• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TMHElektron: Magic Music mashines!
    WTK
    WTK --- ---
    GREGOR_PRIDE: mam nejakou dobu povesenej inzerat za 750e v podobnym stavu a nabidky co sem dostaval byly kolem 700, takze asi od tech 17,5k czk dolu mi prijde ze nad tim nekdo bude uvazovat
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    SMETI: hele jako jo... porad je to 16 tracku, ale uz to neumi kazdej track jinak dlouhej, neumi sound locky, nahodnost, microtiming .. overbridge...
    za to mas AR...
    a asi prichazim na chut syntaktu...

a kolik by dneska stal vyvonenej 100% oct mk1, kdyz bych ho pustil? a nechtel by ho tu nekdo treba ..?
    displey je puvodni, knoby jsem menil min rok vsechny...
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    VANJA: jeste ji mas jo?
    VANJA
    VANJA --- ---
    a neměl by někdo zájem o středně jetou Elektron tašku na AR mkI? (stejna i na Octatrack, A4 mkI) za 400,-
    PRHD
    PRHD --- ---
    Měl by tu nekdo zájem o digitakt?
    Jako novej..
    kdyztak pište do zpráv
    OTZ
    OTZ --- ---
    GREGOR_PRIDE: vsak jo, pisu ze to dwelam podle navodu :) z PC do DT to tece 0,66, oo zazrak
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    OTZ: asi jo, my to měl vždy s midi ale z dk do pc to bylo extra pomaly...

z manuálu

If MIDI+USB is selected in the INPUT FROM and/or OUTPUT TO settings on the MIDI
    PORT CONFIG menu (see below), MIDI data transfers will limit the USB speed. When
    sending or receiving large chunks of data, make sure you use the USB setting.
    OTZ
    OTZ --- ---
    Transfer + Digitakt, nastavenej na USB midi a midi in+out pouze na USB (dle tipu v navodu) presto je prenosova rychlost z DTtoPC max. pouze 0,25 MiB/s. jde to nekomu rychleji nebo je to normalni..?
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    ty vole...
    SMETI
    SMETI --- ---
    WTK: Zatím ne :D už jsem zkusil 3 různý kabely

Pres USB to jede aspon
    WTK
    WTK --- ---
    SMETI: tak co funguje ti to? ten prodejce je prej docela v pohode:) https://www.midi.cz/inzerat/233657/pozor-podvodnik-alexandr-lukyanscuk/
    OTZ
    OTZ --- ---
    ja jsem teda zkousel nejakou android appku (pres OTG USB, chi :) na mute ch.1-8 Digitaktu, ale to neumi prepinat value 0 a 1 (coz DT potrebuje i vysila), BSpro to umi urcite, BSone snad taky.
    SMETI
    SMETI --- ---
    GREGOR_PRIDE: jasny, vyzkousim, nakonec jsem ho z toho midi vzal, za tu ctvrtku nadrze ...
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    SMETI: nevim, zkus si nainstalovat ten jejich midi editor (arturie)
    pokud jde padu priradit cc tak by to slo
    SMETI
    SMETI --- ---
    Nemáte pls zkušenost někdo s prvním beatstepem na octatrack? Jestli se dají třeba mapovat ty pady jako mute tracku?
    OTZ
    OTZ --- ---
    technicka, Digitakt (a nejspis ani ost. skatule) nema zadnou ochranu proti prachu, vlhkosti etc. takze kazdou tou cca pulmilimetrovou mezerou kolem klavesy plus 4 dirkama na sroubek zespoda se dostane vsecko dovnitr, jupi. ale aspon se to chladi, no :))
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    SUOTAM: tak to ze mas na masine vymackany pady ale neznamena, ze je ta funkce "horsi" nez to control all...
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    VANJA: dobre ti tak :)
    nemas ve 40ti mutovat :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam