vse, co jsem na tom nakroutil...Prestal mi opet fungovat octatrack (mkII), nejdriv se mi to stalo ani ne po tydnu pouzivani a ted znova asi po po dvou mesicich...Po zapnuti nereaguje absolutne na nic, pouze po vyjmuti pametove karty pracuje,vse jak ma...Nekdo podobnou zkusenost, nebo tip jak to vyresit ?
    SQARE
    SQARE --- ---
    No pro jistotu bych začal šetřit
    DOSTA
    DOSTA --- ---
    btw zase tenhle clovek
    DT&DN #5 We Are The Good Guys - YouTube
    https://m.youtube.com/watch?v=LEp4CHbqN_Y
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    jako ten syntakt...
    na jednu stranu si myslim, ze by to mohla bejt velka krabice...syntak s digitaktem...
    resp nekolik "drum/sample" a nejkolik synth tracku... takovej analog rytm, ale digi...

a nebo malej...digi format. s možností volby typu masiny na tracku...ala monomachine/cycles

ale to uz vymejslim, co by slo...
    WTK
    WTK --- ---
    TMH: kdybys necet jen nadpisy, dozvedel by ses ze tam letos stanek nemaj
    TMH
    TMH --- ---
    VANJA: jako proč ne, tu měli udělat rovnou malinkou a možná by si získala tvoje sympatie :D Každopádně příští týden na Superbooth jedeme, tak to rovnou vyfízlujem. A taky se zkusim zeptat, zda někdy plánujou přidat performance makro page na Digitone :)))
    VANJA
    VANJA --- ---
    TMH:
    SUOTAM:

hlavně ne ale A4 narvaná do Digitonovy krabice :D .. (tak nějak tušim... hmmm, ale rád se nechám mile překvapit :)
    TMH
    TMH --- ---
    SUOTAM: malej analog synth v tomhle formátu by byl úplnej strop.
    OTZ
    OTZ --- ---
    DOSTA: popis toho, kudy ty zpravy jdou a kde se nastavujou
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    Power Handle Safety Recall
    Elektron
    https://bp1-support.elektron.se/
    DOSTA
    DOSTA --- ---
    OTZ: chapu levou pulku obrazku pravou ne...
    OTZ
    OTZ --- ---
    ma to logiku, vid :))

OTZ
    OTZ --- ---
    kdyby to bylo aspon barevne, doprdele :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam