• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TMHElektron: Magic Music mashines!
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    SMETI: byl to fresh projekt a prvni track co sem si naloadoval a pustil jako podklad

netusim , prijde mi to jako nejakej glitch kdy to blbe bootlo a nebo nacetlo ten soubor z karty nebo tak neco
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    GREGOR_PRIDE: mozna jo, vedome ne, a nebo preskocil sam, netusim ... jo byl to ten pripad kdy se neveslo a bylo to sekly (a ono bylo i slyset zpomaleni) , bylo to v cerstvym novym projektu tak me to zarazilo , ale je divny ze stop play to na chvili vyresil a po tom restartu se to spravilo uplne
    SMETI
    SMETI --- ---
    Nebo sis zapomněl vrátit crossfader zpátky z nějaký scény ne
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    CHINOXR: Nemohl sis hejbnout dolu s RATE? to by mohlo hrat pomalejs...to wavko...
    Ale "neveslo by se" - slysel bys, ze je useknuty
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    Wav
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    Loop v okte, beat konkretne, bez midi, proste se to bez duvodu.zpomalovalo
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    CHINOXR: "loop" mysleno clock ven, nebo wavka v octe... Nebo jestli hralo oboje, jak externi veci, tak wavka...

- co se rozsynchronizovalo? A co zustalo rovne
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    Vcera mi zadriftovala Okta mk2 kterou mam jako master clock ... chvili jel loop v cajku ale po chvili se trochu zpomalil a pak uz nenavazoval , play to zase srovnal ... nevite nekdo cim to muze byt? po restartu uz to nedelala
    TMH
    TMH --- ---
    GREGOR_PRIDE: jou provedu, přeflešnutí nepomohlo.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    TMH: Napis na support...
    Zkusil bych preflashnout... Vymenit baterku na desce?
    TMH
    TMH --- ---
    WTK: no teda z toho co píšou těch booting issues tak bych se nedivil tem studeňákům, ten můj se chová hodně random a z dříve velice spolehlivého stroje je něco, co už se mnou nemůže jezdit nikam, jako dlouholetej elektron fanboy dávám palec dolu. to nedalo ani 3 roky mejdanů.
    WTK
    WTK --- ---
    TMH: to zamrzani se mi ted taky parkrat stalo s tim po vanjovi, rikal jsem si ze tomu jeste chvili dam a pak tam zacnu dovnitr koukat po studenacich, tady rikaj kdyz nestartuje tak zkusit pres boot menu https://www.elektronauts.com/t/digitakt-stuck-on-boot-screen-resolved/61476/4
    usbcko mi tehda blblo u ar a elektron to chtel poslat k nim, tak jsem predtim jeste otevrel, prohral kontakty u toho usb cipu a od ty doby byl ok.
    TMH
    TMH --- ---
    Mno tak mě velice ošklivě vypekl na akci Digitakt 1, zcela přestal brát transport + clock jak z midi portu tak USB. Usb rozhraní navíc v macu vůbec není vidět/rozeznáno/připojeno, navíc při bootingu v každém třetí zapnutí/vypnutí zamrzá na Elektron logu. (vyměněny kabely, vyzkoušeno na více počítačích) Na tohle téma je příliš mnoho keywords a blbě se hledá podobnej případ, někdo nějaké rady, zkušenosti než ho vyhodim z okna? Díky!
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    GREGOR_PRIDE: Zitra Digitakt2 + Digitone2 1.10
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Vrabci na strese rikaji
    Update Digi2 modelu bude 13.brezna (o Digi1 nevim)
    Mimo kopce novych uzivatelskych moznosti, se do Digitaktu2 vraci mono samplovani a do Digitone2 se vrati chord mode, upravenej, s vice moznostma...

bude i novej OVB, digitone2 stale nema plugin, ale podle vseho by mohl prijit pak s dalsim updatem (tipuju)
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    SMETI: Do roka a do dne! Smetikhaaare
    Sazim obed, ze ti bude chybet!!
    :)
    SMETI
    SMETI --- ---
    ja premejslim ze pustim octatrack mk1
    kupoval jsem ho nekdy koncem 2021 od ID DOSTA, ma vymeneny vsechny enkodery cca v pulce 2022
    je nepoblitej a nesmrdi, myslim ze k nemu mam i krabici. Jediny co tak ma malou jakousi tecku na display, ktera po zapnuti v podstate neni videt
    WTK
    WTK --- ---
    ANGLAN: jakou by sis predstavoval cenu?
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    Nechystate se nekdo jeste zbavit digitone 1?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam