Podělim se o svý myšlenky na který se nikdo neptal))
Ten Elektron je hrozná nemoc :D Octa mám dlouho a bez něj se neobejdu, Digitone jsem měl, super, ale poslal jsem dál, A4 jsem měl, výborný, ale poslal jsem dál. Na liveset nebo produkci si z většiny vystačím s Octatrackem. Mám možnosti sekvencovat různej gear, tahám to i na akce, ale pak se stejně v půlce setu přistihnu že kroutim jen na OT a dohraju to na něm a nic mi nechybí.
Ale… přepadaj mě hříšný myšlenky, představuju si co by šlo všechno dělat s tí Heat +FX. Nesdílím ten hate, kterej některý gearheads okolo toho výří, příjde mi nabitej. Ale nezapojoval bych to za Octa, čili z main out, ale hezky přes cue out, aby se dal každej kanál posílat zvlášť a mít pod kontrolou hlasitost dry a wet signalu u každýho zvášť. Tvl, to by bylo ultimátní! Jedna ze slabejch stránek (i když tak slabý mi to nepříjde) octatracku je kvalita efektů. Ale s tímhle propojením s octa to bude super věci, v podstatě můžeš získat místo 8 tracků každý o 2 efektech získat 8 tracků o nějakejch 10(?) efektech a to se vyplatí Horste. Na crossfader namapovat volume jendotlivejch sebdů a můžeš crossfaderem zajebávat super, dropy, glitche atd. Já osobně v tom prostě vidím upgrade octatracku)) Fuu. No měli na to dát taky crossfader)) ale má to ty 2 vstupy Control In, takže externí crossfader/modular/sustain pedal, a máš už hodně popiči modulací po ruce..