mas se mnou velkej problem...
s tim, ze mam 2 octy a ze to chvalim... ale s tim já nic neudelam... maximálně jich budu mit vic. stejne, nebo min...
predstav si jen, ze by sis nasel stranku produktu a přečetl si to... a predstav si, ze by to cele zabralo min kliku a uhozu do klavesnice, nez přihlášení na nyx a napsani toho dotazu...
je to jen predstava...
Ondro, jen jsem ti chtel rict, ze stejne jako se v popisu digitaktu uvadi, ze ma 8midi stop, se u octy uvadi ze ma 8midi stop...
...chtel jsem jakoby rict, ze to neni nic tajnyho...
nic co by se skryvalo na zapadle strance velkeho manualu... a protoze te obdivuju v tom s cim vsim se dokazes zabyvat... nprm pro er1, ze mas modnuty volcy, nebo co...
tak do prdele jak... se takovej hustej týpek muze zeptat na takovou blbost ... a jeste tomu nasadis korunu s tim rozlisenim...
...kdo z nas tady vubec vi, ze neco takovyho existuje... a ty si jeste hned vysolis odpoved z rukavu...
to neni o me, ja nejsem nikdo, to si uz uvedom a pamatuj... je to o tom, ze "octa"...
a ty delas v telekomunikacich ne?
Oktet je v informatice a v telekomunikacích jednotka informace, která se skládá z osmi bitů.
//a kdybych si ted chtel jeste rejpnout..
tak vole mas Digitakt... a co jako... dal uz nesledujes proc jsou jaky masiny "oblibeny"...a proc? co umej?