GREGOR_PRIDE: dik , ja prave resim ze furt a stale nemam bici masinu , absolutne nic (jen buranuv lunchbeat ale ten se ani za bici masinu povazovat neda), ted si hraju s myslenkou ze si vezmu od mlady starej netbook na kterym bych rozjel AL jen na bici a mel to zaroven jako master vec , nicmene zase se spolejhat na stary PC s atomem kdyz chce clovek dawless ... neprijde mi to ideal (ackoliv by to bylo bez nakladu), nicmene M:C se mi docela zamlouva, jasny to FM je docela omezeny ale veci co z toho dokazou vylizt se mi strasne libej :) a mohla by mi s tou master potrebou docela pomoct ... clock z toho predpokladam leze takze bych si z M:C vzal jen hodiny nebo jeden kanal jak rikas a zbytek bych sekvencoval z cravea, potazmo SQ1 (o mym TD3 a jeho seq pomlcim, doted jsem ho vubec nepochopil :D, mam ho spis z lasky k 303), plus bych tim clockoval treba i UNO ... tim M:C bych se vyhnul kompu jako masteru coz je muj cil (nicmene by semtam ten netbook misto asi v setupu mel , spis jako slave vec s doprovodnejma drum vecma nebo jednim ,dvema VST:) ktery bych pres clipy ovladal treba APC mini)
vlastne si rikam ze mam strasne moc veci a hudba kterou bych delal by byla hromy blesky tresky plesky, uz si taky hraju s myslenkou ze se veci zacnu zbavovat , necham si toho min (pac min je obcas vic) a poridim si prave nejakej groovebox a k tomu mit par synthu .... jenze ono u me se tech veci zas zbavovat nechci , vim , sem jak zenska nerozhodna , furt si rikam ze to ze toho mam hodne mi dela prostor si samplovat veci do kompu na pripadny kompozice nebo sample zakladnu
ideal by bylo asi vymyslet cast setupu na live veci a pak komplet jako studio pro kompozici