GREGOR_PRIDE: jasně, nejen filtr, pouzivam temer u jakyhokoliv parametru (delka samplu, pitch, hall send, ... ) jako rozmrdavku v setu a reload spatky pattern, jasně každej parametr má jinou výchozí pozici, takže to neni dokonaly, ale lepsi nez dratem do nosu :))
TVL a místo fillu? fill in je naprosto zásadní věc, to je věc která mi dřív hodně chyběla (elektron ji nastesti dodal i do AR mkI)
SUOTAM: stáhnout decay funguje dobre jen kdyz más podobný dýlky zvuků. Já tam mám fakt různý, některý i delší z kterejch si vyloupávám jen určitou část, pak to zas tak dobre nefunguje, ale jak jsem psal, aspon neco :)
jinac scény, ale Gregor spís asi myslel 'performance pady', na ty se daj namapovat takovydle vykruty, ale je fakt ze to zas musis drzet. Ja ale kdyz pouzivam to 'control all' tak to mam jen na chvilku na ten break kratkej, a pak zas valim dal s reloudlym patternem.
trochu jsem bojoval s tim, že se nedá pouzivat ty 'performance pady' a pritom vypnout nakej zvuk, nebo prepnout pattern. Jako lze, ale obtizneji. Ono si to pak pamatuje to co si v tom 'performance' modu mackal naposledy, a musi ze ten efekt zas potom odmáčknout, nebo jak to rict :)